2012 Şubat Anneleri

yaa ay ne kötü. olabiliyor böyle şeyler malesef canın sııkılmıştır ama dimi. risk aslında ama küçük yerde olmanın dezavantajı işte neyse bende bakayım bakalım bi dediğin sitelere sansımıza artık tesekkür ederim cevabın için canım

gündüzleri vaktim olmadığı için okumaya yetişemiyorum. akşamları da ortalıkta kimseler yok.

akşam matineleri yapmak lazım bize de

aynen bende geceleri burdayım genelde kım ne yapıo bakıyoprum bı kac kez yazdım ama sabaha kadar benim mesajın ustune cokkk sular akmış oluyor o yuzden karısamıyorum e ben yazsam bişey bırıne ben yazana kdr muhabbet eğişiyor ama akşam matinesi olursa muhakkak bırıncı sırada gece 2 ye kadar burda olurum eşim geç geliyo hep yalnızım ama artık kızımlayız :)))

bu arada bende unnado limango kids ve lcw internet sitesi üstünden aldım bı kaç bişey sorunda yaşamadım çok şükür tavsıye ederim

Gurbet Guzeli canim listeler kaybolmadi, tablonun bulundugu postu alinti ile cevapla yaparsan tum tablonun kodunu gorebilmen gerek aslinda... sadece sayfada cikmiyo....

ordan yeni formata cevirebilirsin.... ihtiyac olursa yardimci olabilirim canim...

unnado da edu kıds ın alfabeler,sayılar,zıt kavramlar,renkler kartları var oğluma alsam mı acaba karar veremedim
aslında ebebekte görmüştüm beğenmiştim ama hepsini alırsam 67 lira yapıyor kararsız kaldım

Günaydın oyelkenim....
Canım bence bunlar çok elzem gerçekten..
Ben aldım..
Daha uyguna alabileceğin yerler varsa oralardan bak..
Ben önce geziyorum..Bakıp al..
Sayı kartlarına bayılıyor benimkiler..

günaydın kızlarrrrrrr :2: napıyonuzzz?

Günaydın leader... Sen nasılsın...
Bu sabahta yağmur var şehrimde...
Ama hoş...

günaydın kızlar nasılsınız bende artık alışverişe başlayım diyorum ama ne alacagıma karar veremiyorum çok abartmakta istemiyorum sadece ilk an lazım olanları alayım diyorum ama çokta bilmiyorum ne lazım sonrası için zaten annemlerde bisürü alışveriş yapmış kayınvaliden alıyo onları görüp eksikleri alıırm diyorum siz neler aldınız??

iyi olmaya çalışıyoruz sen napıyorsun
allah iyilik versin burnum tukalı boğazlarım iltahaplandı kulaklarım yavaştan duymuyor soğuk algınlığını hat safhada yaşıyorum taklım ne yapayım geçen hafta atlattım sandım ama demekki atlatmamışım fenayım vallahi yarında kontrolum var bakalım ne olcak sağlık ocağına bir insem mı bilemedim

günaydın cnm ben pek iyi sayılmam soğuk algınlığının hat safhasındayım sanıırm ne yapacağımı bilemedim akşamdan beri nana limon ve ıhlamur içiyorum bol sıvı tüketiyorum hafiflemedi bakalım işte kör topal idare ediyoruz bunada şükür sen nasılsın?

ben detaylı ya gireyim bu haftasonu cinsiyetide %100 belli olsun öyle alışveriş yapacağım inşallah
zaten çok şey almayacağım herhalde :)))

günaydın kızlar kocişim hızlıca gidiverdi sular kesik oldugundan sabah kalkar kalkmazz lavoboya girmezse oturamıyo. nasıl bi bagırsak harekti varsa saati bile sasmıyo yani onun cayı da bana kaldı :97: bi cay içimlik oturayım sonra gidip accık uyuyasım var

günaydın canım
aaa uyuma kızzz biz uyuyormuyuz

Basla basla canım gec bile kaldın

İyi aksamlar tatlım :80:

içimdeki korkuyu atıp bi çöp alamıyorum psikoloğa falan mı başvursam acaba

eşinle konuşmuyor musun ne zaman geleceğini söylemiyor mu canım?
annen veya başka bi yakının yok mu yanında olabilecek

kastamonu'ya selamlarrr

günaydın kızlarrrrr

günaydın kızlarrrrrrr :2: napıyonuzzz?

günaydın hepinizeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…