2012 Şubat Anneleri

nasi gidiyo annisler? iyimi kuzucuklar? benim karnim acikiyo ama canim hic ama hicbisey yemek istemiyo... herseyden midem bulaniyo yine 9. hafta oldu ne zaman bitcek bu ya

Rahim büyüdüğü için sancılar olabilirmiş, normalmiş tatlım. Son doktor kontrolümde sormuştum, benimde vardı da benzer bir sıkıntım.

insallah öyledir kızlar bi sorun olmasında,
hepimiz burdan biribirimize güzel haberleri hep paylasırız ıns.
sag salım bebeklerımızle su 3 ayımızı bı atlatalım

Hayatımdaki değişimler serisi 1:
- Sürekli yüzümde sivilceler çıkmaya başladı. Ergenlikte bu kadar sivilcem yoktu
- Uykuya zaten düşkündüm, sadece ilk 5 hafta, hatta yalan olmasın 6 ncı haftaya kadar sabahın köründe inanılmaz bir enerji ile kalkıp spor yapmaya başlamıştım. Ta ki geçen hafta sonuna kadar. Geçen hafta sonu mide bulantılarından yataktan kalkamadım. Bu hafta sonu da sürekli uyudum. Sadece yemek yedim, kustum ve uyudum. Allah'ım ben kendim bebekliğe dönüş yaşıyorum.
- Önceleri herşey balık kokuyordu. Şimdilerdeyse sarımsak kokuyor herşey. Iııııııııyk :84:

gel de delirme şimdi di mi.. valla ben olsam şikayetçi olurdum kuzum.
ama neyse çok şükür herşey yolundaymış. uğraşmaya değmez Allah görüyor öylelerini de.
Gözün aydın canım.

nasi gidiyo annisler? iyimi kuzucuklar? benim karnim acikiyo ama canim hic ama hicbisey yemek istemiyo... herseyden midem bulaniyo yine 9. hafta oldu ne zaman bitcek bu ya

Çok zorlama kendini. Canın ne yemek istiyorsa onu ye. Ama su bile içemeyecek hale gelinirse (Allah korusun!) o zaman muhakkak doktora gitmek gerekiyormuş. Birde ben kendimi 12. haftaya şartlandırıcam. Hatta şimdiden "bu yavaş yavaş azalıcak, hergün daha da iyi hissedeceğim" diye telkinde bulunuyorum kendime.

peki benim nekadardır? bide geç yumurtlama oldugu için nasıl hesaplayabilirm?
satin kac gulummmm

valla kafam karistiiiiii
bana tam tersi oldu sanırım. hamile kalınca güzelleştim gibime gelmeye başladı, güven geldi
senin oglun olacak o zamannnnn

benimde öyle hayatım,allahtan işlerimiz rahat.
ben cumartesi müdürüme söyledim çünkü arkadaşlar annecik nasılsın deyip duruyorlar.
başkasından duyarsa surat yapıcak diye söyledim,
ama yinede surat yaptı

sanki hamile kalmıcam diye sözleşme yaptım cık cık cık.
diren çalışcakmısın, çalışmıcakmısın diyo.
bende herşey yolunda giderse son ana kadar çalışacağımı, doğumdan sonra bırakacağımı söyledim.
o yüzden şimdiden ne gerekiyorsa yapalım diye söylemek istedim dedim.
hala suratıma bakmıyorlar, ne değişik bir psikoloji var şu müdürlerde ya.

kızlar mrb nasılsınız görüşmeyeli ben fenayım midem yetmşyo gibi iki gündür kramplar giriyor karnıma ama ne agrı sanki bıcaklar sokuluyo korkuyorum wc gidiyorum bişey yok sizde de varmı bu kadar sancı normalmibi arkadasa sordm benimde olmştu karnın genişliyodur dedi şuan iyiyim ama arada yokluyo sizde durumlar nası?

Aklıma gelmişken: hamilelikte cinsellikle ilgili olarak, eşlerinize söyleyin azıcık sabretsinler. Biliyorum zor ama...
Bizim doktorumuz ilk randevumuzda yasakladı 3 ay boyunca. Ben de "neden, riskli gebelik mi?" dedim. "Hayır, risli değil. Ancak bazen birleşme sonrası ufak çaplı kanamalar, lekelenmeler, ağrılar gözlenebiliyor. Bu durumda çiftler telaş yapıp, acaba bebeğe birşey mi oldu, düşük mü olacak diye endişe duyuyorlar. Sonra ertesi gün hemen muayeneye geliyorlar, bir sıkıntı yok desek de tatmin olmuyorlar. Bu tür sıkıntı yaşamkatansa, önlemimizi baştan almamız daha iyi olur." demişti. Bize de çok mantıklı geldi, o gün bugündür neden sanki doktora 5. haftada gittik, keşke 6 da falan gitseydik diye sayıklar dururum Hayır, en son bebek için yapmıştık, daha da halen ordayız.

Cerenim, sen üşütüyor olabilir misin acba yaaa? :26:

Son düzenleme:
kizlar cinsiyet tahmini ile ilgili bisey duymustum. erkeklerin hucreleri 4 yilda bir kadinlerinki 3 yilda bir yenileniyomus. enson kimin hucreleri yenilendiyse bebegin cinsiyeti o oluyomus anltabildimmi bilmiyorum ama abimin iki kizi ve teyzemin cocuklerinda dogru cikti. olabilirmiki :44::44:

Benim doktorum da yasaklamıştı...Sonra doktor değiştirdim ama hiç sormadım yeni doktora. Halimden memnunum ben, libido yerlerde çünkü

Cerenim, sen üşütüyor olabilir misin acba yaaa? :26:

izmirde bu sıcakta üşütmem mümkün değil kasıklarıma giriyor üşütme gibi değil bi 2 dk girip cıkıyor yerleşiyormuş iyice netten araştırdım rahim genişliyormuş bu haftalarda olabilrmiş o yüzden rahatladım anasının kuzusu yer acıyor kendine :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…