- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #28.581
selamlar kızlaaarr, az geçmişi okuyum dedimm yine döktürmüşsünüzyine banlananlar olmuşş galibaa şurda 2 sohbet ediouzz walla hiç gerek yok böle şöyleree...azelya ne tatlı çıkmışsın kız maşaallah...burda da hava kapalı ama sıcak ben buranın havasınız anlamadım zatenn..dün döndüm samsuna işlerim wardı sabah onları hallettimm..ya bu ew temizliği çok canımı sıkıoo..korkuoum bişey yapmayaa bakalımm kadın almayı düşünüoum artıkk:61:
iiyim cnm sen nasılsın bebek şekerlerine başlamadım aralık felan gibi yaparım allah izin verirse
ya ben yapmaktan gocunmuoum da işte hani ağır şeyler yapma felan diolar yaa eşimde elime süpürge alsam bağırmaya başlıo sen nie iş yapıousun die ondan yanii
işe yaradı çok şükür
kasılmalara magnezyum vermiyolar mıydı ki?
?
uvvvv demek politikacı konuşmaya böyle çıkmış..
Hımm demek sağlıklıymış araştırmadım hiç cnm öyle diyorsan doğrudur..
Ama bir ande öle görünce ne yalan söyleyim dilenci havası verdi..
Annemler görse kesin öle der
Canım önce ultrasona girer bebeğini görürsün
Sonra da şeker yüklemesi yapılır
Aç karına...
Zaten 24-28 haftalar arası şeker yüklemesi yapılır ecrinnim..
Tam zamanında yani...
selam kızlar şimdi sıradan başlayım oyelken canım geçmiş olsun Allah korumuş kardeşini ayşebaharım hoş geldin özlettin kendini azelyacıgım artist gibisin ne kadar güzel fotoğrafın maşallah
Ben calsiyum diye biliyorum gülüm...
Belki yanlış biliyorumdur...
iiyim cnm sen nasılsın bebek şekerlerine başlamadım aralık felan gibi yaparım allah izin verirse
ya ben yapmaktan gocunmuoum da işte hani ağır şeyler yapma felan diolar yaa eşimde elime süpürge alsam bağırmaya başlıo sen nie iş yapıousun die ondan yanii
selam kızlar şimdi sıradan başlayım oyelken canım geçmiş olsun Allah korumuş kardeşini ayşebaharım hoş geldin özlettin kendini azelyacıgım artist gibisin ne kadar güzel fotoğrafın maşallah
Teşekkür ederim canım, hoşgeldin, o senin güzel bakan gözlerinin artistliği
sen daha iyi bilirsin tabii tecrübeyle sabit
benim bi tanıdığım var 3 yaşında kızı var
bigün yolda giderken araba çarpıyo
hastaneler tomogrofiler falan
sonra da hamile olduğu ortaya çıkıyo 5 haftalık
kadın da spiral var ve kaza sırasında spiral kayıyo öyle hamile kalıyo
şimdi 24 haftalık hamile
yok seker yüklemesi yapılcak zatenn ac gel ddi dr. ama mesela 4 boyutluya göndercek mi? yada baska bi kan tahlili:44::44:
sen daha iyi bilirsin tabii tecrübeyle sabit
benim bi tanıdığım var 3 yaşında kızı var
bigün yolda giderken araba çarpıyo
hastaneler tomogrofiler falan
sonra da hamile olduğu ortaya çıkıyo 5 haftalık
kadın da spiral var ve kaza sırasında spiral kayıyo öyle hamile kalıyo
şimdi 24 haftalık hamile
benim akrabamda öyle hamile kaldı spiralden..allah verince hepsi fasa fiso cnm yaa ben buna çok inanıyorum..
benim akrabamda öyle hamile kaldı spiralden..allah verince hepsi fasa fiso cnm yaa ben buna çok inanıyorum..
Canım nasılsın.. Kafam bi duman oldu az önce kusuruma bakma mesajını yeni fark ediyorum
Bebek şekerlerini nasıl yapacaksın nerden alacaksın
Bu konuda bana yardımcı olursan sevinirim canım
Eşim hazır alalım diyor
Ama ben kendim yapmak istiyorum
Ben calsiyum diye biliyorum gülüm...
Belki yanlış biliyorumdur...
ben çalışmıyorken zaten bi beklettim yoktu elefera nasılki çalışıyorum bir yıldır herşey ister istemez zor geliyo..ilk zamanlar çok halsizlik ve uyku sorunu yaşadığım için hamileleikten yardım ediyor yine arada yemek falan yapıyordu son zamanlarda hiçbişeye elini sürmez oldu..tv izleyip hemen hopp yatmaya gidiyor..doğru düzgün bişey konuşamaz paylaşamaz olduk..yok konuşucamda kalbini kırmaktan korkuyorum biraz fevriyim ben...zaten neye kızdığımı oda biliyoda işine gelmiyo ..bişey sorsa biliyo patlıcağımı....inş düzelir..benim korkum bebek oluncada herşeyi benden beklemesi..bi kere eline alıştırınca sen herşeye atılınca hep senden bekleniyo o iş ben anladım..bana çok dediler ama sevgiden hiç dinlemedik büyükleri..şimdide kendi şımartmışlığımın cezasını çekiyorum..ama adam etcem dur senn..o görcek son aylara doğru...
Noldu burada yıne?
Gokce banlanmıs ama, gecmıse bakıyorum hıc bırsey yazmıyor.
Sılındı mı mesajlar?
La, bende Kazen ı gorunce sevındım bır an,
Forumumuza tesrıf etmıs dıye.
Nıyeyse onu Tarkan gıbı fılan sanıyorum
Forumun mega starı
ee bebiş nasılmış?
HahahhaahAyy aynen bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?