2012 Şubat Anneleri

Anne Adayı Bebeginin Cinsiyeti Bebegin Adı Sat Tahmini Dogum Tarihi

hacer1 Erkek Musab 18 Nisan 6 Şubat
bblau Kız 23 Nisan 1 Şubat
aZeLYa55 Erkek Kuzey 25 Nisan 1 Şubat
pişmaniye Erkek Ömer 27 Nisan 1 Şubat
karma-x Kız 28 Nisan 2 Şubat
ecrinnn Kız 2 Mayıs 2 Şubat
sinemaksungur Erkek Alperen 27 Nisan 1 Şubat
Eylül Erkek 29 Nisan 3 Şubat
Dünyam80 Erkek Ömer 30 Nisan 4 Şubat
cerenim 1 Mayıs 5 Şubat
Limon_ik Erkek 1 Mayıs 5 Şubat
tansell Erkek 1 Mayıs 5 Şubat
littlesunshine Erkek 1 Mayıs 5 Şubat
xzgi Kız 1 Mayıs 5 Şubat
kahogulo Kız Elif Sare 2 Mayıs 20 Şubat
ginger-curls Erkek Kuzey 8 Mayıs 7 Şubat
DYGBAL İkiz / Kız 3 Mayıs 7 Şubat
enice Kız 3 Mayıs 7 Şubat
pikepolat Erkek 1 Mayıs 5 Şubat
simurganka Kız 4 Mayıs 11 Şubat
qiza Erkek Talha Göktuğ 4 Mayıs 8 Şubat
skyup Kız 4 Mayıs 8 Şubat
adengokce Erkek Demir Aden 5 Mayıs 4 Şubat
zerdal 5 Mayıs 9 Şubat
suprise Erkek Yasin 5 Mayıs 9 Şubat
banuesra 6 Mayıs 10 Şubat
neselikiz 6 Mayıs 10 Şubat
panadol Erkek 6 Mayıs 9 Şubat
breeze1 Erkek 8 Mayıs 12 Şubat
Nazome 9 Mayıs 13 Şubat
kmehtap Kız 9 Mayıs 20 Şubat
benim_olan Erkek 11 Mayıs 15 Şubat
juweline Erkek Tuna 11 Mayıs 15 Şubat
berfinbilgen Kız 12 Mayıs 16 Şubat
karats Kız Buğlem Su 13 Mayıs 17 Şubat
bennebileyim Kız 13 Mayıs 17 Şubat
berraksuuu Kız 14 Mayıs 18 Şubat
adese Kız 15 Mayıs 18 Şubat
günısıgımmm Erkek 15 Mayıs 19 Şubat
demetmania Kız Liva 15 Mayıs 19 Şubat
ssshuma 15 Mayıs 24 Şubat
aysebahar Erkek 17 Mayıs 20 Şubat
desperado Kız 17 Mayıs 25 Şubat
elefera Kız Elif Naz 18 Mayıs 22 Şubat
mannak Kız 19 Mayıs 25 Şubat
layla1955 Erkek 20 Mayıs 24 Şubat
mg2008 Erkek 21 Mayıs 24 Şubat
leader Erkek Mahmut Eymen 21 Mayıs 25 Şubat
duyguvt Kız 22 Mayıs 26 Şubat
filancam Erkek 22 Mayıs 26 Şubat
srgmn Erkek 23 Mayıs 27 Şubat
busra_17 24 Mayıs 27 Şubat
mycupcake Erkek 24 Mayıs 28 Şubat
herseyimsin12022011 Erkek 25 Mayıs 29 Şubat
mujdes Erkek 25 Mayıs 29 Şubat
celinns Erkek 25 Mayıs 29 Şubat
acidem 1 Erkek / 1 Kız 29 Mayıs 25 Şubat
oyelken İkiz / Kız 31 Mayıs 25 Şubat

Yarım saattır su lısteyı arıyorum, gorunmez olmus bırde zor buldum.
Ama olmadı, formattan kaynaklanan bır durum soz konusuymus.
Gurbetım e paslayayım ben, ınsallah yapar.

Bu arada gunaydın.

Bahar'ım dun ıcın ozur dılıyorum, aksam trafıge takılınca, sınırlerım alt ust oldu.
Eve gıttıgımde hem gec olmustu hemde yorgundum.
Oylece aklımdan cıkmıs.
Bugun toplantı telasımız olacak, gec saate kadar, ınsallah sonrasında gorusuruz.
Tabıı yıne eve gec kalmanın vermıs oldugu huzursuzlugu yasamazsam.

günaydın herkese bende 22+3 günlük erkek bebişe hamileyim .. bugün hastaneden aradılar yarın ki doppler imi bugüne almışlar yaptıran varmı acaba ?

Ben mı cok safım, ınsanlar mı cok uyanık bılemedım.

Maasından 1 TL eksık almıs, bana bunun hesabını soruyor.
Guleyım mı, aglayayım mı?

ay bekle vereyim deseydin seni iyi anlıyorum aynı dert bizde de var saf salak adamlarla uğraşıyoruz sen ne işle meşkulsün

ay bekle vereyim deseydin seni iyi anlıyorum aynı dert bizde de var saf salak adamlarla uğraşıyoruz sen ne işle meşkulsün

ınsan kaynakları yonetımı.
Maaslarını bankaya yatıran da ben degılım he.
Ben bılgı gecerım fınansa, su kısı su kadar maas alacak dıye.
Bankaya yatan mıktarda eksıklık olmustur kesın.
Ama altı ustu 1 TL, komik bir rakam yani, onun ıcın elımı telefona goturmeye utanırım ben.

Sen ne ısle mesgulsun?

eskişehirde bi ünide tahakkuk servisinde yim ay burda kimileri var 10 kurşun peşine düşüyorlar ya bu ne ne kesintisi diye her ay kesintili bide kesintisiz bordro alıp karşılaştırıyorlar ya bu kadar uyuz insan lar var yani

Canım tablo harika olmuş..
Ellerine sağlık gülüm..

Önemli değil gülüm...
Beklerim belki ben süpriz yaparım..

İnsanlar çok kurt can ...
İnsanlar çok acımasız..

Ben bende anormallık var herhalde dıye dusundum.
Tamam haktır, ararsın da ne bıleyım 1 TL gıbı komık bır rakam ıcınde karsısına cıkmam kımsenın.
ınanmayacaksın belkı, ben gecen sene 2 ay bedavaya calıstım, sırf ısı ogrenecegım dıye.
Bu nedenle komık gelıyor bana boyle vakalar.

nasıl yapıldı nekadar sürdü bilgi vermeniz mümkünmü ?

öncelikle Allah tamamına erdirsin yarım saat kadar sürüyor 3ve4 boyutlu bakıyor bebeğin bütün organlarını tektek inceliyor kordon kanına falan bakıyor el ve ayak parmaklarına kadar sayıyor baş çevresini ölçüyor bulundugun haftaya göre normalmi ona bakıyor şimdilik hatırladığım bu kadar:26:

QUOTE=layla1955;21253079]günaydın kızlar hepimiz için hayırlı bir gün olur inşallah umarım hepiciniz iyisinizdir[/QUOTE]
günaydın canım inş.güzel hayırlı bir gün olur

günaydın kızlar hepimiz için hayırlı bir gün olur inşallah umarım hepiciniz iyisinizdir

Gunaydın canım, amın.

Canım tablo harika olmuş..
Ellerine sağlık gülüm..

Önemli değil gülüm...
Beklerim belki ben süpriz yaparım..

İnsanlar çok kurt can ...
İnsanlar çok acımasız..

Duzeltılmesı ıcın Gurbetım e gonderdım, ınsallah duzeltırse daha guzel olacak tablomuz.

Severım surprızlerı

Bence ınsanlar daha cok ac.
Dıyorum ya ben 1 TL ıcın elımı telefona goturmeye utanırım.

Yok, bırde neye sınırlendım.
ıkı gundur bu gıbı konularda personel dırekt benı arıyor.
Kac kez dedım, bır derdınız varsa mudurunuzle konusun, o benı mutlaka bılgılendırır.
Personel sayımız ınanılmaz bır rakam degıl 160 cıvarı ama gunde 10 kısı boyle sudan sebepler ıcın arayınca gerılıyorum.

ayyy kızlarr okudugum gebelikle ilgili kitaptan bebek tekmeleri ile ilgili bir kısmıı sizede yazayım dedimm.. cok sevdimmm

bebeklerde insandır.. onlarında bizim gibi topuklarıyla ,diz veya dirsekleriyle tekmeledikleri ''hareketli'' yada uzanıp kaldıkları, ''sakin'' zamanları vardır. cogunlukla onun hareketliligi sizin ne yaptıgınıza baglıdır. rahmm dısındakii bebek gibi,rahim içindeki bebeklerde sallandıklarında uyurlar:) bu nedenle gün içinde hareketli oldugunuz zamanlarda ,günlükk ritminizle bebek hareketsizlesir.böylece ''kısmenn'' bebek yavaslamıs oldugundan ,kısmen de siz mesgul oldugunuzdan tekmeleri pek fark etmezsiniz. siz yavaslar yavaslamazz bebeiniz hareketlenmeye baslar.. bu nedenle bir cok gebe kadın bebegin hareketlerini sabah yatakta ve geceleyin hisseder.. ayrıca anne ögünde veya ara ögünde birseyler yediginde belki de kan sekerinin yükselmesine baglı olarak bebegin hareketlendigini hissedebilir.bazı gebeler sinirli yada sıkıntılı olduklarında bebegin hareketlendigini bildirmiştir. bu durumda da bebek annenin adrenaliniyle uyarılmıs olabilir.

bebekler 24_28 haftalar arasında en hareketli dönemlerini yasarlar.ancak bu hareketler düzensiz ve genelde kısadır. ultrasonda görseniz bile mesgul bir annenin hissedemeyecegi niteliktedir. 28_32 haftalarda ise dinlenme ve hareketlilik olarak tanımlanan dönemlerde daha düzenli ve sürekli hale gelir.

baska bebeklerle bebeginizi kıyaslamayın.. her yenidogan gibi anne karnındaki her bebek te gelişim ve hareketlilik acısından kendine özgüdür. bazıları her zaman hareketlidir,bazıları sakin.. bazılarının tekmeleri düzenlidir, bazılarının hareket düenleri anlasılmaz. hareketliligin kesin yavaslaması yada kesilmesi olmadıgı sürece pek cok durum normaldir.

son arastırmalar 28 haftadan itibaren bebegin hareketlerini annenin günde 2 kez, biri daha hareketsiz oldugu sabah saatlerinde,digeri daha hareketli aksam saatlerinde takip etmesininn yerinde olacagını gösteriyor. basit bir test uygulayın:

saymaya basladıgınızda saate bakın. her türden hareketi sayın(tekme ,calkalanma,dönme..) 10 a ulastıgınzda saate bakın. genelde 10 dk içinde 10 hareket saymıs olursunuz belki daha fazla olabilir..bir saaat içinde hala 10 hareket saymadıysanız süt için veya hafif birseyler yiyin. sonra sırt üstü uzanın ,gevseyin ve tekrar saymaya baslayın.10 hareket saymadan 2 saat gecmişse dr unuzu arayın. önemsiz birsey olabilecegi gibi zaman zamann bebekte sıkıntı isareti de olabilir. doguma yaklastıkca bebek hareketlerinin takini cok önemlidir..

bebek rahimde byüdükce daha güclenir ve bir zamanlar kelebek dokunusu gibi olan hareketler artık iyice siddetlenir.. kaburgalarınıza,rahim agzınıza veya karnınıza canınızı yakacak kadar güclü bi tekme yerseniz sasırmayın.özellikle güzlü bir saldırıya maruz kalırsanız durus seklinizi degiştirmeyi deneyin. bu kücük saldırganın dengesini degiştirerekk saldırıyı gecici olarak durdurabilirsinizz.....:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…