2012 Şubat Anneleri

Yarın sabah detaylı ultrasonum var. Ama benim canım çok sıkkın kocam ortalıkta yok. Tek başıma gideceğim için
kendimi yalnız hissediyorum. Daha önceki kontrolumde yurtdışındaydı. bu sefer babası rahatsız oraya gitti gidiş o gidiş.
Bu gidişle doğuma da yalnız gidersem şaşırmıycam. Daha hiçbir hazırlığım yok. Yanımda birlikte gideceğim kimsede yok.
Endişem ileri ki aylarda ağırlaşıp hazırlıklar için çıkamamaktan korkuyorum.

Bence sakin olmaya çalış canım..
Hep elinde olmayan sebeplerden dolayı yanında olamamış eşin...
Birde geçerli sebebi olmadan eşinin yanında olamayanları düşün...
Bence güzel düşün..
Doğumda eşin yanında olacak inşallah....

güzel günlerde kullan canım. çok şekerler...

seni anlayabiliyorum. insan yanında birileri olsun isityor değil mi canım? ama eşin elinde olmayan sebeplerden yanında olamıyormuş gibi gözüküyor. keyfi ihmaller olsa konuşmanı önerirdim ama bu durumda böyle bir telkin yanlış olur. moralini bozma, canını sıkma... aslında hiçbirimiz hiçbir zaman yalnız değiliz yaklaşık 5-6 aydır. bebişlerimiz var yarın onu görünce iyi hissedeceğine eminim ben...

iyi akşamlar kızlar bende yazılanları okuyamıyorum artık gündüz zevkli oluyor burda bulunmak ama akşam kimse yok, bugün bende doktora gittim çok şükür iyi bebiş iki hafta önce yüzüü göstermemişti ama bugün gösterdi allahım işallah kucağııza sağ salim almak nasip eder

iyi aksamlar kızlar nasılsınız. netten alışveriş yapan varmı hangi sitelerden alıyorsunuz burda pek bebek mağazası yok bende netten alsam dedim öneriniz varmı persembeden sonra bende biseyler alıyım artık diyorum kontrolum var.hareketlerini bi hisstesem hemen baslıyacamda korkuyorum işte neyse önerilerinizi bekliyorum

kahogulo, canım, senin bant işini doktorlara sordum cevap bekliyorum, haber vereyim dedim...

kahogulocum doktorlardan biri şöyle yanıtlamış ama bilmem ne kadar tatmin edici senin için, diğerlerinden yanıt geldiğinde de ileteceğim:

Bant kullanma hakkında doktorunuzun önerilerine göre hareket ediniz. Çeşitli enfeksiyon hastalıkları, gebeye ait bir takım hastalıklar, bebeğin böbrekleri ile ilgili sorunlar gibi çok çeşitli nedenlere bağlı olarak amnion sıvısında azalma olabilir. Hoşçakalın

Ben pek net e güvenmiyorum. görmeden dokunmadan almak pek bana uygun değil sanırım.
Ben bir tek unnado dan çatlak önleyici krem aldım. O da daha önce aldığım bir üründü orda ucuz old. için aldım.
İnternet sitelerinde kıyafetler pahalı geliyor bana ya da ben denk gelmedim. Nerde oturuyorsun?

kastamonu cide deyim canım ya kastamonu merkeze gidincede pek fırsatım olmuyor gerçi dahada bakmadım ama anca doktora gidip dönüyoruz eşimin işi geregi bende görmeden almak istemiyorum ama merak ettim iştee neyse haklısın aslında artık gidince bakcaz bişeyler

ben alıyorum canım. gezip gördüğüm şeyleri(memlekette falan), kalitesinden emin olduklarımı tercih ediyorum sadece. minimoy, limango kids, ebebek, markafoni bugüne kadar denediklerim... ama risk tabi. mesela geçen yıl bunlardan bir tanesinden arkadaşımın bebeği için aldığım uyku seti lekeli ve küf kokulu olarak geldi birkaç gün sonra değişim talebimi reddedip parayı geri yatıracaklarını söylediler. ama süresinin belli olmadığını, bankaya göre değişiklik göstereceğini üstüne basa basa belirttiler. eşim kredi kartlarını hiç takip etmez, yatırdılar mı yoksa savsakladılar mı hiçbir zaman emin olamadım :44: yine de uslanamadım ne yazıkki. ben de küçük yerdeyim. o yüzden yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…