2012 Şubat Anneleri

Sağol canım benimmm...Aminnn inşallahh..Eksik bitmiyor anacım ama şükür büyük yükleri hallettim, darısı başınıza

Aminnnnnnnnn....
Bana daha mobilya beşik gelecek, annem alıcam dedi diye onu almadım.
Ama park yatak aldım, bebek arabası aldım.
Kıyafetler de tamam sayılır, bi uzun kollu üst lazım….
Bakım ürünlerini aldım.
E almışım baya yaw…
Ben süt sağma pompası almadım sahi, onu doğumdan sonra alayım diyorum.
Süt saklama poşetleri yada kapları oluyormuş onları da almadım…..
Geceliklerimi almadım…
Bi de hastane çantam yok kız benim.

anaaa benimki de sağdan tekmeliyor ve ters :18: Laf aramızda erken doğum fobim benimde var, allah hayırlısını nasip etsin vaktinde gelsinler inşallah.

yaaa valla korkuyorum çıkıvercek gibi duruyo deli oğlan ordan yarın sorcam doktora napıyo oğlum orda die rüyalarıma girmeye başladı 7 aylık doğurursam bişeyi hazır olmadan ne yaparım bebeciğimi nasıl kokurum die aklım çıkıyo

Oda açık mavi ise tek duvar güzel olur, ama benimki gibi kremse hepsini yap derim.

canım odanın duvarları baştan yapılcak
strafor falan yapıcak eşim
o yüzden istediğim renge boyancak
sence nasıl yapayım var mı bi fikir
hiç anlamam dekore işinden

ben şimdi çıkıyorum cümleten iyi akşamlar

:( benkinin sadece süslü kıyafetleri var. bakım kremleri bilem yok. geceliğim yok, çntam var ama içine koyulacak şey yok :)))

alla alla düşünmesene bu tarz şeyleri sen. Allah'ın izniyle bişeycik olmaz.

pompa alcaksan kesinlikle elektirikli al derim hemde şarj olabilen
manuel olanlar eli acayip yoruyor
birde banyo ürünlerini ne marka aldınız

iyi akşamlar canım

yatak almadım.. burda mobilya yataklar ne kadar bi tahmin et; üstelikte tasarım cok sık degil, normal... 750 -1.300 TL arası... bir tek yatak!!!!!!! diger parcalar haric........ bakalım nasıl olucak......

biberon, atesolcer, emzik, girca, banyo ivir zivirler vb... leri unutmamak lazım ehehe...
oda yapıcam mı bilemiyorummmmm ayyyyyyy... olur olur yoluna girer insallah.....

Sende bitirmişsin geriye teferruat kalmış :)) Bana da ev tipi anakucağı, hastane çantası, gecelik, sabahlık, pijama lazım :)

Ooo süpermiş o zaman canım..Ben olsam 3 duvarı boyardım toz maviye, beşiğin geleceği duvarı da kağıt kaplardım..Hatta o kağıttan 3 adet 20*20 ya da 10*10 parçalar keser, beyaz çerçeve ile çerçeveler ve sonra da boyalı olan karşı duvara asardım Tabi çerçeveye mavi kurdele geçircen öyle asıcan :)) Kaptırdım kendimi iyi mi P
İyi akşamlar sana da canım

Verde bakayım cnm ..
Senin bebişin yatağını görmedik değil mi biz ?

Ben park yatak aldım canım, onu yatak odamda kullanayım dedim arkadaşımın tavsiyesi üzerine.
Annemle eşim de mobilya beşik de istiyorlar, özeniyorlar, onu da annem alacak.
Belki ikisi birden gereksiz ama, herkesin hevesini tatmin etme gayretindeyim işte ben de :)
Park yatağım şu benim canım. İçine yatağı ayrıca alınıyor.
Özelliklerini sevdim ben müziği var, dönencesiyle birlikte.
Titreşimi filan var…Sevdim yani :)

Ben şu aşağıda linki olan sitenin mağazasından almıştım, online satışları da var :

Mertbebe.com Size ve Bebeğinize Özel

Sende bitirmişsin geriye teferruat kalmış :)) Bana da ev tipi anakucağı, hastane çantası, gecelik, sabahlık, pijama lazım :)

Ev tipi çok lazım mı acep yaw?

:( benkinin sadece süslü kıyafetleri var. bakım kremleri bilem yok. geceliğim yok, çntam var ama içine koyulacak şey yok :)))

Olsun çantan var en azından :)
Tarzdır kesin :)))

pompa alcaksan kesinlikle elektirikli al derim hemde şarj olabilen
manuel olanlar eli acayip yoruyor
birde banyo ürünlerini ne marka aldınız

iyi akşamlar canım

Ya evet elektrikli daha kullanışlı diyolar…Ama epey de fiyat farkı var, x2-3 gibi elektrikliler manuellere göre…

Banyo&bakım ürünleri chicco aldım ben ama ne kadar iyi bilmiyorum valla...

Aslında burada da yatak fiyatları aynen öyle, İstanbulda.
Annemle Eskişehirden beğendik, sanırım ordan alacağız biz de kısmet olursa…
Kargoluyorlarmış, en son gittiğimde beğenmiştik…

bblua

seni kınıyorm ve sana çok pis laflar hazırladım.

Ne oldu bea, nie kınama aldımkine?

Son düzenleme:
Şampuanları dalin aldım, nivea ve sebamedin de bakım kremlerini, pudralarını, pişik kremlerini aldım.Çok pahalıya kaçmadım bitiyor diye Bidaha alacam bittikçe.

bende tam karar vermedim ama ablamda hamile ona nivea nın bakım çantasını aldık ve tek tek almaya kalksak içindekileri daha pahalı idi şampuan pişik kremi pudra ıslak mendil sabun birde bebek yağı vardı içinde carrefourda 45 lira dışardaki mağazalarda 55-60 falan dediler beşik olarakta oyun parkı alacagız sonrası için odasına baza alırım diye düşünüyorum arabasını falan babam alacak ablam oyun parkını alacak mama sandalyesini görümcek alacak.

lahanam benim gelde sen düşünme ortada bişeycik yok hazırda ne oda ne doğru dürüst kıyafeti osu busu uff valla sanki günlerim bitmiş gibi konuştum bu arada hastalıkla birlikte aşağı yukarı 2 saattir sol böbreğimde sızı hissediyorum sancıya dönük ??? Böyle bir şikayeti olan var mı kızlar??

eneeeeee resmen hatun dizmiş yavrunun çeyizini yaaaaaa. ne hızlısın kızım. nit for sipidim. gonzalesim... bu arada altın yastıkları da 2 adet :))) ehehehehehehehe ben altın suuna batırılmış yonca takıcam sana. ahahahahhahahaa

girer bebişim girer. kasma bak bana bişiyim yok ama rahatım... :)))

Bakım çantası uygundu evet, dediğin gibi tek tek alınsa fazla tutar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…