- 30 Aralık 2008
- 438
- 6
- 96
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.861
nasılsınızz kızlarrrrr... yaa komikk ama bu sabahh resmenn kasıgımdaa bişi hisseettimm yaniii.. internettee annelerr öyle inanmakk isteselerdee 2_3 aydaa bebek hiisssedilemez die yazıoduu.. onu okumasamm bebegimminn hareketlerini hissettim dicektimm:44::44: degişiktii yanii neyse
iyi yapmissin ozaman. bende sabah ise gidicem ay nasi olcak bilmiyorum bide garsonum ben 8saat ayaktayim kosturuyorum carsamba dra gidicem hersy yolundaysa cikicam isten hemen hic cekemem... gecen hafta calistim ama uyku hali bas donmesi felan baslamamisti.
memnun oldum sultan
nasılsınızz kızlarrrrr... yaa komikk ama bu sabahh resmenn kasıgımdaa bişi hisseettimm yaniii.. internettee annelerr öyle inanmakk isteselerdee 2_3 aydaa bebek hiisssedilemez die yazıoduu.. onu okumasamm bebegimminn hareketlerini hissettim dicektimm:44::44: degişiktii yanii neyse
pardon ben cagla.viyanada yasiyorum 8yildir. 26aylik bi kizim var
canim bilmiyorum ilk gebeligin mi ama ben tecrubeli bi anne olarak ilk gebeliklerde 20.haftaya kdr hissetmek imkansiz.17-18. haftalarda belki..
muhabbet ilerlemiş biz unutulmuşuzbende makarna yedim şimdi göbişimi doyurdum..
o anda öyle hissedip de mutlu olduğsan ne güzel canım ...
o günlerde gelcek inşallah doya doya tadını çıkartırsın
kızlar ya eşimin sabrı kalmadı ne zaman ilişkiye gireceğiz kanama durdu ama yine de korkuyorum yaklaştırmıyorum kendime
kızlar ya eşimin sabrı kalmadı ne zaman ilişkiye gireceğiz kanama durdu ama yine de korkuyorum yaklaştırmıyorum kendime
evett bizimde 20 günü bulduu.. kanamaa olmamıstı bende kahve akıntı olmustu ama doktor yinede yasakladıı.. carsamba randevum o zamann doktora sorucamm carsambaya kadarr belkicekk mecburr.. zatenn 3 ayın bitmesine az kaldıı:97::97:
bizim böyle sorunumuz yok çok şükür
eşim uzun süreliğine görevde olcak
sorununuz yok mu şehirdışında mı daha kötü ben özlerdim kime nazlancam
ahhhhhh çektirdin bana derinlerden
özlemm hiçç dün gitti ama yapacak biey yok görev buu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?