- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.901
o zaman ulasacaklari ciger yoktuki kendi islerini kendileri goruyordular.... ama sincik cigerler yaninda biraz yardimci olun daaa.... sonra cigere murdar demesinlerrr40 gün dilekolayAma GurbetGuzeli doğru demiş sevuşun die Artık beylerimizde bi zahmet lisede işlerini nasıl kendi başına halledebiliyorlarsa öyle halledecekler, babalık fedakarlık ister
azelyam yaa kutlayamadim seni masallah bebisine canim yaa cok guzellll40 gün dilekolayAma GurbetGuzeli doğru demiş sevuşun die Artık beylerimizde bi zahmet lisede işlerini nasıl kendi başına halledebiliyorlarsa öyle halledecekler, babalık fedakarlık ister
o zaman ulasacaklari ciger yoktuki kendi islerini kendileri goruyordular.... ama sincik cigerler yaninda biraz yardimci olun daaa.... sonra cigere murdar demesinlerrr
azelyam yaa kutlayamadim seni masallah bebisine canim yaa cok guzellllinsAllah canli canli da goruruk meleginii
bebeklerımız ıcın almamız gereken seylerın lıstesını yapmamız gerekıyor mu
nasıl evlenırken ceyız hazırlıgı gıbı sunu bunu almamız gerek bebek ıcın falan
benımle ılk bebegım ve bu konularda tecrubesız ve bılgısızım
sadece hastane cıkısında degıl
genel hayatta bebegımıze neler almamız gerekıyor
ornegın ates olcme cıhazı bıberon vs vs gıbı
burda daha kapsamlı sanki: bebek için alışveriş listesi / Bebek - Çocuk / Milliyet Blog
12mm dir canım o 12cm olamaz..rahim bile okdar degil.benimde aynı ozaman 12mm nasıl bi hafta geride ya niye bebek görülmedi kafayı yicem ya...ooff offf:85::85:canım benim sat 14 mayıs.dün yani 25 haziranda sata göre 6 haftalıktım ama dr 6 hafta 3 gün dedi.kese boyutuda eğer yanlış bakmıyorsam 12 mm bebekte 6.5 mm diyo.ama bebek 6.5 mm ise kese sanki 12 cm gibi geliyo.çünkü kese baya büyük bebek küçük.ayrıca ben dün gittiğimde vajinal ultrasonla kalp atışını da gördü.hadi sende hayırlı haberle gelll
hg canım hayırlı olsun bebegin.bende pkoluyum senin gibi ama benim tüp bebek.5senedir normal yolla olmadı.evet yumurtlama günleri farkediyo eger gec yumurtladıgını düşünürsek degerin güzel.ortalama 2katına cıkarsa 2gün sonra korkma dısgebelik falan.dısgebelikte cok yavas ilerliyo deger milim milim.rahat olsenaranıza yeni katıldım.sat 22 mayıs ama bende pko dan geç yumurtlama var.9haziranda doktora gittiğimde yumurtan büyük temiz iyi gözüküyor heran çatlayabilir demişti.22 haziranda gittiğimde yumurta çatlamış ama gönünürde bişey yok kan testi yapalım dedi.kan testim 64 çıktı.cuma günü yine kan testi yaptırdım dış gebelikten faln korkuyorum.kan testim yükseldiyse dış gebelik ihtimali yoktur dimi? bide keseyi nezaman görebiliriz? 64 değeri çok mu düşük sizce?
Kızlar selam, geçmişi ilk kez okuyamadım daha sonra okuyacağım, çok heyecanlıyım.Hastaneden geldik pıtpıt atıyor meleğimin kalbi..Bu da resmi
Allah'ım tüm duymayanlara nasip etsin inşallahhhhhhh
aayy hadi gözün aydın canımcok sevindim senin adına..inşş darısı basımızaa inşşş
Eki Görüntüle 215289
inşş güzel haberlerle gelirsin canımkızlar çarşamba inş doktora gidiyorum..dua edin bana bebeğimi göreyim..ondan sonrada aileme eşim söylicek..ahha ahh sabırla bekliyorum çarşambayı..:81:
Kızlar selam, geçmişi ilk kez okuyamadım daha sonra okuyacağım, çok heyecanlıyım.Hastaneden geldik pıtpıt atıyor meleğimin kalbi..Bu da resmi
Allah'ım tüm duymayanlara nasip etsin inşallahhhhhhh
Eki Görüntüle 215289
Arkadaşlar günaydın kusura bakmayın 2 3 gündür pek giremiyorum misafirimiz varda onlarla ilgileniyorum...Ama ara ara yazdıklarınıza bakıyorum yarın dr randevumuz var keseye bakacaklar bakalım dua edin olur mu sizleri seviyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?