- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #29.741
Ayy deme, şimdi iyice karıştım, ne tarafa bakıcak pipi :S
Kızlar soruma cevap geldi arkadaştan.
Biz hiç yenidoğan boy (1 numero) kullanmadık dedi iyi mi :)
Hastanede (acıbadem eskişehirde doğurmuştu) 2yle bezlemişler, en fazla 1 ay daha 2yle bezledik dedi.
3 paket filan 2 gitmiş…
Sonra 3e geçmişler.Stoklayacaksan 3 stokla dedi.
Vay anasını diyorum ben de o zaman.
Yeni İnci - BPJ-506 Pijama Takımı
burdaki 2 takım madalion'da 79,90 tl. kızlar
tickerlar bi kere daha kaldırılmıştı
yıl 2009 falandı sanırım hey gıdı heyyy kazlıçeşme
birazdanda biz kaybolacagız ortada form site falan kalmayacak:))))))))))))))))
hafif sağa kıracan dümeni..
azo sus allah aşkına sus koptum burda.
dik duracak azom. asıl o zaman ilerde bi yamukluk olmaz.
şu an gülmekten sandalyeden düştüm ve bu mesajı yerden yazıyorum.
hafif sağa kıracan dümeni..
azo sus allah aşkına sus koptum burda.
ya ne oluyor bugün böyle siteye yaaa valla soğudum giresim gelmiyor bugün resmen önce ikonlar kayboldu şimdi tickerler..akşama benden haber alamazsanız korkmayın arkadaşlar:)))
Evet öyle birşey gördüm bende..Ama bu pamuk tanelerini önceden hazırlamak gerek..Günde 10 kez altı değişcek bebişe ne kadar pamıklı su hazırlarsan hazırla yetmez gibi geliyor, ben ıslak
Ayy deme, şimdi iyice karıştım, ne tarafa bakıcak pipi :S
bence bunu iyice araştıralım kim doğru kim yanlış biliyormuş bizde öğrenelim
Canım sıkılıyor yaaa.
Ya ifadeler mi gitmis bana mı oyle geliyor. Nolmus bu siteye
hepimizin canı sıkılyıor dünyam
ben kızımınki için pıtış ifadesini kullanıoum.kıkıkı....bu arada huggies almayın kızlar çok berbatmışş arkadaşlarımm önermio hiiçç..en iisi primaa...bak benim kız yine gıdıklıo beniiii
:))))))))))))))))))) ayyyyyyyy çocuğum hoplamaktan helak olduuuuu, dik duracak diyor ya :)))))
ahahahah senin su tepkilerin de beni öldürüyor Aden valla ben de senin laflarına koptumDDDDDDD
:))))))))))))))))))) ayyyyyyyy çocuğum hoplamaktan helak olduuuuu, dik duracak diyor ya :)))))
ben yukarı bakacak diye biliyorum
canım eminmisin ben yukarı bakacak diye biliyorum
aşağı doğru kıvrılır yapışır düşünsene
http://www.markafoni.com/product/1231129/
buna benzer yada aynısıydı tam emin değilim
ablam lohasayken pijamalarıyla giymişti sıcak tutsun diye (ocak'ta doğurdu o da)
çokkkk şeker duruyor pijamalarla
mavisi olsa hemen alcam ama hep pembeee
ben kızımınki için pıtış ifadesini kullanıoum.kıkıkı....bu arada huggies almayın kızlar çok berbatmışş arkadaşlarımm önermio hiiçç..en iisi primaa...bak benim kız yine gıdıklıo beniiii
sezeryanda 7 kat deri kesiliyor..özellikle kışın doğum yapanlarda kesi yeri sızlıyor diyen çok duydum..normalde hemen ayağa kalkanda var çok dikşi olduğu için sezeryandaki gibi yatanlarda..o birazda şans meselesi..ben rabbim hakkımda en hayırlısı neyse o olsun diyorum..sezeryanı en çok bayılmaktan korktuğum için istemiyorum normalide o çatalda sancı çekmekten korktuğum için tırsıyorum ...her halukarda ikiside zor en iyisi neyse o olsun inş...bi aksilik olur normal doğuramayız..ikisinede ısınmak lazım napalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?