2012 Şubat Anneleri

Hehehe Hoşgeldin, bizler iyiyiz şükür sen nasılsın?

yorgunum, haftada birgün farklı bir etkinlik yapıyoruz çocuklarla, bugün de öyleydi. çok gürültülü oluyorlar grup çalışması yüzünden. şansa da hep 9.sınıflar vardı. Rabbim herkesi onların şerrinden korusun cırlatıyorsunuz beni miniğim korkuyor diyorum ama dinleyen kim, doğsun sınıfta bakacaklarmış, yeterki ben onları bırakıp izne ayrılmayaymışım... tatlı belalar, işim var bu sene onlarla...
böyle geçiyor işte günler azelyacım. geldim yarının yemeğini hazırladım, çamaşır bulaşık makinalarını yerleştirip çalıştırdım. yemek saatini bekliyorum

kızlar birşey sorcam biraz alakasız olacak ama...
flexi diye bir marka var ya, onun ürünlerini satan site biliyor musunuz? hastane çıkışı beğenmiştim ama bulamıyorum şimdi aynından

merhabalar arkadaşlar

bu sıralar pek giremiyorum.evdeki bilgisayarları iptal ettim malum nedenlerden dolayı.okulda da nette bi sıkıntı var giremiyorum ama hep aklımdasınız.dün ayrıntılı ultrasona girdim.30 cm ve 425 gr dedi.herşey yolundaymış çok şükür.bu gittiğim doktoru daha çok sevdim artık buna devam edeceğim.5 aydır gittiğim doktorum çok ilgilenmiyordu bu baya uğraştı.adama içim ısındı.umarım herkes iyidir.kendinize iyi bakın.

gözün aydın canım ne güzel bebişin iyiymiş bende perşembe gitcem çok heycanlıyım hayırlısıyla kucağımızada alırız insallah

canım sen haline şükret. o yaş grubunun olduğu yatılı bir yerde çalışıyorum. cumartesi günü gece nöbetim esnasında kızın biri arkadaşları dışlıyor diye yorganı yakıp kapıyı kapamış. kapı açıldığında yatak ve yorgan yanıp her yanı dumanlar sarmış. yangın zili çaldı. yukarı çıktım. kızlar yangın var diye bağırıyor. üst kata doğru koşmaya başladım ve merdivenlerden sonra yere düştü. kızlara dışarı çıkın diye bağırıyorum onlar ben hamileyim diye beni tutmaya çalışıyorlar. ayağa kalktım bağırıyorum içeriyi boşaltın diye. 11o itfayeyi aramak için koşuyor, kızlar hızı kesiyor beni tutmak için. neyse 110 ve 155 i aradım ambulans da gönderin dedim. kızları lojmandan yardım istemeye falan gönderdik. yangın tüpü yangın hortumu ve normal hortumla yangın söndürüldü ancak tüm gece polis ifadeleri falan epey yorulduk. çok şükür çocuklara hiç bir şey olmadı. yoksa üzüntüden kendime gelmem mümkün olmazdı.

ben de daha önce yiboda çalıştım, zorluğunu çok iyi biliyorum canım. Allah yardımcın olsun. halime şükrediyorum etmesine tabi, ama birden karnın aşırı şişmesiyle hareketlerim kısıtlandı. sizler nasılsınız bilmiyorum ama ben aşağıya baktığımda birkaç haftadır malum bölgesi göremiyorum :26:
yürümem çok ağırlaştı. işin kötüsü derste pek oturamıyorum, çünkü arkaları 5 dk boş bırakırsam hemen ya hayal alemine dalıyorlar, ya gevezelik ediyorlar, yada türlü türlü şeyler yapıyorlar. ilköğretimde sınıfa girmem yeterdi. sessizlik kendiliğinden sağlanırdı. ama bu ergenler bedenen ve ruhen çok yoruyorlar beni. son 3 hafta kalana kadar çalışmak zorundayım ama pek mümkün değil gibi
miniğim iyi olsun da herşeye katlanmaya razıyım...

Bak soyle ayırabılırsın canım.
Ben mor + ınce yazarım, Azelya sıyah + Kalın, Bahar Lacıvert + Kalın

He bırde Azelya kurkludur, benım ıse kurkum yok

Hamilelikte en çok kilo alan azelya diye yazarsan aklının bi köşesine ömrü billah karıştırmazsın canım

Yooo Azelyam, bu konuda senınle basabas gıttıgımı dusunuyorum.
Hatta cok zorlarsam gecebılırım bıle senı.

Desperate Housewives, en sevdıgım yabancı dızılerdendı.
Sıkı takıpcısı degıldım ama, fırsat buldukca ve denk geldıkce ızlerdım.
Belkıde bırazda orjınalını taklıt ettıklerı ıcın sevemedım umutsuz ev kadınlarını.

ben de son zamana kadar çalışmak istiyorum. inşaallah bir sorun çıkmaz. yasal sürenin sonunda da ücretsiz izin almayı düşünüyorum bakalım o günleri görelim. ağırlaşmama rağmen hala çok varmış gibi geliyor.

cnm be de senin gibi yapıcam hem park yatak, hem büyüyen beşik alıcam
senin park yatak da çok şıkmış Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah

sular diyince aklıma ilk bebeğin suyu geliyor yaa nasıl yarına kadr kesikmiş diye düşündüm bi an

azelya dediğin çerçeveyi anlamadım bebişim :78:

merhaba adese aklımdaydın nerde bu kız diyordum arada uğra ama

inanmıyorum o kızın psikolojisi normal mi ?

evet bana da zaman hiç geçmiyor sanki daha çok uzun zaman var gibi

Günaydın kızlar...
Leaderim.. Oyelkenim.. Eleferam... Sabah sabah burdasınız ne güzel...

günaydın kızlarrrrr bugün büyük gün sonunda çarşamba oldu yehuuuuu

kaçta gitçen canım ayy ben senin yerine de heyecanlıyım

Günaydın kızlar...

günaydın canım ben sabah 8 de tükkanı açıyom
havalandırıyom siliyom süpürüyom çayı koyuyorum sizi bekliyorum

Günaydın kızlar...

günaydın kızlarrrrr bugün büyük gün sonunda çarşamba oldu yehuuuuu

günaydın kızlarrrrrrrr

günaydınnn güzel anneler...nasılsınız bakimm? bel ağrısından ölüyorum ben.eğilsem kalkamıyorum.kalksam eğilemyorum.dün iş yaparken cok zorladım sanırım.bide koltukta uyuyunca fena haldeyim.ne yapsam acaba?

kaçta gitçen canım ayy ben senin yerine de heyecanlıyım

günaydın canım ben sabah 8 de tükkanı açıyom
havalandırıyom siliyom süpürüyom çayı koyuyorum sizi bekliyorum
muhohohyyytt ya çok başka bişi bu yaa evlat hasreti bambaşkaimiş öğlen 3te ama ben 2 gibi çıkarım işten ancak metroya yürü bin falan eşimde dün gece hiç uyumadı göbüşümü sevip durdu oğlum yarın senimi görcez diye diye

günaydın cnm benim gecen haftalarda benimde şiddetli bel ağrım vardı bengay sürüp masajlattım bir kaç gece geçti sonra şimdide az var ama dayanılmıycak kadar değil

sert bir yerde biraz sıt üstü yatsan belki iyi gelir bi dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…