2012 Şubat Anneleri

Mavi puanlı vardı orda gördüm.

Dik durursa korkman gerekiyor azelyam

Cunku o zaman ciş geliyorum ben diyor ahahahaha

:))))) hehehehe

seninde oğlun var değilmi canım senmi yazdın diye iki kere baktım anatomisi itibariyle zaten yukarıya bakmaz testisleri pipiye yastık görevi yapıyor minicik şey nasıl kıvrılacakki

Oyyy yastığına gurban :)

Orjinal şekerler var mı canım netteki gibi? Ben hastane süslemesi yaptırmıcam.

Ayy deme, şimdi iyice karıştım, ne tarafa bakıcak pipi :S

İyice pipi derdine düştük iyi mi :)))
İyi ki kızım olmuş, ben 2.yi doğurasıya öğrenirsiniz pipinin istikameti inşallah

dik duracak azom. asıl o zaman ilerde bi yamukluk olmaz.

şu an gülmekten sandalyeden düştüm ve bu mesajı yerden yazıyorum.

hafif sağa kıracan dümeni..
azo sus allah aşkına sus koptum burda.

ya şu an varya yerdeyim karşımda bi firma yetkilisi var adam şokta gizliden bana bakıyor. offfffffffff gülmekten ölmek bu olsa gerek.

Offffffffff
Etraftakiler şu an delirdiğimi düşünüyo muhtemelen
Zandallemden düştüm düşücem.
Gülmekten öleyazmak...Evet tam durumum bu

Aslında mecbur hepsini denicez, çünkü kimisi alerji yapabiliyormuş..İyiyi bulana kadar devam...Gıdıklasın iyidir .D Maşallah.

benim arkadaş da huggies'den çok memnun kaldım, ya prima ya huggies dedi valla, onun yalançısıyım

seninde oğlun var değilmi canım senmi yazdın diye iki kere baktım anatomisi itibariyle zaten yukarıya bakmaz testisleri pipiye yastık görevi yapıyor minicik şey nasıl kıvrılacakki

Pipide kriz.
Banlarlar sizi ben söyliyim

offf akşam akşam iyi güldüm. benim eş beni almaya geliyorrr ve aden gökçe gidiyor. beni özleyin anacım... öpuyorum hepınızı tek tek. iyi akşamlar.

azo unutma dik duracak...

Tamam tüfek omuzda her daim dion :)))
Hadi öptüm dikkat et kendine, yarın ben yokum siz beni özleyin

bunu kesin izleyinhttp://www.vidivodo.com/258567/semra-sin-_-erkek-bebek-alti-degistirme-video

Son düzenleme:

valla ben aslında çok dikkatli dğeildim aşağı mı yukarı mı diye
sonradan öğrendim yukarı bakması gerektiğini ama hiç araştırmadım

geri gelmiş yelizcim neyseki tickerler:))moralinmi bo<uk neden canın sıkılıyor canım hayrolsun??

Evet geri gelmis ama cevap yazarken ifadeler cıkmıyor bende nereye gitti ifadeler yaa..

Yok Allah'a sukur moralim bozuk degil. Bilmiyorum ya sabahtan beri yatasım geliyor hep. Kafam yastıkta. Sanki hic uyumamısım gibi hissediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…