- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #29.921
görüşemezsek kendine iyi bak kader ortagım:))
herkese hayırlı akşamlarr..
yarın ben de geç gırerım doktora gıdecem ..
benım için,azelya,kırmızı için dua edin olur mu canlar..
hadı allaha emanet olun..
Başımıza taş yağdı, toptan siteyi kapadılar gördünüz mü
Yarın doktura gidecekler, hadi güzel haberlerle gelin.
Hepinizi öperim iyi akşamlar gızlar
Başımıza taş yağdı, toptan siteyi kapadılar gördünüz mü
Yarın doktura gidecekler, hadi güzel haberlerle gelin.
Hepinizi öperim iyi akşamlar gızlar
yehuuuuuuu ben geldim kızlar koşturdum resmen ama yinede bu saate kaldım çirkin oğlumu gördüm sonunda işte fotoları
25cm 387gr cıkkkk babası kılıklı zayıf olcak(((
Eki Görüntüle 272135
Eki Görüntüle 272134
Eki Görüntüle 272136
yehuuuuuuu ben geldim kızlar koşturdum resmen ama yinede bu saate kaldım çirkin oğlumu gördüm sonunda işte fotoları
Eki Görüntüle 272135
Eki Görüntüle 272134
Eki Görüntüle 272136
Kızlar birazdan Esim gelicek veeee dısarı cıkıcazz dolanıcaz birazcıkkk..
İnsallah oglumla babamızı kandırırız da biseyler alırızzz
Eki Görüntüle 272135
Eki Görüntüle 272134
Eki Görüntüle 272136
Eki Görüntüle 272135
Eki Görüntüle 272134
Eki Görüntüle 272136
amin taklım hepimize nasip etsin inşallah yelizcimMasallah canımmmmmmmm ogluna..
Allah kucagımızda gormeyi de nasip etsin insallahhh :)
resimler bulanık değilde telefonla çektim telefon antika olunca öle oluyo cnm idare edin o kadar şebeklikler yaptı yine el salladı bize kg doktorun dediğine göre normal hatta 6 gün önden gidiyo dedi boyu çok uzunmuş ondan zayıf geliyo gözünüze artar kgsu dedicanım allah bağışlasın yaa biraz bulanık resimler ama için kıpır kıpırdır şimdi evet biraz zayıf haftasına göre sanki..belki alır son aylara doğru..aslında zayıf çocuk doğumdan sonra daha çabuk toparlıyor..tombişlerde zayıflıyor..4 kilonun altında doğum yapmamış birinin kızı olarak çok tanık oldumda
sağolun cnm benim hepimiz beraber inşallah sağlıklı kıpır kıpır maşallah organalrıda gayet sağlıklı çok şükürrmaşallah canım..allah kucağına almayı nasip etsin.benim doktorumda hep diyorki kiloya takılmayın,önemli olan sağlıklı oloması diyor!
oyhhh, tatlım çok güzel bu oğlancık... maşallah 41 kere. kilosuna takılma gerçekten. sen az demişsin ama bana haftasıyla uyumlu gibi geldi. sağlıklı olduğunu görmüşsün ya, daha ne isteriz...
Eki Görüntüle 272135
Eki Görüntüle 272134
Eki Görüntüle 272136
hayırlı olsun tatlım.büyür o annesi.....
sağol cnm darısı sizlere inşalahhayırlı olsun tatlım.büyür o annesi.....
leader evet boydanda zayıf olabilir..baba uzunmuki?..maşallah yaa benimde göresim geldi şimdi bak oğlumu..
büyür büyür inş..hepimizin..
sağol cnm darısı sizlere inşalah
babamızın boyu 1,86 dayılara mı çekcek ne onlarda 1,93 - 1,97 cm sanırım harbiden çok uzun olcak çıkıyomuş 55 cm bebek muhohohyyt bir arkadaşımız var 5,5 kg 62cm dünyaya geldi olur mu olur kızlarr annesi doğururken ölüyomuş nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?