- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #28.701
ben alıyorum canım. gezip gördüğüm şeyleri(memlekette falan), kalitesinden emin olduklarımı tercih ediyorum sadece. minimoy, limango kids, ebebek, markafoni bugüne kadar denediklerim... ama risk tabi. mesela geçen yıl bunlardan bir tanesinden arkadaşımın bebeği için aldığım uyku seti lekeli ve küf kokulu olarak geldibirkaç gün sonra değişim talebimi reddedip parayı geri yatıracaklarını söylediler. ama süresinin belli olmadığını, bankaya göre değişiklik göstereceğini üstüne basa basa belirttiler. eşim kredi kartlarını hiç takip etmez, yatırdılar mı yoksa savsakladılar mı hiçbir zaman emin olamadım :44: yine de uslanamadım ne yazıkki. ben de küçük yerdeyim. o yüzden yapıyorum
gündüzleri vaktim olmadığı için okumaya yetişemiyorum. akşamları da ortalıkta kimseler yok.
akşam matineleri yapmak lazım bize de
günaydın kızlarrrrrrr :2: napıyonuzzz?
unnado da edu kıds ın alfabeler,sayılar,zıt kavramlar,renkler kartları var oğluma alsam mı acaba karar veremedim
aslında ebebekte görmüştüm beğenmiştim ama hepsini alırsam 67 lira yapıyor kararsız kaldım
Günaydın oyelkenim....
Canım bence bunlar çok elzem gerçekten..
Ben aldım..
Daha uyguna alabileceğin yerler varsa oralardan bak..
Ben önce geziyorum..Bakıp al..
Sayı kartlarına bayılıyor benimkiler..
olmadı bende e bebekten alırım orda görmüştüm zaten
allah iyilik versin burnum tukalı boğazlarım iltahaplandı kulaklarım yavaştan duymuyor soğuk algınlığını hat safhada yaşıyorum taklım ne yapayım geçen hafta atlattım sandım ama demekki atlatmamışım fenayım vallahi yarında kontrolum var bakalım ne olcak sağlık ocağına bir insem mı bilemedimiyi olmaya çalışıyoruz sen napıyorsun
Günaydın oyelkenim....
Canım bence bunlar çok elzem gerçekten..
Ben aldım..
Daha uyguna alabileceğin yerler varsa oralardan bak..
Ben önce geziyorum..Bakıp al..
Sayı kartlarına bayılıyor benimkiler..
Günaydın leader... Sen nasılsın...
Bu sabahta yağmur var şehrimde...
Ama hoş...
günaydın kızlar nasılsınız bende artık alışverişe başlayım diyorum ama ne alacagıma karar veremiyorum çok abartmakta istemiyorum sadece ilk an lazım olanları alayım diyorum ama çokta bilmiyorum ne lazım sonrası için zaten annemlerde bisürü alışveriş yapmış kayınvaliden alıyo onları görüp eksikleri alıırm diyorum siz neler aldınız??
allah iyilik versin burnum tukalı boğazlarım iltahaplandı kulaklarım yavaştan duymuyor soğuk algınlığını hat safhada yaşıyorum taklım ne yapayım geçen hafta atlattım sandım ama demekki atlatmamışım fenayım vallahi yarında kontrolum var bakalım ne olcak sağlık ocağına bir insem mı bilemedim
canım doktorun kesin largopen vercek daha öncede çok söylemiştim ama bana verdi ben içmedim
sonra kızdı grip olmak daha kötü bebeğe daha çok zarar veriyorsun largopenin hiç bir yan etkisi yok diye
sende muhakkak doktora git yarını bekleme bence ara iyi olmadığını bugün geleceğini söyle
günaydın kızlarkocişim hızlıca gidiverdi sular kesik oldugundan sabah kalkar kalkmazz lavoboya girmezse oturamıyo. nasıl bi bagırsak harekti varsa saati bile sasmıyo yani onun cayı da bana kaldı :97: bi cay içimlik oturayım sonra gidip accık uyuyasım var
ben detaylı ya gireyim bu haftasonu cinsiyetide %100 belli olsun öyle alışveriş yapacağım inşallah
zaten çok şey almayacağım herhalde :)))
allah iyilik versin burnum tukalı boğazlarım iltahaplandı kulaklarım yavaştan duymuyor soğuk algınlığını hat safhada yaşıyorum taklım ne yapayım geçen hafta atlattım sandım ama demekki atlatmamışım fenayım vallahi yarında kontrolum var bakalım ne olcak sağlık ocağına bir insem mı bilemedim
canım doktorun kesin largopen vercek daha öncede çok söylemiştim ama bana verdi ben içmedim
sonra kızdı grip olmak daha kötü bebeğe daha çok zarar veriyorsun largopenin hiç bir yan etkisi yok diye
sende muhakkak doktora git yarını bekleme bence ara iyi olmadığını bugün geleceğini söyle
CANIM 4 BOYUTA GİRCEM YA DOKTOR BUGÜN İZİNLİ AKLIMA GELDİDE SONRA VAZGEÇTİM ANCAK AİLE HEKİMİNE GİDEBİLİRİM ŞU ANDA
Basla basla canım gec bile kaldın
İyi aksamlar tatlım :80:
Yarın sabah detaylı ultrasonum var. Ama benim canım çok sıkkın kocam ortalıkta yok. Tek başıma gideceğim için
kendimi yalnız hissediyorum. Daha önceki kontrolumde yurtdışındaydı. bu sefer babası rahatsız oraya gitti gidiş o gidiş.
Bu gidişle doğuma da yalnız gidersem şaşırmıycam. Daha hiçbir hazırlığım yok. Yanımda birlikte gideceğim kimsede yok.
Endişem ileri ki aylarda ağırlaşıp hazırlıklar için çıkamamaktan korkuyorum.
kastamonu cide deyim canım ya kastamonu merkeze gidincede pek fırsatım olmuyor gerçi dahada bakmadım ama anca doktora gidip dönüyoruz eşimin işi geregi bende görmeden almak istemiyorum ama merak ettim iştee neyse haklısın aslında artık gidince bakcaz bişeyler
günaydın kızlarrrrr
olmadı bende e bebekten alırım orda görmüştüm zaten
Al kıs kuzu...
Seviyom seni..günaydın kızlar nasılsınız bende artık alışverişe başlayım diyorum ama ne alacagıma karar veremiyorum çok abartmakta istemiyorum sadece ilk an lazım olanları alayım diyorum ama çokta bilmiyorum ne lazım sonrası için zaten annemlerde bisürü alışveriş yapmış kayınvaliden alıyo onları görüp eksikleri alıırm diyorum siz neler aldınız??
Canım yunusemre çarşısı var biliyor musun?
Ben haftasonu oraya baktım..
55 tl ye çok kaliteli ve uygun bir hastane çıkışı aldım...
içinde battaniyesi eldiveni şapkası donu atleti içliği
bodysi üstü altlığı mendili eldivenleri ve şapkası var...
beyaz lacivert anlatamam çok şeker
Oraya baksana
günaydın cnm ben pek iyi sayılmam soğuk algınlığının hat safhasındayım sanıırm ne yapacağımı bilemedim akşamdan beri nana limon ve ıhlamur içiyorum bol sıvı tüketiyorum hafiflemedi bakalım işte kör topal idare ediyoruz bunada şükür sen nasılsın?
Geçmiş olsun bebeğim..
Dikkat et evet bence dinlenmelisin şeker..
Ihlamur yumuşatır boğazını...
Beni biliyorsun bomba gibiyim işte...
ben detaylı ya gireyim bu haftasonu cinsiyetide %100 belli olsun öyle alışveriş yapacağım inşallah
CANIM 4 BOYUTA GİRCEM YA DOKTOR BUGÜN İZİNLİ AKLIMA GELDİDE SONRA VAZGEÇTİM ANCAK AİLE HEKİMİNE GİDEBİLİRİM ŞU ANDA
gecmiş olsun tatlımm.. bana da alfoxil vermişti dr parol la birlikte cok iyi geldi.. ama kutuyu bitirmedimm 2_3 gün içtim iyilesince bıraktım1 hafta bosuna cekmişim.. aile hekimine git tatlımm bencede. bosuna bünyeyi zorlamanın anlamı yok
ozaman yarına kadar bekleyeceksin mecbur
içimdeki korkuyu atıp bi çöp alamıyorum psikoloğa falan mı başvursam acaba
onu ben kadın doğumcuya sordum önceki hamileliğimde böyle değildim şimdi psikolojim bozuldu diye
normal bunlar hamilelikte dedi ağlamalar falan bazı hamileliklerde olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?