- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #29.161
HeheheHoşgeldin, bizler iyiyiz şükür sen nasılsın?
merhabalar arkadaşlar
bu sıralar pek giremiyorum.evdeki bilgisayarları iptal ettim malum nedenlerden dolayı.okulda da nette bi sıkıntı var giremiyorum ama hep aklımdasınız.dün ayrıntılı ultrasona girdim.30 cm ve 425 gr dedi.herşey yolundaymış çok şükür.bu gittiğim doktoru daha çok sevdim artık buna devam edeceğim.5 aydır gittiğim doktorum çok ilgilenmiyordu bu baya uğraştı.adama içim ısındı.umarım herkes iyidir.kendinize iyi bakın.
yorgunum, haftada birgün farklı bir etkinlik yapıyoruz çocuklarla, bugün de öyleydi. çok gürültülü oluyorlar grup çalışması yüzünden. şansa da hep 9.sınıflar vardı. Rabbim herkesi onların şerrinden korusuncırlatıyorsunuz beni miniğim korkuyor diyorum ama dinleyen kim, doğsun sınıfta bakacaklarmış, yeterki ben onları bırakıp izne ayrılmayaymışım... tatlı belalar, işim var bu sene onlarla...
böyle geçiyor işte günler azelyacım. geldim yarının yemeğini hazırladım, çamaşır bulaşık makinalarını yerleştirip çalıştırdım. yemek saatini bekliyorum
canım sen haline şükret. o yaş grubunun olduğu yatılı bir yerde çalışıyorum. cumartesi günü gece nöbetim esnasında kızın biri arkadaşları dışlıyor diye yorganı yakıp kapıyı kapamış. kapı açıldığında yatak ve yorgan yanıp her yanı dumanlar sarmış. yangın zili çaldı. yukarı çıktım. kızlar yangın var diye bağırıyor. üst kata doğru koşmaya başladım ve merdivenlerden sonra yere düştü. kızlara dışarı çıkın diye bağırıyorum onlar ben hamileyim diye beni tutmaya çalışıyorlar. ayağa kalktım bağırıyorum içeriyi boşaltın diye. 11o itfayeyi aramak için koşuyor, kızlar hızı kesiyor beni tutmak için. neyse 110 ve 155 i aradım ambulans da gönderin dedim. kızları lojmandan yardım istemeye falan gönderdik. yangın tüpü yangın hortumu ve normal hortumla yangın söndürüldü ancak tüm gece polis ifadeleri falan epey yorulduk. çok şükür çocuklara hiç bir şey olmadı. yoksa üzüntüden kendime gelmem mümkün olmazdı.
sağol bebişim,çok sağol..
geçen gün benimle birlikte aynı hastaneye gidecek olan kasap yelizmiydi!!!!!?????
ondan haber varmı???
bu kadr ay oldu yazışıyoruz ben hala isim özürlüyüm..bi kaç kişi hariç ,başka kiminle yazıştığımı unutuyorum!
bide elefere,azelya ve ayşebaharı çok karıştırıyordum nedense!
ayşebaharı ayırdım,elefere ve azelyayı hala karıştırıyorum!
Hamilelikte en çok kilo alan azelya diye yazarsan aklının bi köşesine ömrü billah karıştırmazsın canım
Anladım gülüm...
Şimdi toplantıya girmişsindir sende...
Umutsuz ev kadınlarının ingilizce versiyonunu takip ediyorum yıllardır..
Türkçesi pek sarmadı beni..
İffet de uyukluyorum bende..
Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım
Fındık burun diyelim senin oğlana
sen adını bulana kadar...:)
Ben park yatak aldım canım, onu yatak odamda kullanayım dedim arkadaşımın tavsiyesi üzerine.
Annemle eşim de mobilya beşik de istiyorlar, özeniyorlar, onu da annem alacak.
Belki ikisi birden gereksiz ama, herkesin hevesini tatmin etme gayretindeyim işte ben de :)
Park yatağım şu benim canım. İçine yatağı ayrıca alınıyor.
Özelliklerini sevdim ben müziği var, dönencesiyle birlikte.
Titreşimi filan var…Sevdim yani :)
Eki Görüntüle 271282
Ben şu aşağıda linki olan sitenin mağazasından almıştım, online satışları da var :
Mertbebe.com Size ve Bebeğinize Özel
sular yarın sabah 9 a kadar yokmus:26::26::26: izsu cumm saolsun planlı kesinti listesini bizim semtin adını koymamıs ama yinede etkileniyomusvana kapagı 24 saatte mi degişir yaa böle salak sey görmedim hayatımda. aksam kayınvalideme gdiyorum yine.. allah tan dün gece ordayken pek eglendimm iyi saatindeydi dimek.. nasipte yine oraya gitmek varmıs.. ay tuvalet derdi olmasa evde oturucam ama yazık ettik damacana suya bende yogurtt corbası götürüciimm :97:
22+3 550 gr.
merhabalar arkadaşlar
bu sıralar pek giremiyorum.evdeki bilgisayarları iptal ettim malum nedenlerden dolayı.okulda da nette bi sıkıntı var giremiyorum ama hep aklımdasınız.dün ayrıntılı ultrasona girdim.30 cm ve 425 gr dedi.herşey yolundaymış çok şükür.bu gittiğim doktoru daha çok sevdim artık buna devam edeceğim.5 aydır gittiğim doktorum çok ilgilenmiyordu bu baya uğraştı.adama içim ısındı.umarım herkes iyidir.kendinize iyi bakın.
canım sen haline şükret. o yaş grubunun olduğu yatılı bir yerde çalışıyorum. cumartesi günü gece nöbetim esnasında kızın biri arkadaşları dışlıyor diye yorganı yakıp kapıyı kapamış. kapı açıldığında yatak ve yorgan yanıp her yanı dumanlar sarmış. yangın zili çaldı. yukarı çıktım. kızlar yangın var diye bağırıyor. üst kata doğru koşmaya başladım ve merdivenlerden sonra yere düştü. kızlara dışarı çıkın diye bağırıyorum onlar ben hamileyim diye beni tutmaya çalışıyorlar. ayağa kalktım bağırıyorum içeriyi boşaltın diye. 11o itfayeyi aramak için koşuyor, kızlar hızı kesiyor beni tutmak için. neyse 110 ve 155 i aradım ambulans da gönderin dedim. kızları lojmandan yardım istemeye falan gönderdik. yangın tüpü yangın hortumu ve normal hortumla yangın söndürüldü ancak tüm gece polis ifadeleri falan epey yorulduk. çok şükür çocuklara hiç bir şey olmadı. yoksa üzüntüden kendime gelmem mümkün olmazdı.
ben de son zamana kadar çalışmak istiyorum. inşaallah bir sorun çıkmaz. yasal sürenin sonunda da ücretsiz izin almayı düşünüyorum bakalım o günleri görelim. ağırlaşmama rağmen hala çok varmış gibi geliyor.
Günaydın kızlar...
Leaderim.. Oyelkenim.. Eleferam... Sabah sabah burdasınız ne güzel...
günaydın kızlarrrrr bugün büyük gün sonunda çarşamba oldu yehuuuuu
Günaydın kızlar...
Günaydın kızlar...
günaydın kızlarrrrr bugün büyük gün sonunda çarşamba oldu yehuuuuu
günaydın kızlarrrrrrrr
muhohohyyytt ya çok başka bişi bu yaa evlat hasreti bambaşkaimiş öğlen 3te ama ben 2 gibi çıkarım işten ancak metroya yürü bin falan eşimde dün gece hiç uyumadı göbüşümü sevip durdu oğlum yarın senimi görcez diye diyekaçta gitçen canım ayy ben senin yerine de heyecanlıyım
günaydın canım ben sabah 8 de tükkanı açıyom
havalandırıyom siliyom süpürüyom çayı koyuyorum sizi bekliyorum
günaydınnn güzel anneler...nasılsınız bakimm? bel ağrısından ölüyorum ben.eğilsem kalkamıyorum.kalksam eğilemyorum.dün iş yaparken cok zorladım sanırım.bide koltukta uyuyunca fena haldeyim.ne yapsam acaba?
günaydınnn güzel anneler...nasılsınız bakimm? bel ağrısından ölüyorum ben.eğilsem kalkamıyorum.kalksam eğilemyorum.dün iş yaparken cok zorladım sanırım.bide koltukta uyuyunca fena haldeyim.ne yapsam acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?