2012 Şubat Anneleri

ya kızlar bişi soracam. aranızda benim gibi bebeğinin tekmelerini midenin hemen altında hisseden var mı:? yani göbek deliğimden 4-5 cm yukarılarda, sagda solda?

ya kızlar bişi soracam. aranızda benim gibi bebeğinin tekmelerini midenin hemen altında hisseden var mı:? yani göbek deliğimden 4-5 cm yukarılarda, sagda solda?

İvit ivit bennnnn....Midemin üstünde, sağında solunda, kimi zaman kasıklarda, mideyle kasık arasında...Tam olarak pozisyonu ne durumda çözemiyorum o yüzden, tur atıyor sanırım

Ne desek fayda etmez.
Ama dusun kı, kardesıne bırsey olsaydı.
O zaman demez mıydın, keske araba param parca olsaydı da, o ıyı olsaydı.
Bılıyorum, yeterı kadar tesellı etmez sozlerım.
Ama en azından bunu dusun, yuregın hafıflesın.

Artık kardesıne araba kullanmayı yasaklarsınız.
Hem borcu da onun odemesı gerekır, ılla sızın evınızı satmanız gerekmez.

Rabbım, hayırlara vesıle etsın bu olayı ınsallah.

İvit ivit bennnnn....Midemin üstünde, sağında solunda, kimi zaman kasıklarda, mideyle kasık arasında...Tam olarak pozisyonu ne durumda çözemiyorum o yüzden, tur atıyor sanırım

Yessss bennnnn :))))

ene sevindim. 1 haftadır oralarda takılıyor benimki. arada rahimin iç taraflarına (evet kızlar neresi olduğunu tam kestiremıyorum çünkü çok sert ama derinden olduğu için anlayamadığım bi yerlere geçiriyor) vuruyor. sonra mideye çıkıp yine başlıyor horon tepmeye.

o kadar büyüdü mü kızım bunlar mideye ereşecek kadar oldular he mi? eneeeeee doğum geldi kızzzz

çok geçmiş olsun canım ..sıkma canını derdini veren rabbim dermanını da verir öyle düşün..
akıcak kan başta durmaz der eskiler olucağı varmış olmuş, allah daha beterinden sakınsın..

Günaydın canım..Geçmiş olsun çok kötü gaz sancısı

hemde nasıl ya öldürcek sonunda beni.. acaba ben bu kadar ağrı çekerken bebişim hissediyor mudur?

adengökçe canım çok geçmiş olsun,

kızlar konuyla alakalı değil ama ne zamandır merak ediyorum şimdi yine aklıma düştü ,biraz baktım ama bulamadım yeni konu nasıl açılıyor acaba?

Yessss bennnnn :))))

kızlar tünaydın,
bende tekmeden ziyade böyle tırtıl yürüyormuş gibi bir his var karnımda..

bugün detyalıyı çektirdim,kilosu 520 gr. boyu 25cm.22+4 çıktı..çok şükür bişi yok.
şimdi sırada sanırım şeker yüklemsi var ve ben ondan da çok korkuyorum inş şeker falan çıkmaz...
bugün ben gibi kolanda çektirecek bir arkadaş vardı ama ismini hatırlamıyorum ben atlattım yüzü yandı ama herkes birine benzzetiyor kendi resimlerini ama biz görüntüyü kimseye benzetemedik ki:))

neyse doğunca benzetiriz elbet...bugün evlilik yıl dönümüm aynı zamanda ultrason randevum vardı.
geçensene bugün nikahım vardı...

Limango kidste memory prints var.
Almak istiyorum ama pahalı mı acaba ya...
Bi bakıp fikir verseniz ya bana?

Fena degıl fıyatlar.
ıkılı olanları begendım bende.

Trendyolda da ugg modelıınde bebe botları var, 30 TL
kararsız kaldım, alsam nasıl olur kı?
Ayak numarasını sorun edıyorum da bıraz.

çalışmıyor ki ödesin
babamda yeni işi bıraktı zaten
hangisi ödeyecek ki ???

Bunalmıştır o da patron birşeyler dediyse...
Anlayış göster canım, patronla birebir yüzyüze gelen o sonuçta...

öyle de ben ne yapayım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…