2012 Şubat Anneleri

yok canım kimsem yok burda yalnız kalıyorum ...
bebeğimin kalp atışlarından sonra gitcem ailemin yanına inşallah..

git bence de yalnız durma duygusal anlamda çok hassas olduğumuz bir dönem şöyle nazlanacak birileri olsun yanında kalp atışı için ne zaman gideceksin 6 haftalıkkken duyduk biz vajinal ultrasonla

daha çok var 10 temmuza randevu verdi doktr..

anladım canım inş herşey normal gidiyordur yalnız hissetme kendini biz varız burda benim kanamam olduğu için sık sık gidiyorum tabi görümcem de hamileymiş muhtemelen benimle aynı sadece idrar testi yapmış evde hamileyim diyor doktora falan gittiği yok ne zaman gideceği de meçhul 3. bebeği ya ondan rahatladı heralde

ole canim valla yaa bir bakmissin bebegin gaziydi aglamasiydi uyutmuyordu onlari konusucaz insAllahh
cok cok tesekkurler canim benim tavsiyelerine uyucam

kızlar ya eşimin sabrı kalmadı ne zaman ilişkiye gireceğiz kanama durdu ama yine de korkuyorum yaklaştırmıyorum kendime
heee 3 ayyyyyyyyyyyyyyyyydolsunnn
biz valla o isi zar zor bugun gorduk en son 6 haftalikken oldu bugun dedim istiyorsan gel dedim birsey olmasin dedi karuuu dediiii... dedim yavas yavas basina degmesin veletin dedim.... sonra karnim agridi....
iliskiden once kiraz yemistim artik omu yapti benim herusun seyimi yapti bilemeyyom birdahaki randevum herufle 10. haftaaaadaa

çoook sağol canım benm...
oo görümce hızlı ...benm görümcede 4 aylık hamile 2.ye
diğeri 1 yaşında

kizlar simdi ben 8+4 dum ya benim su an 9 haftanin icindeyim demem lazim kizlar bahsetmis aciklik getireyim dedim benim 8 haftam bitti 9.hafta dan gun aldim insAllah nice 9 aylarida goruruz hep beraberr

ay korkuttun beni ya ben de bi denesek mi diyordum içimden azdık kudurduk biz

süpersin canım randevu vermen vee istiyosan gel demen güldürdün beni..
çook sağol...adını bilsem daha güzel olcak gurbetgüzeli die hitap edince tuhaf oluyom da

ay korkuttun beni ya ben de bi denesek mi diyordum içimden azdık kudurduk biz
cok dukur benim kanamam yok heruf ban yaklasmiyor birsey olur diye karnimda agridi yaa korktum acikcasiii biraz daha sabir sizde yardimci olun eslerinizeee vucunuzdan yaralansinlarrr yani sevusunnnn

süpersin canım randevu vermen vee istiyosan gel demen güldürdün beni..
çook sağol...adını bilsem daha güzel olcak gurbetgüzeli die hitap edince tuhaf oluyom da
ben hacer
ne yapayim yaa yazik onlar bizim gibi degiller illaki o is olacakkkk
ben unutuyorum isimleri masallah kalabaligiz

cok dukur benim kanamam yok heruf ban yaklasmiyor birsey olur diye karnimda agridi yaa korktum acikcasiii biraz daha sabir sizde yardimci olun eslerinizeee vucunuzdan yaralansinlarrr yani sevusunnnn

valla o zaman bizim herif havasını alır hiiiççç kusura bakmasın yani karnım falan ağrırır ne gerek var şimdi demi ama

kızlar ya eşimin sabrı kalmadı ne zaman ilişkiye gireceğiz kanama durdu ama yine de korkuyorum yaklaştırmıyorum kendime

40 gün dilekolay Ama GurbetGuzeli doğru demiş sevuşun dieArtık beylerimizde bi zahmet lisede işlerini nasıl kendi başına halledebiliyorlarsa öyle halledecekler, babalık fedakarlık ister

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…