- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.881
oyy kıyamam ne zaman dönecek ailen yanında mı tatlım
yok canım kimsem yok burda yalnız kalıyorum ...
bebeğimin kalp atışlarından sonra gitcem ailemin yanına inşallah..
git bence de yalnız durma duygusal anlamda çok hassas olduğumuz bir dönem şöyle nazlanacak birileri olsun yanında kalp atışı için ne zaman gideceksin 6 haftalıkkken duyduk biz vajinal ultrasonla
daha çok var 10 temmuza randevu verdi doktr..
kızlar ya eşimin sabrı kalmadı ne zaman ilişkiye gireceğiz kanama durdu ama yine de korkuyorum yaklaştırmıyorum kendime
ole canim valla yaa bir bakmissin bebegin gaziydi aglamasiydi uyutmuyordu onlari konusucaz insAllahhne kadar tuhaf değilmi? kızlar içimizde çok bekleyenlerde var hemen hamişolanlarda..ne tuhafki rabbim hepimize hemen hemen o minicik emanetini meleği verdi nasip etti..şimdi mız mızlanıyoruz ama bir yandanda merakla sağlıklı gelişsin nasıl olcak kime benzicek diyede dua ediyoruz..:18: hepimiz hemen hemen aynı zamanlarda anne olucaz kimimiz bir kaçgün önce kimimiz bi kaçgün sonra..ama sonuçta anne olucaz..o hasretimize inş sağ sağlim kavuşuruz..9 ay göz açıp kapayıncaya kadar geçicek biliyorum..aslında tüm bunlar bize hatıra..onlara anlatmamız için..RABBİM sağlıkla kolayca doğurmak nasip etsin....inş..
cok cok tesekkurler canim benim tavsiyelerine uyucammerhaba kardişler :) ben de ocak annesiyim :)
size tavsiyelerde bulunmaya geldim tabi ilgilenirseniz.Benm 8. haftamda müthiş bulantılarım oldu ve doktor bana elevit önerdi,vitamin ilacı ve brz iştah açıcı ,ben de sabah içtiğim için tüm gün yediğimden 3 kg aldım ama daha snra akşam yatmadan içmeye başladım daha fazla almadım kilo.Şuan 12 haftam bitti benim ama onu kullandığımda hiç bulantım olmadı.Bi de folic asidi bıraktım sadece onu içtim.onda da var nasılsa dedi doktor.Eğer dayanamayacak gibiyseniz doktorunuza danışıp bi deneyin,Zaten üzerinde de gebeliğe bağlı bulantı kusma vb. şeyleri azaltır yazıyo.Ama ben istemiyorum derseniz de eğer,leblebi yiyin mide asidini alsın diye.Ya da etimek yani kızarmış ekmek.Ben günlerce etimekle kahvaltı yaptım üzerine peynir sürüp :)
Sağlıklı hamilelik geçirmenizi diliyorum...
heee 3 ayyyyyyyyyyyyyyyyykızlar ya eşimin sabrı kalmadı ne zaman ilişkiye gireceğiz kanama durdu ama yine de korkuyorum yaklaştırmıyorum kendime
anladım canım inş herşey normal gidiyordur yalnız hissetme kendini biz varız burdabenim kanamam olduğu için sık sık gidiyorum tabi görümcem de hamileymiş muhtemelen benimle aynı sadece idrar testi yapmış evde hamileyim diyor doktora falan gittiği yok ne zaman gideceği de meçhul 3. bebeği ya ondan rahatladı heralde
ole canim valla yaa bir bakmissin bebegin gaziydi aglamasiydi uyutmuyordu onlari konusucaz insAllahh
cok cok tesekkurler canim benim tavsiyelerine uyucam
heee 3 ayyyyyyyyyyyyyyyyydolsunnn
biz valla o isi zar zor bugun gorduk en son 6 haftalikken oldu bugun dedim istiyorsan gel dedim birsey olmasin dedi karuuu dediiii... dedim yavas yavas basina degmesin veletin dedim.... sonra karnim agridi....
iliskiden once kiraz yemistim artik omu yapti benim herusun seyimi yapti bilemeyyom birdahaki randevum herufle 10. haftaaaadaa
cok dukur benim kanamam yok heruf ban yaklasmiyor birsey olur diye karnimda agridi yaa korktum acikcasiii biraz daha sabir sizde yardimci olun eslerinizeee vucunuzdan yaralansinlarrr yani sevusunnnnay korkuttun beni ya ben de bi denesek mi diyordum içimden azdık kudurduk biz
kizlarrr face de grup actim 2012 subat annelerine özel
beni kaydedin adim
gurbet melek
ben hacersüpersin canım randevu vermen vee istiyosan gel demen güldürdün beni..
çook sağol...adını bilsem daha güzel olcak gurbetgüzeli die hitap edince tuhaf oluyom da
evet canim hemen zipliyorummmmanne yazılı profili olan mısın
cok dukur benim kanamam yok heruf ban yaklasmiyor birsey olur diye karnimda agridi yaa korktum acikcasiii biraz daha sabir sizde yardimci olun eslerinizeee vucunuzdan yaralansinlarrr yani sevusunnnn
facede grub profili ile ugrasiyorumkızlaar sustunuz...
kızlar ya eşimin sabrı kalmadı ne zaman ilişkiye gireceğiz kanama durdu ama yine de korkuyorum yaklaştırmıyorum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?