- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #28.101
herkese merhaba arkadaşlar.....umarım herkes iyidir geçmişi fazla okuyamıyorum zaten bu ara hastane hastane gezmekten fırsat da bulamıyorum açıkçası...bebeğimin suyu azmışnolur diğer arkadaşa banada dua edin kızlar nolurrrr duaya ihtiyacımız var çünkü.....
cnm merhaba kader arkadaşım benimbende bi kaç haftadır bu problemle uğraşıyorum benim de suyum az maalesf ki ne yaptın neler dediler biraz konuşmak istiyorum aslında çok dertliyim bu konuda kaç cm.ölçtüler suyunu?????[/QU
merhaba canım..
aynı benım durumda öyle ve ben de 2haftadır dertlıyım..
başta çok korkuttular ama aslında suan daha ıyıyım üniversite hastanesine gıttıkten sonra rahatladımm..
bana önerdıkleri magnezyum,cosaspirin oldu.
ben duramadım geçen salı tekrar gıttım doktora..
arkadaşlara da bahsettım ya ekmeği kesmemi günde en az 3lt su içmeyi ve nitroderm adında bant önerdi
günde 12 saat koluna yapıştırıyomuşun,12 saat çıkarıyomuşun..
baş ağrısı yapacağı için akşamları kullan dedi doktor..
kan akışını hızlandırıyomuş ve bebeğin suyunu çoğaltıyomuş
ben bantı aldım ama kullanmaya cesaret edemıyorum..
bana suyu ölçtüklerini söylemedıler bır sürü sonuç var ne dıye yazıyo canımm
mrb canım =) çok şükür şimdilik herşey güzel akşam 6 da kontrolumuz var
sabırsızlıkla saatı bekliyoruz:18::18:
benm sat.13 mayıstı canım..
doğumda 17 şubat gözüküyo :18:
ben o kadar sık hissetmesemde pıtpıtlar oluyo artık daha sıklıkla olsun istiyorum :44:
bu arada kaç lilo aldın ben daha 300 gr almışım bakalım akşam kaç çıkacam :18:
300 gr mı?ben şimdiye kadar sanırım 4 yada 5 kilo aldım baldırlarımdan...benim doktorumda bana 17 şubat doğum tarihi dedi satım 11 mayıs ama ..hayırlısı bakalım..hangimiz önce kucağımıza alıcaz bebeklerimizi... ben giremicem son dönem kk ya ama tek canımı sıkan o sizlerden haber alamicam... internet alırsam eve belki buluşuruz..hayırlısı..ama çok az kilo almışın yaa..şaşırdım kaç kilosun normalde yapındandır gerçi..ben zaten balık ettim..basenim vardı..
mrb canım =) çok şükür şimdilik herşey güzel akşam 6 da kontrolumuz var
sabırsızlıkla saatı bekliyoruz:18::18:
benm sat.13 mayıstı canım..
doğumda 17 şubat gözüküyo :18:
ben o kadar sık hissetmesemde pıtpıtlar oluyo artık daha sıklıkla olsun istiyorum :44:
bu arada kaç lilo aldın ben daha 300 gr almışım bakalım akşam kaç çıkacam :18:
mrb =) ben de iyiyim şükür canım evde takılıyoz bütün gün ...havalar serinledi yürüyüşlere başladım :))
evet canım çok kötü olmasada kötü bi durum....böyle bir durumda bebeğin böbreklerinin çalışmadığını düşünüyolar.......
Canım büyük geçmiş olsun...
Dualarımız sizlerle...
Kahogulo için doktora bantı soracağız ya, eğer iyi birşeyse sen de alırsın?
O 300 gr. şimdiye artmıştır çünkü bebikin 500gr. ortalama..
o 300 gr. şimdiye artmıştır çünkü bebikin 500gr. Ortalama..
evet canım çok kötü olmasada kötü bi durum....böyle bir durumda bebeğin böbreklerinin çalışmadığını düşünüyolar.......
kilomu geçtim zaten bebeğim normal ilerlesinde beni her gören zayıflamışsın dio
eskiden olsa sevinirdim zayıflamışım die ama şimdi :44::44::44:
:26:
azelya bebek değil kendi şimdiye kadar 300 gr kilo almış kızzz biz çoştuk ama maşalllah
Tamam canım şimdi soruyorum ben cevap gelince sana yazarım...
sağolasın canım Allah razı olsun..
tatlım işte 300gr. Ise bebeğe birşey kalmıyor, 300 gr.dan fazladır diyorum
Hahaha sıkı dur sölüyom 10 kilo aldım
nasıl oluyo o ben anlamadım..bebekle kilomuzun ne alakası varki...:44:
tşk ederim cnm bu bant da sanırım kan sulandırıcı tarzında bişey bana da dr.um coraspirin başladı kan akışı daha hızlı olsun diye ...sanırım amaç kan akışını hızlandırmak...
canımmm üzme kendini herşey güzel olcak
benm kız kardeşimde de o sorun vardı bir dahaki
kontrolüne kadar suyu çok fazla içti doktor sorun kalmadı demişti sende suyunu eliniden geldiği kadar sık iç..
bende çook su içen biriydim ama sanki artık azaltım gibime geliyo akşam bi soruyum nasıl die...
gerçekten mii??????????
maşallah diyelim o zaman size daha almayı düşünüyomusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?