2012 Şubat Anneleri

Ouuuwwwww Yürü be Gökçe teyzesi :))) Biz zaten bu gidişle altını anca birbirimize takıcaz

Anaaaaa sende hala çemkiriyon Pervane olmuşlar kız etrafında aman nazar değmesin

herıldıs ne sandındı... o değil de biz birbirimizin çocuklarına altın takarken bize kafayı çok pis takanlar olabülüüü.

kızlar facede grubunuz varmı ?

var ama sana vermeyız:)))

amin canım amin. kadir gecesi doğmuş adı kadriye ama pek şanslı değildir. ezilir hep ailesi tarafından. ))

varsa benide ekleyin kızlar facedekigrubunuza

ben de kaçayım yavaştan... bu arada face grubunu soran arkadaş şaka yaptım he. face grupları var bu kızların. ben yokum ama. beni almadılar aralarına :))) lakin burası daha eğlenceli bilesin. hele bazen inanılmaz eğlenceli oluyor :))) yakında kendin de göreceksin zaten.

hepinizi öptüm kızlar. iyi akşamlar...

o üşütüklük her insanda biraz var. Olmasa çekilir mi bu hayat be. :)) bu arada odalar hoşmuş...
zuzum ama sen sankim düz seviyodum beni kırkmamak için dedin biliyorum sağolsun
yaaa azoş benim nasıl tanımışın sonunda oğlumu deniz subayı yapacam bahriyeli olsun çok istiyorum
2 numara çok güzellll

sağol cicim herkes ona onay verdi galiba sanırsam bakalım bakalım alacam inşşallah tez zamanda annem gelirse gelmesse en geç 1,5 ay sonra sipariş edecem birini

Facede grup muhakkak vardır ama ben takılmıyorum.

İyi akşamlar kuzu kendine dikkat et Face beni de sarmadı..

[

canım face grubumuz yok

iyi akşamlar

Yanlış hatırlamıyosam ultrasonda benim bebem 22+2de 471 gramdı.
Niye az öyle…
Hoş geldin mutluyuzz arkadaş bu arada,Allah tamamına erdirsin seni de sağlıkla

hadi cnm allaha emanet ol öptüm kocuman senide bebikinide

Oyyy bahriyeli oğluşuna bundan alsana annesi, aldım aynısını

Bu da site adresi

AYF PENYE BAHRYEL ERKEK SUBAY TAKIM

Takma canım bende taktım ilk hafta, herkesin 29 cmdi.Benimki 26 çıktı güdük az bişe, bebekten bebeğe farkediyormuş.

Sorma sorma, ikili test yaptırdığımız hafta herkesin bebikleri 55 mm filandı, benimki 44,6 çıkmıştı.
Gramajı da azdı yavruşun (Kilosu demiyorum tabi o zamanlar için )
Ben de o zaman kafama takmıştım,sonraki kontrollerde hem uzun çıktı ortalamaya göre hem de kilolu...Şimdi yine kilosu azıcık az, boy normale göre uzun gibi ama...
Aslında bir yandan da iri olmadığına seviniyorum azoşum, neden dersen irileşse korkabilirdim şekerden mi şişti acaba diye...
Malum bende bir de o sorun var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…