2012 Şubat Anneleri

Eyvah, çık bakalım işin içinden çıkabilirsen

Yeni İnci - BPJ-506 Pijama Takımı

burdaki 2 takım madalion'da 79,90 tl. kızlar

tickerlar bi kere daha kaldırılmıştı
yıl 2009 falandı sanırım hey gıdı heyyy kazlıçeşme

Çok güzelmiş beğendim.

birazdanda biz kaybolacagız ortada form site falan kalmayacak:))))))))))))))))

:)))))))))))

ya ne oluyor bugün böyle siteye yaaa valla soğudum giresim gelmiyor bugün resmen önce ikonlar kayboldu şimdi tickerler..akşama benden haber alamazsanız korkmayın arkadaşlar:)))

ya ne oluyor bugün böyle siteye yaaa valla soğudum giresim gelmiyor bugün resmen önce ikonlar kayboldu şimdi tickerler..akşama benden haber alamazsanız korkmayın arkadaşlar:)))

Aynen aslım ben de sinir oldum evet ticker da gitmis sen soyleyince fark ettim ben de noluyor ya anlamadım gitti

ben kızımınki için pıtış ifadesini kullanıoum.kıkıkı....bu arada huggies almayın kızlar çok berbatmışş arkadaşlarımm önermio hiiçç..en iisi primaa...bak benim kız yine gıdıklıo beniiii

Aslında mecbur hepsini denicez, çünkü kimisi alerji yapabiliyormuş..İyiyi bulana kadar devam...Gıdıklasın iyidir .D Maşallah.

ahahahah senin su tepkilerin de beni öldürüyor Aden valla ben de senin laflarına koptum DDDDDDD

:))))))))))))))))))) ayyyyyyyy çocuğum hoplamaktan helak olduuuuu, dik duracak diyor ya :)))))

ya şu an varya yerdeyim karşımda bi firma yetkilisi var adam şokta gizliden bana bakıyor. offfffffffff gülmekten ölmek bu olsa gerek.

ben yukarı bakacak diye biliyorum
canım eminmisin ben yukarı bakacak diye biliyorum
aşağı doğru kıvrılır yapışır düşünsene

seninde oğlun var değilmi canım senmi yazdın diye iki kere baktım anatomisi itibariyle zaten yukarıya bakmaz testisleri pipiye yastık görevi yapıyor minicik şey nasıl kıvrılacakki

azo bu arada bi yer war gazi caddesinde bebek şekerleri ve hastanes süslemesi yapıo..şekerlerin tanesi 1.5 civarıı..hastane süslemesi ise 150 liraa hastane süslemesi içinde anı defteri ve kapı süsünü weriolar daha sonraa tabi her hastaneyle sözleşmeleri ayrıymışş

Bence de en iyisi prima kızlar. Gecen gun gorumcemin ogluna aldık prima molfix kullanıyordu daha onceden.

Molfix işedigi zaman cok fena kokuyor. Ama prima cok guzeldi. Bezin kendisi pudra kokulu ve cok da hafif bez.

1 tane molfix almıstım ama artık prima alıcam ben de

Bence catal diye kendini sartlama, istedigin yer yada pozisyon nasilsa oyle yaparsin, hem yercekimini de kullanmak lazimmis dogum yaparken yatmak sart degil

offf akşam akşam iyi güldüm. benim eş beni almaya geliyorrr ve aden gökçe gidiyor. beni özleyin anacım... öpuyorum hepınızı tek tek. iyi akşamlar.

azo unutma dik duracak...

uzaman tv ye baktım şimdi!pamukları ağzı kapalı bir kutuya minik mink koparıp koymuşlar,ordan birer birer alıp temizledi bebeğin altını!
erkek bebek diye arattım!ama bebeğin pipisinin yönünü söylemedi kadın!en önemli yer hakkında bilgi vermedi!
oyuncak bebek vardı önünde,şeyi aşağıya bakıyordu!.))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…