2012 Şubat Anneleri

bilmem bana kalsiyum vermedi canım
ama kendi drum da değil zaten belki kedi drum verir 29 ekim'de

evet onunki de erkek

inşallah canım çok sağol

evet haklısın oda var tabi..... yaşında geçse zaten yapmıyor bazı doktorlar..inş sağ sağlim doğar yavrularımız..korkularım benimde var ama düşünmemeye çalışıyorum napim..

amin inş.ama insanın aklına gelmeden olmuyor maalesef

Ben 3. bebekten sonra bağlatmıştım..
Ama bu 4. bebk Rabbimin hediyesi oldu Özgecim..
Yani olduktan sonra oluyor

evet biliyorum canım senin hikayeni

sağol canım

elefera ilahisin kız çıkmadım hee....yaa bütün sorun bende aslında ..benim herşeyi kendi düzenimde kendi zamanında yapmam ve eşiminde bu bir yıla kadar çalışması benim evde oturmam noldu alışkanlık yaptı ve evin herşeyi bana kaldı bebekte yoktu..iştende geç geliyordu sende bi işin ucundan tut demedim şimdi hamile olunca fark ettimki meğer çok şeye elimi atmışım..ona kalsa hiç iş yapma boşver diyo ama olmuyoki gelen olmasada ev tozlu olunca ben sinirleniyorum..inş yoluna koyucam bu durumu....sen iyi yapmışın valla...bide benim eşim beceremez öyle işgücü.. anca tüllleri takar evi süpürür..anlamazda yani..yada yapsada bana olmamış gibi geliyo alışmışımya kendim yapmaya.. iş bende bitiyo aslında bakalım..fıkrada çok güzelmiş yaa..

kızlarrr naparsınız bakimm...aysebahar canım hosgeldin seni yeniden burda görmek güzel...laylamm napıyon bacımmm.valla kızlar laylamla bulustuktan sonra ne farkettim biliyomusunuz insan kendi gibi aynı dönem hamile birinin yanında cok rahatlıyor.konu hep aynıı göbeciklerimiz,bebelerimiz yinee bulusalımm yineeesihirli bi değnek istiyorum sallasam yemekler pişse,ev temizlense ütü bitseee..cok mu sey istiyorumm ben yaaa

ayy insallah gönderir kendisi yoksa ben vicdan yaparım para kacmasın diye girmem o diyene kadar ..

Çok şükür iyi cnm..
doktor her şey normal dedi suyu felan..
22+3 müşüz ve 517 gr geldik..

Maşallah gülüm...
Bebeğini görmeye mi gittin?
İsim buldunuz mu birde limonum...
Maşallah oğluna...

bilmem bana kalsiyum vermedi canım
ama kendi drum da değil zaten belki kedi drum verir 29 ekim'de

evet onunki de erkek

Anladım canım
Ama kramplarının başladığını muhakkak demelisin yani...
Bu sene hakikaten erkek senesi olacak...

iiyim cnm teşekkürler sen nasılsın...walla bakalım bende tam bilmioum nasıl yapıcağımı kızkardeşim çok hewes edioo ama yapmaya başladığımda anlatırımm..

Canım ben çok iyiyim...
Başladığında özel mesaj at bana..
Yavaş yavaş fototlarını çek
Bana gönder
neyse kızlar ben kaçar çok yoruldum...çok konuştum herhalde ondan.. by bay..herkese hayırlı günler....yine gelirim....inş..

:80:

Gitme be gülüm...
Sen varken güzeldi burası...

Bir ara kayıplara da karışmıştı hatırladın mı?
Bende en çok o zaman merak etmiştim..
Sonra otelini falan gördüm...
Süper hoş bir yer...
Gidip tanışasım gelmişti...

aynen valla yaa sihirli i değnek olsa keşke......bende bunların yanında pırt diye doğurup ayaklanmak isterdim..tırsağımya...

kızlarrr ben kacarr.. evde işlerim var ufak tefekk. hemde plates yapıcimmmmm aksamm girerim kociş yok. öptümm sizi

Hoşbulduk nazom...
Sizleri bırakır mıyım canım ya
Hemen kaldığımız yerden devammmm

Ben siz dediniz ya o gün profiterol diye
Ben de dün aldırdım
5 tane yedim...
Hala da açım gözüm proflarda kaldı

ayy insallah gönderir kendisi yoksa ben vicdan yaparım para kacmasın diye girmem o diyene kadar ..

kızlarrr ben kacarr.. evde işlerim var ufak tefekk. hemde plates yapıcimmmmm aksamm girerim kociş yok. öptümm sizi

Gir canım söyle de içinde kalmasın
Bende arada yapıyorum plates kaç kilo aldın bacım sen bu plateste

Bir ara kayıplara da karışmıştı hatırladın mı?
Bende en çok o zaman merak etmiştim..
Sonra otelini falan gördüm...
Süper hoş bir yer...
Gidip tanışasım gelmişti...

hım evet, hatta forumda fecı uzulenler olmustu.
Ben yenıydım o zamanlar, bu ne ılgı alaka dıye garıpsemıstım.
Bakmıstım bende otelıne, sey gıbıydı yanlıs hatırlamıyorsam, boyle butık otel gıbı.

hamilelik ve doğum konusunda komik olur yani

Hehehe...
Ama kadın dogum uzmanları var ya erkek, ben oyle demek ıstemıstım.
Neyse kızdıracaz sımdı Kazen'ı

Utandırıyorsunuz beni o şeref bana ait efem

Yok bacım, utanma.
Parayı vermıssın, dudugu cal sımdı

Anladım canım
Ama kramplarının başladığını muhakkak demelisin yani...
Bu sene hakikaten erkek senesi olacak...

bi daha doğuma kadar başlamaz inşallah

ay bişey dicem yaaa kızlar
şimdi benim 2 gün kramp vardı ya
o an acaba doğum sancısı nası bişey diye ödüm patladı
ben galiba korkmaya başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…