- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.941
sağol canım içime su serptin. Zaten gittiğim hastane çok ta iç açıcı görünmüyodu hatta usg cihazının bile kaliteli olduğunu düşünmüyorum her ne kadar anlamasamda çook eski bi görünümü vardı.
En iyisi farklı bi hastaneye gideyim ama nereye varmı istanbul anadolu yakasında olup iyi bi hastane ve dr önericek ?
günaydın kızlar
kan testim 22 haziranda 64 24 haziranda ki 174 değer nasıl sizce?
Ben anadolu yakasındayım....Özel muayenehaneye gitmekte buldum çözümü canım...Biraz pahalı oluyor muayenesi ama,derdime başka türlü çare bulamamıştım...
İstersen onu verebilirim...
Bana dış gebelik diyen hastanede yine dış gebelik olmadığı çıkmıştı ortaya ama, o koydukları teşhis de doğru değilmiş...O hastaneyi hiç önermeyeyim...
Bir de daha önce gittiğim bir hastane var, özelden onu da yazabilirim...Doktorum iyi bir doçentti....
Daha iyisi can sağlığı
Maşallah...Hayırlı olsun
günaydın kızlar
kan testim
22 haziranda 64
24 haziranda 174 değer nasıl sizce?
2 katı olcakmış diye duymustum ne asagı ne yukarı olcakmıs heralde.
bide bu sonuçla dış gebelik olabilirmi acaba?
tatlım gayet iyi 2kattan daha fazla artmış. Maşallah inş. sağlıkla alırsın bebişini kucağına.
en az 2 kart artması beklenir canım. Adetin ne kadar geçmişti ?
sağol canım inş. hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi
ultrasonda görmek için değer kaç olmalı? doktora nezaman gitsem diye hesaplıyorumda
ben 5+0 da gittim keseyi göremedik , galiba beta 1500 ün üstünde olunca görünüyormuş.
günaydın kızlar
kan testim
22 haziranda 64
24 haziranda 174 değer nasıl sizce?
5+0= 5 haftalik gebesin 5+1 de= 6 .haftanin icindesin dmek oluyor5+0 5+1 ne oluyor canım? bende 5-6 temmuzda gitmeyi düşünüyorum 1500 olur dimi değerim?
2 katı olcakmış diye duymustum ne asagı ne yukarı olcakmıs heralde.
bide bu sonuçla dış gebelik olabilirmi acaba?
degerin cok guzel 2 ye katamis canim satin dan yola cikarak sen 6. haftada git dr. hem kese hem kalb atisini gorursun
5+0= 5 haftalik gebesin 5+1 de= 6 .haftanin icindesin dmek oluyor
peki benim nekadardır? bide geç yumurtlama oldugu için nasıl hesaplayabilirm?
Yok hayatım öyle bir şey…Benim tam iki kat katlamadı ona rağmen bebeğim tutundu ve sağlıklı maşallah subhanallah…
Pek çok arkadaşınki de 2 kattan fazla katlıyor….En az iki kat katlamalı diyorlar ama %66da yeterliymiş, forumda bir arkadaşın doktoru söylemiş okumuştum.
Önemli olan 2000ler civarlarında kesenin rahim içerisinde gözlenmesi. Sadece bhcg değerine bakarak dış gebelik veya değil diyemiyorlar…
ben 5+0 da gittim keseyi göremedik , galiba beta 1500 ün üstünde olunca görünüyormuş.
canım ben hacettepede yaptım doğumumu 1250 vermiştim sezeryana oğlumda şimdi hangi hastaneye gideceğim bilmiyorum senin söylediğin ücretler çok fazla değil mi 29 mayıs hastanesi var ankarada 1500 mesela akayda 2800 falanmış istanbul mu böyle pahalı daha uygun yer yok mu
dışarıda çok yemek yiyorum ben özellikle haftasonları hiç evde durmuyoruz dikkat etmiyorum kendime
1500-2000 gibi vajinal ultrasonla, 2500-3000 gibi abdominal yani karından ultrasonla görünüyor canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?