2012 Şubat Anneleri

Geçen jokere mi chiccoya mı baktım bulamadım da, burdan mı alsam demiştim...
Var diyosun yane...

zonguldak'ta olduğuna göre oralarda teyy teyyy... neleri vadır beaaa... bu arada kardeşimin kız arkadaşı h&m'den oğluşuma bi kıyafetler almış görmen lazım. hemen uğra bence indrim varmış. o ayı tulumun yenidoğanı bile varmış düşün. bembeyaz almış bana .

oooo güle güle kullan bebişim...
h&m en yakın istinye parkta varmış o da bana peeeeekkkk uzak ya....ben ataşehirdeyim,bakalım bi uğrarsam gidim yada kardeşimi yollıyım :)
ben de kaplanlı bi yenidoğan tulumu aldımdı.kuyruğusu bile var :)))

çalışmıyor ki ödesin
babamda yeni işi bıraktı zaten
hangisi ödeyecek ki ???

O zaman bi zahmet calısacak.
Kusura bakma boyle yazıyorum dıye ama, o sorumsuzlugu yaparken butun olasılıkları dusunmelıydı.
Bunun bedelını sız odemek zorunda degılsınız.
Zaten odersenız, hıc bır sekılde ders almamıs olur.
Nasıl olsa, hatalarımı benım telafı etmeme gerek kalmıyor dıye dusunerek, kendıne cekı duzen vermez.

o kuyruğu yerim ben yerrrrrrrr... prenses kaplan mı olacak.. ehehhehe hadi doğsun da fotolarını çek yollaaa...

cuma günü yokluğunu aratmadım şekerim.
sen yoksun diye ben sundum saygıları kasapcığıma.
o da eyvallah dedi :))))

iyi yapmışın hemşire. kasapyeliz bu boru değil... her daim saygıda kusur etmemek gerek.

geldim yaa:) tşk.ederım iyiyim çok şükür..siznde efendım gununuz hayrolsun

amin efem amin... nasılsınız rahatınız afiyetiniz yerindedir inşallah? çay kahve, süt?

selam kızlar....benimde canım çok sıkkın nedense..herşey canımı sıkıyor artık off......

özgecim geçmiş olsun...kardeşin ucuz kurtulmuş..işte herşey bi sebep aslında..eşin bin pişman olmuştur doğum günü kutladığına.....off offff deert hiç bitmiyoki hayatımızda napalım....

Selam canım..Hayırdır ya bugün herkes biraz üzgün, durgun

Selam canım..Hayırdır ya bugün herkes biraz üzgün, durgun

ne bilim yaa havanın kasvetindenmidir nedir? bilmiyorum ki... dün ev buldum yeni cillop gibi evi bizden önce başkası tutmuş :84:...akşam çok canım sıkıldı neyse eve gittik işten eşimle malum aynı yerde çalışıyoruz aynı saatte geliyoruz aynı saatte gidiyoruz...evde hiçbirşeye elini sürdüğü yok..söyleye söyleye dilimde tüh bitti... her yeri ben toplicam ben yemek yapicam ben çamaşırları toplicam.aldığını yerine koymaz..gittim yattım zaten baktığımız o evi gördükten sonra kendi evimden soğudum yani....hiç demedi noldu niye yattın karnın açtır falan diye.. her zaman işten gelir kumanda elinde maç yorumcularını dinler..bıktım artık..bende şimdi hiç konuşmuyorum gerçi akıllanacağını sanmıyorum ama herşeyi ben düşünmekten sıkıldım artık..zaten hamileyim herşey zoruma gider oldu...

Zamansız mahpusa girdik kızlar…
5 günlük cezamızı çektik geldik
Hayatta hiçbirşeyden pişmanlığım olmadı benim..
Yaşamış ve söylemiş olduğumun hep ardında oldum…
Hiç nedamet duymadım duymuyorum da…

Şu şarkıya sardım son 5 günde
Hepinizi çok özledim..

Nazom laylam oyelkenim eleferam azelyam,benim_olan pikepolat mannak tuanatay
ssshumo kahogulo kasapyeliz filancam ve olmayan herkessssss

Düstüm mapus damlarina ögüt veren bol olur
Toplasam o ögütleri burdan köye yol olur
Ana baba baci kardas dar günümde el olur
Namus belasina kardas döktügümüz kan bizim

Hep bir halli Turhalliyiz biz bize benzeriz
Yüz bin kere tövbe eder gene sarap içeriz
At bizim avrat bizim silah bizim san bizim
Namus belasina kardas yatariz zindan bizim

Kiz gelinim suna boylum doyamadan biz bize
Besmeleyle yüzün açip oturmadan diz dize
Almis götürmüsler seni çökertmisler issiza
Namus belasina kardas kiydigimiz can bizim

Agam kurban beyim kurban hallarimi eyledim
Ne bir eksik ne bir fazla hepsi tamam söyledim
Kir kalemi kes cezami yasamayi neyleyim
Namus belasina kardas verdigimiz can bizim

Kurumdayım o yüzden şarkı sözlerini yazdım…
Ekleyemedim şarkıyı..
Kurumum yasak koymuş…
Tohtor bu neeeee
Pammuh hemşire….
Biri yine beğenmez şikayet eder şarkımı yine

Geç çıkıyorsun dimi işten? Geç çıktığın zamanlarda elini birşeye sürme, devamlı gelen gideniniz yok nasıl olsa canım..Yorma kendini bu dönemde, eşin azcık ucundan yardım etse çok iyi olur, söylüyor musun ona bu isteğini söylenmeden?
Ev konusunda da kısmet işi bu işler, kısmetinizde başka ev var demek ki canım, belki bundan bile iyidir.

burası tam bana uygun

Ana baba baci kardas dar günümde el olur
Namus belasina kardas döktügümüz kan bizim

Geçmiş olsun aysebahar Sana temiz don, atlet neyim getirdim de 1. dereceden akraban değilim diye almadılar beni mapusa
Galıba bır ben keyıflıyım.

Bende keyifliyim Allah bozmasın canım

inş azelyam yaa herkes ev konusunda öyle diyo ama ben bu evden çok sıkıldım..bebeğim burda doğsun hiç istemiyorum..ama sanırım dediğin gibi olsa zaten bize nasib olurdu napalım..bi kış daha katlanıcam artık napim...gözü kör olsun kiracılığınn... eşime kaç kere dedim bi an yardım ediyo sonra yine aynı..bende alışmışım yapmadan oturamıyorum iş illa olacak toplu olcak ev dağınıklığı sevmiyorum ama yine aynı tasssssss aynı hamammmmmm eşim..:84ff off gerekirse akşam konuşucam zaten o küs durmayı sevmez sorar şimdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…