2012 Şubat Anneleri

Ben anadolu yakasındayım....Özel muayenehaneye gitmekte buldum çözümü canım...Biraz pahalı oluyor muayenesi ama,derdime başka türlü çare bulamamıştım...
İstersen onu verebilirim...
Bana dış gebelik diyen hastanede yine dış gebelik olmadığı çıkmıştı ortaya ama, o koydukları teşhis de doğru değilmiş...O hastaneyi hiç önermeyeyim...
Bir de daha önce gittiğim bir hastane var, özelden onu da yazabilirim...Doktorum iyi bir doçentti....

özelden bilgi verirsen çok sevinirim canım

tatlım gayet iyi 2kattan daha fazla artmış. Maşallah inş. sağlıkla alırsın bebişini kucağına.

sağol canım inş. hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi

ultrasonda görmek için değer kaç olmalı? doktora nezaman gitsem diye hesaplıyorumda

Son düzenleme:
günaydın kızlar
kan testim
22 haziranda 64
24 haziranda 174 değer nasıl sizce?

degerin cok guzel 2 ye katamis canim satin dan yola cikarak sen 6. haftada git dr. hem kese hem kalb atisini gorursun
5+0 5+1 ne oluyor canım? bende 5-6 temmuzda gitmeyi düşünüyorum 1500 olur dimi değerim?
5+0= 5 haftalik gebesin 5+1 de= 6 .haftanin icindesin dmek oluyor

2 katı olcakmış diye duymustum ne asagı ne yukarı olcakmıs heralde.
bide bu sonuçla dış gebelik olabilirmi acaba?

Yok hayatım öyle bir şey…Benim tam iki kat katlamadı ona rağmen bebeğim tutundu ve sağlıklı maşallah subhanallah…
Pek çok arkadaşınki de 2 kattan fazla katlıyor….En az iki kat katlamalı diyorlar ama %66da yeterliymiş, forumda bir arkadaşın doktoru söylemiş okumuştum.
Önemli olan 2000ler civarlarında kesenin rahim içerisinde gözlenmesi. Sadece bhcg değerine bakarak dış gebelik veya değil diyemiyorlar…

dış gebelilkte de beta hcg yükselirmi canım? bukonularda hiç bilgim yok arastırıyorum heryerde farklı şeyler.

iki doktorda dışarda yediklerine dikkat ediceksin ve salatadan sebzeden dışarıda uzak duracaksın dedi, kesinlikle çiğ et yok dediler toxoplasma için önemli. ben zaten bişey yiyemediğim için pek problem olmuyor dışarıda lokantaya gidip o yemek kokularının arasında oturamam bile imkan yok şu ara

evet oldukça pahalı fiyatlar özellikle en pahalı acıbadem ile amerikan hastanesi diye biliyroum ben. biraz bu hastanelerin adlarına da veriliyor para.
ben normal doğum düşünmediğim için anestezi ekibi çok iyi olan ve sonrasında çok iyi bakım ve destek sağlayan bir hastane arıyorum, tecrübeli güler yüzlü bir ekip. bebek yoğun bakımıda çok önemli.

1500-2000 gibi vajinal ultrasonla, 2500-3000 gibi abdominal yani karından ultrasonla görünüyor canım...

süpersin canım e benim daha 2000 lere ulaşmamıştı gittiğimde max. 1100 dü. hesaplamalarıma göre tabiki. Ve abdominal baktı. Göremediiiiiiii. Normalmiş. inşallah öyledir :) Ama bu açıklamayı kendisinin yapması gerekmezmiydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…