2012 Şubat Anneleri

Amannn boşver canım ya indir mideye lahmacunları, iki kahkaha patlat hiç canını sıkma..Aramasınlar boşver ya, zaten görümce kaynana çok samimi olup arayıp sormaları daha fena, doğumdan sonra hemen başına dikilirler.

Tamam canım sorayım...
Suyun azalma kategorisi mi c, yoksa o bantın kategorisi mi?
Şu an 20+6 sın dimi?
Bir de kaç haftalıkken tespit edilmişti azalma?

sağolasın canım benıim evet bantın kategorisi c..
20+6yım şuan,azalmaya da geçen hafta 19+3te ayrıntılı ultrasona girdiğimde söylemişlerdi..
günde en az 3litre su iç dedi ve bende öyle yapıyorum canım ve ekmeği kes dedi

Aslında haklısın eleferacım.
Geçen sonbahar ve kış boyu cumartesileri çalıştım...Hiç hoş değildi gerçekten :)
Birazdan bir kahvaltı edip, yürüyüşe filan çıkmayı planlıyorum.
Yazın yürüyemedim, sıcaktan tansiyonum çıkıyodu, şimdi tam zamanları.
Aslında ben yalnızlığı da severim, öyle kolayına sıkılmam ama, sanki günüm ölüyomuş gibi geliyo.
Zaten hafta sonu şuncacık bişey...
İlla bişeylerle doldurmalıymışım gibi bi bilinçaltı var işte.

Valla keşkem ben de annemin evinde olsam şimdi...Özendirdin beni.
Bekarken de memlekete gitmeyi çok severdim, evlendikten sonra hepten düşkünleştim.
Annemin evi her daim tertemiz, pırıl pırıl, dingin...
Komşuları hiç boş bırakmaz, gülüş çağrış kahvaltılar, kahveler, çaylar...
Hele bu havalarda....
Ben her sene senelik iznimin 2.kısmını Eskişehirde geçirirdim.İlk ksımında eşimle tatile gidiyorduk, eşim bir daha çıkamıyor,çok yoğun işleri....
Ben de iznimin kalanı yanmasın diye eskişehire giderdim. Hep bu aylarda. Eylül sonu, ekim içi...
Bu sene gidemiyorum tabi, hem yol zor, hem de Allah korusun bir sıkıntı olsa doktorum burda...
Bir de bir haftalık iznimi saklıyorum ki, işe gidemeyecek gibi olursam, evde dinlenirim....Ne olur ne olmaz...

internette araştırdım da canım kullanana denk düşmedim.kategorisi c ve hamilelikte dikkatle verilmelidir denmiş.
ben en ıyısı bu hafta kontrolum var ozaman sorayım doktora..

Sor, ondan sonra kullan oyleyse.
Gercı veren kısı de rısk almaz dıye dusunuyorum ama.
Sen bol bol su ıcıyor musun?

Kaç haftalık hamilesin canım? Bende Ocakta doğurcakmışım ama benim içime de 2 şubat diye doğuyor .D

Benım 22 subat gorunuyor.
Ben bır an once kavusmak ıstıyorum oysa.

Bırde sey sunu anlamıyorum.
Sımdı ben 21. haftanın ıcındeyım.
Haftaya 5 ayı bıtecek, 6. aya mı gırecek bebegım?

slm kızlar güzel anneler napıyosunuz bakemm keyifler nasıl?.... boşverin kimseyi kafaya takmaya değmez..bakın ben annemlerle aynı binadayım ne ararlar ne sorarlar yalan yere bi kavga çıkardılar o kadar komik bişeyden hamile olduğum halde insafları yok yani..üstelik kendi ailem düşünün...canınızı sıkmayın..napalım..elefera boşver git canım..benim görümcemde aramaz beni ama eşime sorar nasıl diye..boşver git ama fazla yüzgöz olma..sonuçta eşlerimiz için bazı şeyleri yiyip yutmalıyız...benim sorunum yok ama yinede görümce işte çok samimide olamıyorsun..

23. haftadan itibaren 6 ay oluyordu sanırım? Ama 1 ay 4 hafta hesabına göre gidersen evet 6 oluyor.Ben 6 diyorum artık 24deyim.23. haftanda 6 alık dersin

elefera seninle aramızda tam bir hafta var canım...banada doktorum 17 şubat dedi ama normal sat hesaplamamda 15 şubat doğum zamanım..inş 14 şubatta sevgililer gününde yada 12 şubatta gelir 12 02 2012 olur ne güzel yaa inş..

cnm merhaba kader arkadaşım benimbende bi kaç haftadır bu problemle uğraşıyorum benim de suyum az maalesf kine yaptın neler dediler biraz konuşmak istiyorum aslında çok dertliyim bu konuda kaç cm.ölçtüler suyunu?????

herkese merhaba arkadaşlar.....umarım herkes iyidir geçmişi fazla okuyamıyorum zaten bu ara hastane hastane gezmekten fırsat da bulamıyorum açıkçası...bebeğimin suyu azmış nolur diğer arkadaşa banada dua edin kızlar nolurrrr duaya ihtiyacımız var çünkü.....

Olsun bebek sağlıklı olsun da canım. Hem belki yarına kadar toparlarsın akşam dinlenirsin de inşallah....

2 mart annesi olacakmışım gibi görünüo ama nedense şubat annesi olacağım gibi gelio bana belki de sizlerle olurum

Hoş geldin canım Allah tamamına erdirsin
Benim de şubatın başı ama muhtemelen ocak sonunda olacaktır.
Ama buraya alıştım burda kalacağım

Valla aynı apartmandaysak hemen buluşalım bence
Çağla da mı hamileymiş. Anam ben bi tane doğurasıya millet kaçıncıyı yavruladı be

Tamam canım şimdi soruyorum ben cevap gelince sana yazarım...

:80::80::80:
herkese selam nasılsınz kızlar....

Selam canım, iyilik işte senden naber??

geçmiş olsun canım suyun az olması kötü bişeymi? Acaba..benim bi bilgim yok ama korkma bişey olmaz inş..

iyilik fıstık senden naber..kızın nasıl? aramızda 2 gün var senle dimi.. benim oğlum pıt pıtlarını sıklaştırdı akşam ama gece çok rahatım..

mrb canım =) çok şükür şimdilik herşey güzel akşam 6 da kontrolumuz var
sabırsızlıkla saatı bekliyoruz:18::18:
benm sat.13 mayıstı canım..
doğumda 17 şubat gözüküyo :18:
ben o kadar sık hissetmesemde pıtpıtlar oluyo artık daha sıklıkla olsun istiyorum :44:
bu arada kaç lilo aldın ben daha 300 gr almışım bakalım akşam kaç çıkacam :18:

Selam canım iyiyiz sen nasılsın

mrb =) ben de iyiyim şükür canım evde takılıyoz bütün gün ...havalar serinledi yürüyüşlere başladım :))

Canım büyük geçmiş olsun...
Dualarımız sizlerle...
Kahogulo için doktora bantı soracağız ya, eğer iyi birşeyse sen de alırsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…