- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #29.761
ya şu an varya yerdeyim karşımda bi firma yetkilisi var adam şokta gizliden bana bakıyor. offfffffffff gülmekten ölmek bu olsa gerek.
http://www.markafoni.com/product/1231129/
buna benzer yada aynısıydı tam emin değilim
ablam lohasayken pijamalarıyla giymişti sıcak tutsun diye (ocak'ta doğurdu o da)
çokkkk şeker duruyor pijamalarla
mavisi olsa hemen alcam ama hep pembeee
Dik durursa korkman gerekiyor azelyam
Cunku o zaman ciş geliyorum ben diyor ahahahaha
seninde oğlun var değilmi canım senmi yazdın diye iki kere baktım anatomisi itibariyle zaten yukarıya bakmaz testisleri pipiye yastık görevi yapıyor minicik şey nasıl kıvrılacakki
azo bu arada bi yer war gazi caddesinde bebek şekerleri ve hastanes süslemesi yapıo..şekerlerin tanesi 1.5 civarıı..hastane süslemesi ise 150 liraa hastane süslemesi içinde anı defteri ve kapı süsünü weriolar daha sonraa tabi her hastaneyle sözleşmeleri ayrıymışş
Aynen aslım ben de sinir oldum evet ticker da gitmis sen soyleyince fark ettim ben de noluyor ya anlamadım gitti
Ayy deme, şimdi iyice karıştım, ne tarafa bakıcak pipi :S
dik duracak azom. asıl o zaman ilerde bi yamukluk olmaz.
şu an gülmekten sandalyeden düştüm ve bu mesajı yerden yazıyorum.
hafif sağa kıracan dümeni..
azo sus allah aşkına sus koptum burda.
ya şu an varya yerdeyim karşımda bi firma yetkilisi var adam şokta gizliden bana bakıyor. offfffffffff gülmekten ölmek bu olsa gerek.
Aslında mecbur hepsini denicez, çünkü kimisi alerji yapabiliyormuş..İyiyi bulana kadar devam...Gıdıklasın iyidir .D Maşallah.
seninde oğlun var değilmi canım senmi yazdın diye iki kere baktım anatomisi itibariyle zaten yukarıya bakmaz testisleri pipiye yastık görevi yapıyor minicik şey nasıl kıvrılacakki
offf akşam akşam iyi güldüm. benim eş beni almaya geliyorrr ve aden gökçe gidiyor. beni özleyin anacım... öpuyorum hepınızı tek tek. iyi akşamlar.
azo unutma dik duracak...
Ay çok şeker.Bunların benzerleri relaxmode da var, online sitesi var bakın istersen.
Mavi puanlı vardı orda gördüm.
baktım ama bulamadım canım
evet ama güzel deel
Erkek bebeklerin altı nasıl değiştirilir? - UZMANTV burdan bakabilirsiniz
bunu kesin izleyinhttp://www.vidivodo.com/258567/semra-sin-_-erkek-bebek-alti-degistirme-video
var yawrum çok çeşit güsel şeyler warr
geri gelmiş yelizcim neyseki tickerler:))moralinmi bo<uk neden canın sıkılıyor canım hayrolsun??
Allahım nette de herşey var he.
Pipide kriz.
Banlarlar sizi ben söyliyim
Sanırım sitesinde ev botlarını göstermiyorŞimdi baktım göremedim bende.Ama burda mağazası var, orda görmüştüm her renk vardı.
ya pipiyle ilgili bişi dicem ama kesin ban yerim nese
olmaz olmaz şimdi bana denk gelir geyik yaptın al sana ban diye
bunu kesin izleyinhttp://www.vidivodo.com/258567/semra-sin-_-erkek-bebek-alti-degistirme-video
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?