- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #29.721
Canım bak tecrübeli olduğundan sana birşey sorucam erkek anası olduğun içün :)
Burda ben işyerimde google a yazamıyorumdaŞimdi erkek bebeğin altını temizledikten sonra bezlerken bamyası aşağıya mı bakıcak yukarıya mı bakıcak?
Burda ben işyerimde google a yazamıyorumdaŞimdi erkek bebeğin altını temizledikten sonra bezlerken bamyası aşağıya mı bakıcak yukarıya mı bakıcak?
niye kız bence bi nane nane kadar ağza dolanıyor.
serkan is may görllll
serkan is may görllll... (x1500)
Sağol canım paylaştığın için..
Yalnız wolkman yazısını görünce duygulandım, tarih oldu o da yerini mp3 çalarlar aldıAman konuyu nerden nereye getirdim.
28. haftadan sonra psikopata bağlanırız burda hepberaber 4 saattir sayıyorum felan diye :))
bana kızın altını temizlemek daha kolay olur diye düşünmüştüm,ammmaaa erkekğinki daha kolaymış!
kızınki daha bi dikkat gerektiriyormuş!araların falan iyi temizlenmesi gerekiyormuş,artık bişey kalmamması için!yoksa onlar zamanla iltihap ve pişik yapabilirmiş!bende erkeğin şeyini elleyemem gibi geliyordu ama kendimi şimdiden alıştırdım!:)))
bu arada mantıklı gelen bamyanın yukarıya bakacak şekilde durması ,merak ettim şimdi!bak hiç düşünmeiştim bunu!.))
cevap veriyorummmm aşağıya bakacak şekilde dikkatlice yerleştiriyorsun bamyayı eger buna dikkat etmez bamya yukarıda kalırsa bebeğin göğsüne kadar çıkıyor çişi
Soruya gelllllll :)
Koptum gidiyorummmmm :))))
Ahahaha ohohoooo kikikikiki
cevap veriyorummmm aşağıya bakacak şekilde dikkatlice yerleştiriyorsun bamyayı eger buna dikkat etmez bamya yukarıda kalırsa bebeğin göğsüne kadar çıkıyor çişi
bana kızın altını temizlemek daha kolay olur diye düşünmüştüm,ammmaaa erkekğinki daha kolaymış!
kızınki daha bi dikkat gerektiriyormuş!araların falan iyi temizlenmesi gerekiyormuş,artık bişey kalmamması için!yoksa onlar zamanla iltihap ve pişik yapabilirmiş!bende erkeğin şeyini elleyemem gibi geliyordu ama kendimi şimdiden alıştırdım!:)))
bu arada mantıklı gelen bamyanın yukarıya bakacak şekilde durması ,merak ettim şimdi!bak hiç düşünmeiştim bunu!.))
Nihahahahahah maynaksınnnnnnnnnn :))))
niye manyakmışım? bence nane nane kadar ağza dolanıyor o şarkı da.. :)))
serkan is may görlll
serkan is mayy görlll
x1500
o değil de azocan
hamilelikte kilo dağılımı bak bebişim.
Bebek 3500 gr
Plasenta 700 gr
Amniyon sıvısı 800 gr
Uterus(rahim) 900 gr
Meme dokusu 400 gr
Kan hacmindeki artış 1250 gr
Dokulardaki su artışı 1250 gr
Annedeki yağ hacmi artışı 3200 gr
Toplam=12 kg
bizim bebiş:600 gram
plesenta:200gr
amniyon:450 gr. (bence o kadar vardı şu an)
uterli bişi:400
memeler baş kaldırmış:250 dıyelım şimdilik
su artışı (sonra bu fatura neden bu kadar çok geldiii) :750 vardır şu an o hacı
yağ hacmimiz:nerden baksan 2,5 kg
toplam: 5.150
bence gayet fitiz kanka takma kafana. ahahahahahhah sinekten yağ çıkarıyorum ya allah'ım gör şu kulunu...
:)) Ama cidden öğrenmem gerekiyordu oğlumun gelişimi açısından
Ay canım ya sağol haklısın yaw hiç düşünmemişim :))
Bende çevremde hep kız altı temizlenirken gördüm, erkek hakkında bir bilgim yok ama kolaymış dediğin gibi :)
Kız babuş, sen de öğren bak yavruşun altı nasıl bezlencekmiş, azoş soruyu patlattı sen de faydalan :)))
Evet öyle birşey gördüm bende..Ama bu pamuk tanelerini önceden hazırlamak gerek..Günde 10 kez altı değişcek bebişe ne kadar pamıklı su hazırlarsan hazırla yetmez gibi geliyor, ben ıslak mendil kullanıcam
bende ıslak mendil diye biliyorum,pamuğu duyunca şaşırdım!
en iyi marka ıslak mendilden alırım bende diye düşünüyorum eğer ki zaralı olmayacaksa!
offf soruna gurban beeeeeee.. aşağıya bakarsa sakal yukarıya bakarsa bıyık azo.
kız bu soruyu cıdden mi sordun. bak gülmicem doğru soyle cıddı mıydı o soru...
payıma düşeni aldım valla. da azo ciddi miydi hala ben ordayım.
Aha da şimdi de tickerlar kayboldu, yakıcem ulen siteyiiii
offf soruna gurban beeeeeee.. aşağıya bakarsa sakal yukarıya bakarsa bıyık azo.
kız bu soruyu cıdden mi sordun. bak gülmicem doğru soyle cıddı mıydı o soru...
payıma düşeni aldım valla. da azo ciddi miydi hala ben ordayım.
evet pamukla her defasında zor oluyor
ama popo kızarabildiği için pamuk su tavsiye ediyorlar
ben yukarı bakacak diye biliyorum
canım eminmisin ben yukarı bakacak diye biliyorum
aşağı doğru kıvrılır yapışır düşünsene
Ciddi valla kız, sen biliyormuydun ki önceden? Takıldı aklıma, yanlış bişi yapmayım yamuk olmasın oğlumun şeyi diye.[/QUOT
dik duracak azom. asıl o zaman ilerde bi yamukluk olmaz.
şu an gülmekten sandalyeden düştüm ve bu mesajı yerden yazıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?