- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #29.121
neyse ben cıkayımm artıkınn.. az dönyimm evin içindee sonra hazırlamnır cıkarımm:97::97::97::97: yarın görüsürükkkk
kızlar en son kaçıncı haftanızda muayene oldunuz kaç gramdı bebişleriniz ?? benim perşembe günü 650 gram gelmişti bebişim 23+2de yani
OuuuwwwwwYürü be Gökçe teyzesi :))) Biz zaten bu gidişle altını anca birbirimize takıcaz
Anaaaaa sende hala çemkiriyonPervane olmuşlar kız etrafında aman nazar değmesin
kızlar facede grubunuz varmı ?
ilahii ben güldüm allah ta annecigini güldürsünbende hamileyim tuvalete giremiyorum deseydim keske nefret ederim kesintilerden.. burası su kesilmeleriylee bozyaka da elektrik kesilmeleriyle ünlü. almanyadan gelen bi tanıdıgın oglu yine elektrikler kesildigi bigünn salak salak suratıma bakmıstı. saat mi attı diyo, hayır , fişlerrr falan mı bozuldu,, hayırrr, belki biri asagıdan kapatmıstırr.. öyle bi bakmısım kii kapattı ceneyi.. adam yasamamıss orda böle bişi aklı almıyoo elektrigin hüketten gittigini daha güzeli buranın adı su deposu
üşütüğüm ben zaten doğuştan :82:bakırköyde doğmak herkese nasip olmaz ama böbrekleride üşütmüşüm sanırım
tasarladığım odalardan şunlar var
Eki Görüntüle 271313
Eki Görüntüle 271314
Eki Görüntüle 271315
Eki Görüntüle 271312
herıldıs ne sandındı... o değil de biz birbirimizin çocuklarına altın takarken bize kafayı çok pis takanlar olabülüüü.
herıldıs ne sandındı... o değil de biz birbirimizin çocuklarına altın takarken bize kafayı çok pis takanlar olabülüüü.
var ama sana vermeyız:)))
amin canım amin. kadir gecesi doğmuş adı kadriye ama pek şanslı değildir. ezilir hep ailesi tarafından.))
zuzum ama sen sankim düz seviyodum beni kırkmamak için dedin biliyorum sağolsuno üşütüklük her insanda biraz var. Olmasa çekilir mi bu hayat be. :)) bu arada odalar hoşmuş...
yaaa azoş benim nasıl tanımışın sonunda oğlumu deniz subayı yapacam bahriyeli olsun çok istiyorum2 nömaroyu çok beğendimGeçen oğluşun odaya halı alırken dekorasyon malzemelerine baktım, burda aktif diye bir mağaza var orda..sonra denizci dekorları gördüm harikaydı, direk aklıma geldin görse hemen alırdı oğlanın odaya dedim içimden :)
2 numara çok güzellll
varsa benide ekleyin kızlar facedekigrubunuza
ben de kaçayım yavaştan... bu arada face grubunu soran arkadaş şaka yaptım he. face grupları var bu kızların. ben yokum ama. beni almadılar aralarına :))) lakin burası daha eğlenceli bilesin. hele bazen inanılmaz eğlenceli oluyor :))) yakında kendin de göreceksin zaten.
hepinizi öptüm kızlar. iyi akşamlar...
varsa benide ekleyin kızlar facedekigrubunuza
ben de kaçayım yavaştan... bu arada face grubunu soran arkadaş şaka yaptım he. face grupları var bu kızların. ben yokum ama. beni almadılar aralarına :))) lakin burası daha eğlenceli bilesin. hele bazen inanılmaz eğlenceli oluyor :))) yakında kendin de göreceksin zaten.
hepinizi öptüm kızlar. iyi akşamlar...
Yanlış hatırlamıyosam ultrasonda benim bebem 22+2de 471 gramdı.
Niye az öyle…
Hoş geldin mutluyuzz arkadaş bu arada,Allah tamamına erdirsin seni de sağlıkla
Seninki kız anacım, fit olcam diye tutturmuştur orda da
hadi cnm allaha emanet ol öptüm kocuman senide bebikinideben de kaçayım yavaştan... Bu arada face grubunu soran arkadaş şaka yaptım he. Face grupları var bu kızların. Ben yokum ama. Beni almadılar aralarına :))) lakin burası daha eğlenceli bilesin. Hele bazen inanılmaz eğlenceli oluyor :))) yakında kendin de göreceksin zaten.
Hepinizi öptüm kızlar. Iyi akşamlar...
zuzum ama sen sankim düz seviyodum beni kırkmamak için dedin biliyorum sağolsun
yaaa azoş benim nasıl tanımışın sonunda oğlumu deniz subayı yapacam bahriyeli olsun çok istiyorum
sağol cicim herkes ona onay verdi galiba sanırsam bakalım bakalım alacam inşşallah tez zamanda annem gelirse gelmesse en geç 1,5 ay sonra sipariş edecem birini
He olabilir, böyle bi ana gralıçadan öyle bi kız :))))
Ahahahahaha :))))
Boyu uzundu ondan mı azcık zayıfki acep taktım şimdi kafama...
He olabilir, böyle bi ana gralıçadan öyle bi kız :))))
Ahahahahaha :))))
Boyu uzundu ondan mı azcık zayıfki acep taktım şimdi kafama...
Takma canım bende taktım ilk hafta, herkesin 29 cmdi.Benimki 26 çıktı güdük az bişe, bebekten bebeğe farkediyormuş.
Yanlış hatırlamıyosam ultrasonda benim bebem 22+2de 471 gramdı.
Niye az öyle…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?