2012 Şubat Anneleri

Sağol canım darısı başına..
Ben ayrı aldım yatağını 10 cm. olanlardan aldım, 20cm. yüksek geldi

azo çok güsel olmuş datak yatasım geldi oğlunun yerine :97: Güle güle büyüt yatağın içinde ne kadar farklı olmuş süsleyince o sade mobilya gitmiş yerine konuşan şık bir tasarım gelmiş.şu anam gelemedi bi gelsede işimize baksakkkk ne yapacağım belli değil özeniyorum vallahi...

azelyacım buarada duvarına kadar boyamıssın galiba Allah güzel günlerde kullandırsın insallah...

sagopa kajmeri bende sever dinlerdim önceden..ehehe

canım bezi 1 kere kullanıp yıkayacaksan olur ama diğer türlü çokta sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.. çünkü 2-3 defa kullandığında kullanıldığında nemli olucak ki buda mantar üretmeye başlıcak.. .. yeni doğan bebeklerde biliyorsundur pamukçuk olur mantar bakterisi yüzünden

Oyyy sağol canımm Amin inşallah döne döne yatsın Yastıklarım el emeği yalnız onlara dokanmasın

pekk güzel olmuss yatagınız cnmmm.. amann nazar degmesinnnn seni senii bak yapmıss herbişei eklemiyo illa soru mu sormak lazım.. azelyacımm simdi dolabın içini nasıl yerlestiricizz meselaa ayakkabılar altta elbiseler askıda mı olucekk??? sen simdi bi resim ekle de belki daha yardımcı olurr:86::86::86::86::86::86:

Son düzenleme:

Canımmmm sağol Çok teşekkür ederim beğenmene sevindim :) İnşallah sıkılmadan darlanmadan yavaş yavaş yaparsınız sizlerde.
azelyacım buarada duvarına kadar boyamıssın galiba Allah güzel günlerde kullandırsın insallah...

Sağol pikempolatım te 3,5 ayllıkkene kağıt yaptım odayı Şu an bitmiş durumda..Ben son aylara kalsaydım yetiştiremezdim çünkü çok çabuk karar veren biri değilim.
Sagodaşlarım çoğaldı

Aslında ben yatak odasına koyacağım ve yatak odam siyah beyaz daha uygun durur sanki..

Ama bunuda kayınvalidem görse kesin beğenir..:)

Sağol canım darısı başına..
Ben ayrı aldım yatağını 10 cm. olanlardan aldım, 20cm. yüksek geldi

Hımm heryerde bulunuyorsa döşeği bende ilk fırsatta bakayım dışardan..
Saol cnm bnm..

çok güzel hepsi Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin

yok be apla muamale iyiydi. ) düşünce özgürlüğünden yattım ben. bana verilen sevmeme hakkıma bi de cevap hakkı ekledim... nerden bileyim düşünmek suç...

bi soru daha sormuştum gözünden kaçtı sanırım?

canım çokkk güzel olmuş ellerinize sağlık
Allah yatırmayı nasip etsin inşallah

elbet kalbi de içi de temiz olanla buluşuyoruz bi yerlerde işte. burda olmazsa en olmadı ahirette ahretlik... ) hayır aklıma da gelmez bizim topikten sago hayranı çıkıcak diye... varmış işte. ben kardeşim sayesinde tanıştım kendisiyle çok da sevdim. bence hakikaten boş değil o adam.

iyi geliyor bana. :))

ama dün göz altındayken en çok ajdardan nane nane yi dinledim. eğlencelik yeminle. günün anlam ve önemine de uydu hem..

sözlerini de yazayım tam olsun.

nane nane nane nan na na nane,
nane şekeri, bu ne bahane
şahaneyim ben sundan sana ne... (burda tercihen dil çıkaran smıley de koyabiliyorsun o daha komık kılıyor şarkıyı)

yıldız düştü gökten,
yürek yandı birden,
unutmadın sende,unutmadı alem...
nane nane nane nan na na nane...

Kızlar listeyi şöyle yapmış arkadaş.
Artık eksiği fazlasını ben bilemem, ekler çıkarırsınız kafanıza göre.

Bebek İçin

Emzik
Biberon
2 Battaniye
10 adet Bez
3 şapka
4 tulum
3 kısa kollu body
1 uzun kollu body
1 kadife üst alt takım
1 çorap

Anne İçin

Makyaj Malzemelerim
parfüm & krem parfüm
Roll on &deo
Islak Mendil
Ped
Gögüs pedi&krem
2 emzirme sütyeni
4 çorap
1 gecelik
2 pijama
2 kilot
1 Terlik
Ben & Koca ya hastane girişi ve çıkışı için kıyafet
1 Taç

Son düzenleme:

Tabi tabi 1 kereden fazla kullanılmaz zaten, ıslak şeyle çocuğun ikinci kusmuğunu silerken benim midem kalkar zaten Bi kere silip yıkıcaz, onun için 20 tane aldım

Heheheh kız güldürme Allah iyiliğini Çok sağol ecrinim...
Sende beni gaza getirip resim eklettircen demi 1 ay kaldı anam az kaldı valla bak, kuzenim kendi elleriyle tablo yapmış küçük onu da getirsin asalım hepsini en ince detayına kadar eklicem söz

benimki beyaz o nedenlee renk karmasası yasamadım hiçç ne alsam olcak yanii hatta azelyamın yatagının pembesi ve yesili vardı.. ama ben bununn odasını cok begendimm hani tasınırsakk bebikk yasına falan geldiginde hemen diger parcaları koyupp odayı tamamlarızz didim ama bu takımınn beyazı yok maalesef.. ıkea nokta atısı yapıo saolsun ama bencede siyah odaya beyaz olur

yeaaahhhhhh diyorum... o haldeeeee dinlerken sago yine yapmışşşş diyoruz.... :)))

babuşun arkadaşı yaptığına göre sağlamdır o yapan da. o halde bu listeye den den koyabiliriz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…