- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #28.561
3,5 yaşında oğlum var canım
yani tüp bebek değil
üstelik ilk 2 ay falan hep tek bebek biliyordum
çok şaşırdım ve çok zor alıştım bu fikre
hatta yeni yeni alışıyorum diyebilirim
valla banada hayal gibi geliyor kucağıma almadan inanamıyacağım galiba
Canım biz burda birbirimizin derdi sevinci için burdayız zaten...
Elbet anlatacaksın..
Ben bunu daha önce eleferaya ve diğer kızlara da yazdım..
Ben de yazıyorum..
Eşimin banyo dolabı aldığını...
Ustaya para vermediğimizi...
Bu duruma çok sevindiğimi..
Sonra tepikoğluma ilk hastane çıkışını aldığımızı...
Siz olmasanız kime anlatırdım...
O kadar sözden sonra bir banlanan olmalı gülüm...
Kim olduğu üzerinde konuşulmaya değmez..
Lütfen canımızı sıkmayalım artık...
Ben sana ne diyeceğim...
Tam olarak kardeşin kazayı nasıl yapmış..
Yaptığı araba emanet miymiş?
Sen beşik işini ne yaptın?
Sonra neden eviniz satılığa çıkabilme ihtimali içinde?
evett banlanmıss. neyse cok uzamıstı zaten bu konu. topluca rahatlamısızdır artıkuzunca bi süre tartısma olmaz sanırımm insallahh kızlarr.. bizz bebüklerimizii konusalımmm
annemde eczaneden aldırmışlardı hasta bezini..ben koycam çantama..kanama çok oluyo çünkü...aman naparız üstümüze başımıza geçerse...alalım alalım...oda bayağı büyük ama napalım...
wrap slingler birazdaha bunaltıcı geldi de.. bu baby sling ler daha iyi sanki...
söyle seyler kastettim.. grilisi daha hosuma gitti...
Eki Görüntüle 270716 Eki Görüntüle 270717
2. düzey usg için aç - tok fark ediyormu?
canım araba eşimin patronunun alacak karşiılığı aldığı araba
yani bize arabanın parasını ödeyin derse yanarız biz
kazayı nasıl yaptığını da anlatmıyor
park yatakta ikisini bir yatıracağım ilk etapta birşey almamayı düşünüyorum
inşallah olmaz
canım eczaneden almana gerek yok hastaneden veriyorlar
normal kadın pedi gibi tahriş edip kaşındırmıyorda çok rahat
biz hastaneden çıkarken bikaç tane almıştım ben hatta evde dursun diye
2. düzey usg için aç - tok fark ediyormu?
ayy olsun olsun özgecim yaa ne güzel... allahtan ....... bağlatmayı düşünüyormusun bi daha çocuk olmaması için :44: kaç yaşındasın bu arada....ne güzel hepsi beraber büyür..bi anda zor olur belki ama tecrübelisin sonuçta..inş güzel günler yaşarız hepimizzzzzzzz..........
canım araba eşimin patronunun alacak karşiılığı aldığı araba
yani bize arabanın parasını ödeyin derse yanarız biz
kazayı nasıl yaptığını da anlatmıyor
park yatakta ikisini bir yatıracağım ilk etapta birşey almamayı düşünüyorum
diye
Ayy bebişler eziş büzüş olmaz mı böle ya..
Şeylere benzemiş aynı hani sokakta dilenciler yada torbacılar böle değil ama biz bez parçasıyla bağlıyorlar ya bebişlerini sırtlarına yada ön tararflarına..
kendi fikrim düşünmüyorum
allah korusun doğum sırasında birşey olsa tek çocuk kalırım
ama tek tek doğum yapıp üçüncü çocuğum olsa düşünebilirdim belki
anlatabildim mi
zaten eşim asla izin vermez buna
Ayy bebişler eziş büzüş olmaz mı böle ya..
Şeylere benzemiş aynı hani sokakta dilenciler yada torbacılar böle değil ama biz bez parçasıyla bağlıyorlar ya bebişlerini sırtlarına yada ön tararflarına..
selam canım nasılsın...başladınmı? bebek şekerlerine yoksa....:44:..bende temizlikte çok üşengeç oldum bakalım..inş allahım enerji verirde arada sırada yaparım...:95:selamlar kızlaaarr, az geçmişi okuyum dedimm yine döktürmüşsünüzyine banlananlar olmuşş galibaa şurda 2 sohbet ediouzz walla hiç gerek yok böle şöyleree...azelya ne tatlı çıkmışsın kız maşaallah...burda da hava kapalı ama sıcak ben buranın havasınız anlamadım zatenn..dün döndüm samsuna işlerim wardı sabah onları hallettimm..ya bu ew temizliği çok canımı sıkıoo..korkuoum bişey yapmayaa bakalımm kadın almayı düşünüoum artıkk:61:
selamlar kızlaaarr, az geçmişi okuyum dedimm yine döktürmüşsünüzyine banlananlar olmuşş galibaa şurda 2 sohbet ediouzz walla hiç gerek yok böle şöyleree...azelya ne tatlı çıkmışsın kız maşaallah...burda da hava kapalı ama sıcak ben buranın havasınız anlamadım zatenn..dün döndüm samsuna işlerim wardı sabah onları hallettimm..ya bu ew temizliği çok canımı sıkıoo..korkuoum bişey yapmayaa bakalımm kadın almayı düşünüoum artıkk:61:
kendi fikrim düşünmüyorum
allah korusun doğum sırasında birşey olsa tek çocuk kalırım
ama tek tek doğum yapıp üçüncü çocuğum olsa düşünebilirdim belki
anlatabildim mi
zaten eşim asla izin vermez buna
ayy ahahaaaa ilahi... yok kız bunlar cok daha saglikli digerlerinden.. evet dilenci havası var biraz
bende ilk defa BM uyesi bir kadında ve fransız parlemantosunda bebegi ile konusma yapan gayet üst düzey bir brokrat ve politikacı da görmüstüm ... kadın parlemantoda böyle birseyin icinde bebegi ile konusma yapıyordu kadın hakları icin........
Magnezyum işe yaradı mı peki
Calsiyum neden vermedi ki kasılmalarına[/B][/I][/COLOR]
Merhaba bayanlar..
Hastaneden geldik çok şükür , ordan oraya koşturduk ..
Ayrıntılı için 24 üne randevu verdiler..
20 gün sonrada aç karnına limonla birlikte gel dedi doktor..
Midemde sürekli bir şişlik olduğunu bu nedenle doğru dürüst su içemediğimi söylemedim..
Spasmomen adında bir hap verdi..
iiyim cnm sen nasılsın bebek şekerlerine başlamadım aralık felan gibi yaparım allah izin verirseselam canım nasılsın...başladınmı? bebek şekerlerine yoksa....:44:..bende temizlikte çok üşengeç oldum bakalım..inş allahım enerji verirde arada sırada yaparım...:95:
Hoş geldin tatlım..
Ben geçen hafta sonu ev temizliği yaptım perdeleri yıka halıları sil felan ..
Ev küçük olduğu için temizlkçide çağarmadık..Eşimde yaptı çoğunu ama ama akşam nasıl belim ağrıyordu anlatamam..
Evin büyükse imkanında varsa temizlikçi al bence..
kızlar simdii ben datylıyı baska bi yerde yaptırmıstım ya.. dr beni tekrar detaylıya sokmadı. 4 boyutluya da 16. haftada girdigimi söledim kendim.. bana daha önce 24. haftada falan gönderirim demişti simdi gönderir mi acaba bu ay.. ekonomi yapmaya calıstıgımızdan esim gidip kendi isteginle girme didi. ama simdi dudakları falan olustu diye cokk merak ediyorum yüzünü burnunu saclarınıbide seker yüklemesinden baska bişi yapılcakmı acaba bu ay.. 24 ünde randevumm o zaman tam 25 haftalık olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?