2012 Şubat Anneleri

Hoşgeldin canım, sen de mi sıkkınsın bugün...
Herkes buruk valla....

Merhaba sekerler, bugün biraz yavasım niyeyse...
Sizler nasılsınız, gecmisi okumadım daha bir bakayım....

Hoşgeldin canım, naber :)))

napim kızlar yaa ben herşeyi içime ata ata bunaldım artık..ağlıyorum bazen sonra diyorum çocuğunda psikolojisi bozulcak ama napim..sanki herşey üzerime üzerime geliyooo off offfffffff:84:

Her evde olan şeyler, küsme, sağlıkta kıymet bilmek lazım..Erkekler kendiliğinden yapmıyorlar, ben derim eşime "bulaşıkları yıkıcam, sende sofrayı kaldırır mısın, ya da çamaşırlarını kaldırır mısın" diye..Hep bi görev veririm
Canım inşallah Allah kendi evini nasip eder sana da banada...

Allah kurtarmış ayşebahar, geçmiş olsun
Bana mı sokuyon lafı bu kez, doktor, hemşire filan, hayırdır?
Sataşma gözünü seveyim şimdi geldin daha...Keyifsizim zaten,germe lütfen.

aminnnnnnnnnnnnnnnn

adengökce cok cok gecmis olsun canım.. neyse sukur esin daha iyiymis simdi... sen kendine cok iyi bak tatlım ...

Sinek küçük mide bulandırır derler ya, o cinsten şeyler canım aslında...
Belki takmaya dahi değmez de, hamilelik hali
tatlım oncelikle arkadasının derdine gecmis olsunn, acil sifalar olsun...
diger kucuk seylere gelince; lutfen kendini ve en onemlisi yavrunu düsün tatlım , gülüp gecmeye bak...

kac gündür bende böyle alakasız ama yarı önemli seylere sinir olup üzülüp duruyordum.. sonra bi yeter ama cektim iyi geldi... azzzzzcukkkkk bencil olalım kısss, yavrumuzz icin yanim...

aminnnnnnnn.............. (selam)

cok gecmis olsun özgecim.. Allah beterinden saklasın...
cok tatsız bir durum ama yavrunu düsün canım cok üzme kendini lütfen...

Günaydın canım hoşgeldin

Merhaba tatlım.... nasılsın...

karats gözünaydın canım, aysebahar merhaba

Herkese merhaba bayanlar, c.tesi günü dr randevum vardı kızımı gördüm 3 haftadır görmüyordum özlemişim:) aynı gün gidip alışverişte yaptım kızımın herşeyi tamam artık bir tek bebek arabası ile park yatağımız eksik onlarıda 1-2 ay sonra alıcaz.

benım_olan; Canım herseyde bır hayır vardır.
Belkı daha uygun fıyata, daha guzel bır ev bulacaksınız.

Esınle de konussan, belkı daha faydalı olur.
Erkekler soylendıgımız zaman hoslanmıyorlar.

Belkı ıs bolumu yapabılırsınız, ama bunu sırınlıkle halletmeyı dene ıstersen.
Mesela evı supururken, 'belım cok agrıdı, sen devam eder mısın?' de, sonra bırak devamınını getırsın.
Bu bır ornek ama, mutlaka avrdır bır yolu, esını ıkna etmenın.
Bırı yazmıstı forumda, hamılelık donemınde yardım etmeyen es, bır daha asla yardım etmez.

Baharcıgım, gecmıs olsun.
Allah kurtarsına gelemedık, kapalı ceza evıydı sanırım
Nasılsın, hersey yolunda mı hayatında?

Azelyam, amın canım, senın keyfını de bozmasın Rabbım.
Keyıfsız olanlara da bol bol mutluluk dolu gunler dıleyelım

Oh gözünaydın bitirdin herşeyi maşallah Ama kızlar alıyonuz alıyonuz ciciler topiği bomboş hani resimler?

ne güzel.. masallah canım..

burası tam bana uygun

Ana baba baci kardas dar günümde el olur
Namus belasina kardas döktügümüz kan bizim

Canımsın ya...
Bana da uyuyor...
Bu yüzden dinledim ya...

Geçmiş olsun aysebahar Sana temiz don, atlet neyim getirdim de 1. dereceden akraban değilim diye almadılar beni mapusa

Bende keyifliyim Allah bozmasın canım

Canım bende keyifliyim valla
Hafta sonu kocacım banyo dolabı aldı onu taktı
Elinden gelir
Daha evimize usta girmemiştir...
Hep para cebimizde kalıyor şükür Rabbime...
Canımsın ya boşver yazman yeter...
Temiz don bittim burda zaten..
Resimdeki sensin galiba
Süpersin kız

Öyle canım benim haklısın...
Aslında bazı yarı-önemli meseleler.Birkaç sağlık sorunu filan, benden yana değil de aileden diyeyimi şimdi hiç konuşasım da yok üzerinde...
Arkadaşımın babasının durumu ki, bizim de 26 senelik komşumuz aynı zamanda,sadece arkadaşımın babası da değil...
Hava da kapalı öyle bir hüzün var içimde...

Oh aman iyi olun, bizimde usta uğramaz eve ama elinden her iş gelen benimdir Kocam duysa kızar şimdi
Benim teşekkür ederim

canım çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm..
allahtan cana gelmemiş..
inşallah bı an önce bu olaydan kurtulursunuz..

İyiyim canım sen nasılsın? Bebiş nasıl haberleşiyor musunuz

ehehe evet canım sükür tepüklüyorda anasını merakta bırakmıyor... iyi oldu be tepüklerin baslamısı yoksa usg yolları bekleyip duracaktık her zaman....

(ayy senin oglunu (pasa) gördüm demin albume baktım.. bide degisikmis profilin... anam masallah cokkkkkk tatlı yaaaaaaa.. benimde kızımın bi resmi var profilde... bide istanbulda kardesimin senin oglunun siyahı var ... ben cok seviyorum minnosları yaaaaaaa... )

Ne guzel dıyorsun Azelyam.
Evet benım_olan, her evde oluyor boyle tatsızlıklar.
Kımse dort dortluk ıyı ve mutlu degıl ınan.
Oyle gıbı gorduklerının dahı dertlerı var, eslerınden, aılelerınden yana sıkıntıları.

Erkeklerı egıtmek lazım, bana evlılıgımın ılk yılında derlerdı de, anlamazdı bu ne demek dıye.
ılk yıl mesela; benım ruhum sıkıldı dıyecegım de, yagmurlu havada kalkıp dısarı cıkacagız he!
Peehhh, gorumcelerım bıle derdı, 'sız 10 yıllık evlı gıbısınız, ne kadar sıkıcı gecıyor gunlerınız' dıye.
Sımdı ama, degıstı. Egıttım keratayı

Sende bıraz gayret et canım, oyle ıcıne atmakla, kusmekle, bagırmakla cozulmuyor sorunlar.
Hem kararlı ol, hem sıkıntılarını ve beklentılerını anlar.
Bak, hemen olmasa da zamanla hersey yoluna gırecek, Rabbımın ıznıyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…