2012 Şubat Anneleri

Bol su iç canım, dualarım seninle ama bunun ilacı bol bol su içmek zorla kendini.

O 300 gr. şimdiye artmıştır çünkü bebikin 500gr. ortalama..

evet canım çok kötü olmasada kötü bi durum....böyle bir durumda bebeğin böbreklerinin çalışmadığını düşünüyolar.......

canımmm üzme kendini herşey güzel olcak
benm kız kardeşimde de o sorun vardı bir dahaki
kontrolüne kadar suyu çok fazla içti doktor sorun kalmadı demişti sende suyunu eliniden geldiği kadar sık iç..

bende çook su içen biriydim ama sanki artık azaltım gibime geliyo akşam bi soruyum nasıl die...

Canım büyük geçmiş olsun...
Dualarımız sizlerle...
Kahogulo için doktora bantı soracağız ya, eğer iyi birşeyse sen de alırsın?

tşk ederim cnm bu bant da sanırım kan sulandırıcı tarzında bişey bana da dr.um coraspirin başladı kan akışı daha hızlı olsun diye ...sanırım amaç kan akışını hızlandırmak...

evet canım çok kötü olmasada kötü bi durum....böyle bir durumda bebeğin böbreklerinin çalışmadığını düşünüyolar.......

canım senın ayrıntılı ultrasonda bebeğin böbreğine mesanesıne bakmadılar mı?
bana da önce bebeğinizin böbreklerınde sorun olabılır dedıler yada sizde su gelıyo mu dediler
ben de yanı suyum gelse hissederim dedim..
bebeklerımız içinde bulunduğu suyu içip idrar yoluyla tekrar atıyomuş..
ve bu su 3saate değişiyomuş..
bana dediler bebeğin suyu içip tekrar atmıyo olabılır..
ayrıntılı ultrasona gırdım tekrar göremedı mesanesını ben orada yıkıldım
yarım saate tekrar gel dedı bol su iç ve çikolata ye dedi
dediklerını yaptım ve şükür mesanesını gördüler...

nasıl oluyo o ben anlamadım..bebekle kilomuzun ne alakası varki...:44:

Tatlım şimdi sen 50 kilosun tamam mı 20 haftalık gebesin...
Sen 5 kilo aldın diyelim, bu 5 kilonun 500 gr.mı bebeğindir, bi 500gr.da plesenta de (sallıyorum rakamları) Yani sen 4 kilo almışsınsındır bebek toplam 1dir anlatabildim mi?
Bebekle kilomuzun alakası var çünkü o büyüdükçe yemesende almaya devam edersin.

tşk ederim cnm bu bant da sanırım kan sulandırıcı tarzında bişey bana da dr.um coraspirin başladı kan akışı daha hızlı olsun diye ...sanırım amaç kan akışını hızlandırmak...

Geçmiş olsun cnm..
Umarım en kısa zamanda normale döner..
Dokorum banada coraspirin vermiş..
Kanı sıvılaştırıyormuş.. Bende akıntı olsunca vermişti sanki..
İhmal etme muhakkak iç demişti..

ay canım bi sorarmısın kardeşine neler yapmış düzelmiş mi diye...??

kızlaaar aldığınız kilolar bebeklerle alakalı deil korkmayınn az da alsanız kilo çok ta alsanızz bebek sadece gerektiği kadarını alıyorrr...ben ilk başlarda çok korkuoudum çıkarmaktan kilo werince bebeğim ii mi diee..ama doktorum bana kahkahalarla güldüü saçmalama olurmu öle şey diee bebek bi wantuz gibidir seni güçsüz bırakır ama istediği enerjiyi vantuz gibi kanından çeker sen hiç merak etme dedi...sen 2 kiloda alsan 8 kiloda alsan bebek istediğini alır dediii:44:

gerçekten mii??????????

maşallah diyelim o zaman size daha almayı düşünüyomusun..

Hehehe sağol canım
Fiyatlar aynı devam ederse alırım tabi fazla mal göz çıkarmaz :))))
Şaka bi yana 49 ile hamile kaldım 59 oldum şimdi..Hamileliğim boyunca bi kere öğürmedim, bi kere kusmadım, iştahım hem açıktı, sigarayı da bırakınca kendimi yemeğe verdim sanırım..Bi de zayıf olanlar daha hızlı ve çabuk kilo alırlarmış hamileyken..Allah sonumu hayır etsin, doğurduktan sonra 6 ay spor kulübüne gidicem bakalım başa gelen çekilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…