2012 Şubat Anneleri

buda benim küçüklüğüm müş annem öyle dedi:))Eki Görüntüle 271193

allah iyiliğini versin emii..cok değişmişsin bacımm.kucağındaki süt kuzusu varya hahh o da benim ağda öncesi halim mübarekk ohh kaynatınn burda ben de 2 büklüm bebemi sıkıstırarak yer silimm..viledayla her girişimimde sopayı ya ceneme ya gözüme sokuyorumm...bitmiyoo bu işlerrr beeee...

Bugün termodinamik soruları kabul ediyorum yalnız.
Çarşamba makine elemanları sorularını alacağım, Perşembe mukavemet.
Sorun hidrolik makinalarla filan alakalıysa Cuma gel.

yok hemşirem, mühendisim, doktorum, rezzan kirazım bu sefer konu konu derin baya... dün gece gördüğüm bi rüyayı yorumlamanı istiyorum.

bi de unutturma perşembe günü madem konu mukavemet; bir yapı gerecinin, (ben oluyorum o sonuçta ben de rabbimin bi gereçiyim da he mi? ) ya da daha açık olarak bi insanoğlunun, insan evladının herhangi bi hayal dünyası karşısında direnebileceği en büyük gerilme, dayanım nedir o nu sorucaktım da...

offf şimdi bayılazaammm...

Bugün termodinamik soruları kabul ediyorum yalnız.
Çarşamba makine elemanları sorularını alacağım, Perşembe mukavemet.
Sorun hidrolik makinalarla filan alakalıysa Cuma gel.

yok hemşirem, mühendisim, doktorum, rezzan kirazım bu sefer konu konu derin baya... dün gece gördüğüm bi rüyayı yorumlamanı istiyorum.

bi de unutturma perşembe günü madem konu mukavemet; bir yapı gerecinin, (ben oluyorum o sonuçta ben de rabbimin bi gereçiyim da he mi? ) ya da daha açık olarak bi insanoğlunun, insan evladının herhangi bi hayal dünyası karşısında direnebileceği en büyük gerilme, dayanım nedir o nu sorucaktım da...

offf şimdi bayılazaammm...

kızlar bu hamile yastığından kullananınız var mı nasıl bişeydir?Shuma Hamile Yast ve Emzirme Yast bu link de gördüm de

Faydası var gülüm..
ben kullanıyorum...,
Sırt ağrılarına da iyi gelir..

Nerdesin nazom gözüm yollarda kaldı..
İrem okulda mı şimdi?
Bak nette araştırma yaparken güzel bir söz buldum...
"Edepli edebinden susar, edepsiz onu ben susturdum sanır! "
Kim demiş ki bu sözü?

Biliyor musun?

internetten mi sipariş ettiniz? ist. nerede bulabilirm

canım evle fena hasır neşir oldum cıkamıyorum işin içinden.kışlık indireyim dedim irem sultanınkileri ama canım cıktı anacığım ağladı yeminlen.bilmiyorum kim demiş o sözüü varyaa bir dolu yağıyor burdaaa kafam kadar o kadar olmasada nohut kadar

o saman yehuuuuuuuu sanada azcık kalmış çok heyecanlıym bu gece sabah olmak bilmez bana

Evet az kaldı sayılır 2 haftadır bekliyorum...Bende heyecanlıyım, ne kadar büyüdü görmek istiyorum, renkli olunca daha bi heyecan yapıyor insan demi Yarın bomba gibi gel o zaman topiğe uzun uzun anlat

Benim başlarda öyleydi, ilerdeydi şimdi uyumlu oldu..İlerde olduğunda ya kilosu ya boyu fazladır ondan ileride gözüküyordur bebek diye biliyorum ama bi tohtorumuz bblau ya sormak lazım
Ama 2 hafta erken doğmuyor
.

hee anladım canım sağol

hoşbulduk sultanım... iyisin inşallah. (bu kızda da ağır abla tavrı var)

iyiyim inşallah sen nasılsın sırtın ağrıdı mı nezarette

ben de mi var ağır abla tavrı :44:

internetten mi sipariş ettiniz? ist. nerede bulabilirm

Canım evet bu site var hamile yastığı satıyor..
Esra Erol da kullandı bunlardan...
Gerçekten çok faydalı..
Emziriken de kullanabilirsin..
Ben internetten sipariş verdim..

tecrübeli annem bu sözün sahibi bana hiç yabancı gelmiyor aslında ama... Neysee ayşecim baharcım canımcım lütfen taklım polemik yaratılmasın emi kimse üzülmesin

Ay aynen
Bu mukavemet de çok sıkıcı gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…