- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #29.201
aynen inşallah bir sorunları yoktur bebelerimizin aşağıdaki smileylere nolmuş bende gözükmüyolar sizdede öyle mi??bende en çok sağlıklı mı onu merak ediyorum bende yaptırmadım ya 3 lüyü falan
Amin canım.. Allah bu güzel duana karşılık sana gönlünde ne varsa versin..
Hamilenin birbirine ettiği dualar kabul olurmuş...
Renkli resim de verirler şimdi sana cd de
Hayırlısıyla git gel ekle resmini
ayyy bende cumartesi gireceğim çok heyecanlıyım
günaydın kızlar. 18 numara ayakkabı kaç aylık bebeğe olur????
http://www.trendyol.com/Chuck-Taylor-As-Specialty-Black-Hi-712681/UrunDetay/4922/462433
oğluma bunu alıcam? yaza olur mu?
günaydın yavrum hoşgeldin 18 numara 5-6 aylık bebeğe olur bende bitane aldım 19-20 almışım 7-8.ayda ancak giydirebilcem sanırım taklummm
http://www.trendyol.com/Chuck-Taylor-As-Specialty-Black-Hi-712681/UrunDetay/4922/462433
aynen inşallah bir sorunları yoktur bebelerimizin aşağıdaki smileylere nolmuş bende gözükmüyolar sizdede öyle mi??
yok bende de gözükmüyor
Gunaydın canım, nasılsın? Benım cok uykum var. ):Günaydın kızlar...
Leaderim.. Oyelkenim.. Eleferam... Sabah sabah burdasınız ne güzel...
kaçta gitçen canım ayy ben senin yerine de heyecanlıyım
günaydın canım ben sabah 8 de tükkanı açıyom
havalandırıyom siliyom süpürüyom çayı koyuyorum sizi bekliyorum
Arkadaşlar merhaba artık havalar soğudu benim hamilelik için aldığım için tüm kıyafetler ince artık daha kalınlarına ihtiyacım var üşüyorum sizler ne yaptınız bişeyler aldınızmı alacakmısınız?
Fiyatları uygun olan hamile pantolonu satan yerler varmı bildiğiniz...
kızlarr,tecrübeli annelerr bişiy sorcam size.ben kızımda kaynanatör faktöründen dolayı yapamamıstım :)) şimdi bu bebiş şekerlerini kaç çeşit yapcaz? hani hastaneye gelene ayrı eve gelene ayrı mı oluyo bunlar.bide 40 mevlütü var tabii..nasıl olcak hepsi önceden yapanlar beni bi aydınlatırsaa sevincem coookkk:))
evet yaa zaman geçmez oldu inanki...
çok özledim yavrumu 20 gündürr göremedim , nasıll özledim anlatamammmmmm
kızlarr,tecrübeli annelerr bişiy sorcam size.ben kızımda kaynanatör faktöründen dolayı yapamamıstım :)) şimdi bu bebiş şekerlerini kaç çeşit yapcaz? hani hastaneye gelene ayrı eve gelene ayrı mı oluyo bunlar.bide 40 mevlütü var tabii..nasıl olcak hepsi önceden yapanlar beni bi aydınlatırsaa sevincem coookkk:))
Arkadaşlar merhaba artık havalar soğudu benim hamilelik için aldığım için tüm kıyafetler ince artık daha kalınlarına ihtiyacım var üşüyorum sizler ne yaptınız bişeyler aldınızmı alacakmısınız?
Fiyatları uygun olan hamile pantolonu satan yerler varmı bildiğiniz...
Gunaydın canım, nasılsın? Benım cok uykum var. ):
Simitler nerde?
yaa tühhh unutmuşum ama o kadar temizlijk yaptım((
günaydın kızlar hepinizee......tubacımm bugün 4 boyutluda göreceksin demi tosununu hadi bakalım hayırlı güzel haberlerle dön buraya inşallah..ayy iyice eli yüzü belli olur artık yaaaa bende istiyorum kızımı öyle görmek bende bende bendeeeeeee:)))
günaydın canım
Günaydın hatun milleti naber, inşallah hepiniz bencileyin bomba gibisinizdir :)))
Gökçecim arkadaşın bebeğine aldım 18 numara ama sanki bana daha yaşına doğru giyer gibi geldi, büyüktü sanki biraz.
Nerden alıyosun? Eğer yaza oluyosa şu pembiş adidasları aliim ben de stoklarına geldiyse e-bebeğin.
günaydın canım
Ben hastaneye kurabiye evde de şeker düşünüyorum.
Kurabiyeleri geçen bir topikte nişan kurabiyesi yapan arkadaşın önerisiyle şeker kuabiyeciye yaptırmayı planlıyorum Allah izin verirse.
Kurabiye üzerinde şeker hamuru filan çok hoşuma gidiyo...
Şeker Kurabiyeci
canım sen nasıl mevlüt şekeri düşünüyorsun
9 aylık çocuk giyermiş netten baktım :))))))
yaaaaaa :))) ama bu leader al kız al 5-6 aylık bebişe olur dedıydiiii..... olsun ekim gibi giyer inşahha olma mı?
Günaydın hatun milleti naber, inşallah hepiniz bencileyin bomba gibisinizdir :)))
Gökçecim arkadaşın bebeğine aldım 18 numara ama sanki bana daha yaşına doğru giyer gibi geldi, büyüktü sanki biraz.
Nerden alıyosun? Eğer yaza oluyosa şu pembiş adidasları aliim ben de stoklarına geldiyse e-bebeğin.
bilmem ki leoo al kız deyınce aldım. trendyoldan aldım converse süper indirim yapmış. kaçırmiimmm dedimdi ama
günaydınn.bence adencim ayakkabı konusunda seçici olmak lazım bebişler6-7 aylık olduklarında koltuk kenarlarından tutunup ayaga kalkıyorlar basma alıskanlıklarında cok etkili oluyor.cocugun ayak profiline göre bazen tam ortapedik bazen yarım ortapedik ayakkabıları öneriyor doktorlar.ilk etapta yere basmayacakları için görsel ne güzelse onu alabiliriz ama basmaya basladıktan sonra yavrukusu götürüp ayak yapısına uygun olanını almak en güzeli gibi bence :))
haklısın aslında. bilemedim bak. süsüne aldındım. yaşına doğru giyerse ev gezmelerinde giyeriz o zaman teyzesi. (çok ev gezermişim gibi) olmadı doğum günüsünde süs olarak takılır uşağım...
Günaydın bayanlar..
Doktordan geldim şimdi
Alttan baktı işte cnm çok acıdı..
Dedi rahimde bir et parçası var büyük ihtimalle o kanama yapıyor dedi..
Şimdi alsak olmaz dedi seninki kötü bir yerde dedi çok kanaman olur dedi..
Doğumdan sonra alalım ve Patalojiye gönderelim dedi..
ve aynı zamanda bir parça gibi bişe aldı rahim ağzı kanseri için Patalojiye göndertti..
Pazartesi alcam sonuçlarını..
Hep kadın hastalıklarından korkmuşumdur özellikle o çataldan..
İnsanın korktuğu başına geliyormuş demek ki..
Bayan olmak ne kadar zormuş Rabbim ..
Gunaydin kizlar ben de bugun bizim ofisin ilk geleniyim, ne derdim varsa iki gundur erken geliyorum dun erken cikmayi beceremedim ama bugun azimliyim kacip gidicem saat 3te tutmayin beni...
Yarin erkenden seker yuklemesi icin hastaneye gidiyorum bu sabah o kadar ac uyandim ki yarin ne yapicam ac karna oralarda bilmiyorum, var mi yaptiran seker olcumlerini kac saat surdu, bas donmesi falan bekliyorum ben kendimde, icilen sey sadece sekerli su mu ilac tadi da var mi? esimin cok isi var yanimda olamaz birakip hastaneye doner heralde, insallah bayilmam oralarda...
Zaten kendisinin hep isi var dedim 6 aylik hamileyim daha bi yerlere gezemedik bundan sonra arasan da yok cocukla yada koca karinla nereye gidicez, benim bu aralarda ufak bir tatil yapma planim vardi ama islerini yetistiremedi beyefendi, insallah bu iki haftada bitirebilirse bi yerlere gidebiliriz, Allah'im nolur havalar iyice sogumadan...
Günaydın bayanlar..
Doktordan geldim şimdi
Alttan baktı işte cnm çok acıdı..
Dedi rahimde bir et parçası var büyük ihtimalle o kanama yapıyor dedi..
Şimdi alsak olmaz dedi seninki kötü bir yerde dedi çok kanaman olur dedi..
Doğumdan sonra alalım ve Patalojiye gönderelim dedi..
ve aynı zamanda bir parça gibi bişe aldı rahim ağzı kanseri için Patalojiye göndertti..
Pazartesi alcam sonuçlarını..
Hep kadın hastalıklarından korkmuşumdur özellikle o çataldan..
İnsanın korktuğu başına geliyormuş demek ki..
Bayan olmak ne kadar zormuş Rabbim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?