- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #28.681
ay gözlerim doldu bi an içimde bebiş düşününce
Rabbim o günleri göstersin hepimize inşallahhhh
Aminnnnnnnnnnnn.. Cok heycanlanıyorum bir an once gecsin zamannnnnn
evet yaaa aybaşı gelse de ben de almaya başlasam artık bişeylerrrr
ben kaçtım cümleten hayırlı akşamlar
Canlarım selam hepinize
Yarın sabah detaylı ultrasonum var. Ama benim canım çok sıkkın kocam ortalıkta yok. Tek başıma gideceğim için
kendimi yalnız hissediyorum. Daha önceki kontrolumde yurtdışındaydı. bu sefer babası rahatsız oraya gitti gidiş o gidiş.
Bu gidişle doğuma da yalnız gidersem şaşırmıycam. Daha hiçbir hazırlığım yok. Yanımda birlikte gideceğim kimsede yok.
Endişem ileri ki aylarda ağırlaşıp hazırlıklar için çıkamamaktan korkuyorum.
Yarın sabah detaylı ultrasonum var. Ama benim canım çok sıkkın kocam ortalıkta yok. Tek başıma gideceğim için
kendimi yalnız hissediyorum. Daha önceki kontrolumde yurtdışındaydı. bu sefer babası rahatsız oraya gitti gidiş o gidiş.
Bu gidişle doğuma da yalnız gidersem şaşırmıycam. Daha hiçbir hazırlığım yok. Yanımda birlikte gideceğim kimsede yok.
Endişem ileri ki aylarda ağırlaşıp hazırlıklar için çıkamamaktan korkuyorum.
gündüzleri vaktim olmadığı için okumaya yetişemiyorum. akşamları da ortalıkta kimseler yok.
gündüzleri vaktim olmadığı için okumaya yetişemiyorum. akşamları da ortalıkta kimseler yok.
akşam matineleri yapmak lazım bize de
kahogulo, canım, senin bant işini doktorlara sordum cevap bekliyorum, haber vereyim dedim...
iyi aksamlar kızlar nasılsınız. netten alışveriş yapan varmı hangi sitelerden alıyorsunuz burda pek bebek mağazası yok bende netten alsam dedim öneriniz varmı persembeden sonra bende biseyler alıyım artık diyorum kontrolum var.hareketlerini bi hisstesem hemen baslıyacamda korkuyorum işte neyse önerilerinizi bekliyorum
littlesunshine sen öğretmensin sanırım. Devlette mi özel okulda mısın?
Ben pek net e güvenmiyorum. görmeden dokunmadan almak pek bana uygun değil sanırım.
Ben bir tek unnado dan çatlak önleyici krem aldım. O da daha önce aldığım bir üründü orda ucuz old. için aldım.
İnternet sitelerinde kıyafetler pahalı geliyor bana ya da ben denk gelmedim. Nerde oturuyorsun?
iyi aksamlar kızlar nasılsınız. netten alışveriş yapan varmı hangi sitelerden alıyorsunuz burda pek bebek mağazası yok bende netten alsam dedim öneriniz varmı persembeden sonra bende biseyler alıyım artık diyorum kontrolum var.hareketlerini bi hisstesem hemen baslıyacamda korkuyorum işte neyse önerilerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?