2012 Şubat Anneleri

şekerim güle güle kullan.erkenden bitirmişsin alışveriş işini.ben daha başlamadım bile.aslında çok ağırlaşmadan almak lazım ama niyeyse bekliyorum daha erken gibi geliyor.güzel günlerde kullan inşallah.....

azelyamm sen aldım aldım dedikce beni sıkıntı basıyo kendi eksiklerimden.. iyi güzel günlerde kullan insallahh.. ayy lohusa tacını bilem almısss garnül almayın diyolar zaten iyi yapmıssın sıvı deterjan almakla.. bende baktım gecen hafta bi tek dalin gördüm. baska marka getirmemiş tanss nedense. olmadı bende dalin alırım. bende cok begendim acık renkle kombinlersek sık durucak.. kuzeni hepp kopkoyu giyinmiş ama o couk beyaz sarı saclı ve mavi gözlü.. simdi benimki kapkara olursa kaybolabilir içinde beyazz badisiynen pek hoss durucekk insallah sen istanbulda mısınn orada next var mı next

Sağol adesecim, bitti çok şükür..Gerçi bitti demeye korkuyorum her seferinde birşey çıkıyor

Hehehhe :)) Sıkıntı basmasın kız, benim gibi tez canlı olmakta başa bela, illa herşey vaktinden önce hazır olacak pis bir huy Simetri hastalığı da var bende o da ayrı bir gıcık hastalığım :))
Sağol tatlım muck
İstanbul'da değilim ben ya Samsun'dayım Ne varmış nextte? İstanbulda kesin vardır, herşey orda

simetri isteginden gözün segirmiyosa simetri hastalıgı hos bişi bence.. o evler cok düzenli olur cünkü yaa cok hoss bebek kıyafetleri var fiyalarda güzell.. nette türkiye de magaza bulamadım en yakın kıbrıs var. ama biri istanbuldan alısveris yaptıgını sölemişti kafam karıstı.. allammm koca izmirde ne h&m var ne next var..

next mağazaları Türkiye'de kapatıldı diye biliyorum canım... H&M de bir tek İstanbulda, inşallah biz doğurana kadar Ankaraya falan da açılır. hadi İzmir de olsun

next mağazaları Türkiye'de kapatıldı diye biliyorum canım... H&M de bir tek İstanbulda, inşallah biz doğurana kadar Ankaraya falan da açılır. hadi İzmir de olsun

ankara daki pazar daha büyükse önce oraya acarlar tabi. aslında izmirde next varmıs da sonra firma hepsini geri cekmiş. satamadı mı dicem ama mothercare satıyosa sakır sakır o da satardı yani. orjinal seyler var cünkü.. :44::44: istanbulda varsa kodlarını verir getirtirim buraya ama kıbrısa gitcek birini nerden bulcam.. bari h&m gelsin hadi vazgectim next ten.. h&m bana da lazım

hayırlısı canım ya sen baya kolayladın işi darısı başıma bi başlasam devamı gelicek ama kıyafetler hazır yıkanacak odasını 2 ay kala almayı düşünüyorum bende, çantamıda belki o zaman hazırlarım yavaş yavaş iyiki yazmışın neler lazım olacak bize hastanede hadi bebişi biliyorumda bana neler gerekecek bilmiyodum

evet ya çok güzel bunlar allahım üzerinde görmeyide nasip etsin inşallah

maşşallah kıyafetleri çok güzel sağlıkla giysin inşallah

kızlar cumartesi detaylı için dr gittim allahıma çok şükür kızlarımın sağlıkları yerinde
250 gram mış adam kg ları eksik yada 3-4 gün geç döllenme olabilir dedi kafam karıştı
sizce de kg su az mı ?

bu arada kızlar cumartesi eminönüne gittim bende doktordan sonra
banyo küveti,şampuanları,filesi,biberon,emzik,pijama takımı,hastane çıkışı gibi şeyler aldım
ortada hiç birşey yok ama 500 lira para harcamışım daha da eksiklerimiz var
kızlar chicco nun biberonu çıkmış anne göğsünün aynısı tamamen silikon çok güzel aklınızda bulunsun

günaydın kızlar..ayyy dün ne güzel ciciler eklemişsiniz valla hepsine baktım tek tek rabbim hayırla giydirmeyi nasip etsin hepiciğinizin bebelerine inşallah:)))

günaydınn canım..AYYY BICI BICI malzemeleride hazır oldu kızlarınnn maşallahhyaa anne göğsünün aynısı dedin ya size bişey danışacaktım yaa kızlar..şimdi benim göğüs ucum hiç yok ve geçen sene doğum yapan bir arkadaşımında ben gibiydi ozamanlar hem ağladı hemde emzirdi çıkmadığı için ucu.2 ay dayanabildi sonra sağıp biberonla verdi sütünü bebeği soğunu anne memesinden aynısı bende olacak diyede korkuyorum..göğüs ucu çıkarıcı aparatlar var gördüm ama şimdi oynama yaparsan erkekn doğuma sebep olabalir dediler kafam gene bir dünya oldu napsam acaba:44:

canım silikon göğüs uçları var ondan da alabilirsin

günaydın cnm gözün aydın hafta sonu baktım bende girmemişsin merak etmmiştim cnm senin bebekler ikiz normaldir kgları biraz bize göre 50-100 gr düşük gelecekler yok mu annesi fotoları bir görsek fıstıkları bu arada az daha eşimle papaz oluyoduk hafta sonu video meselesini öğrendi dailmootiona yüklediğimi işin enterasan kısmı silemiyorumda ordan :44: napıcam bilemedim bu arada ortada bişi yok valla bir sürü masraf yapıyoruz analamadım ben bu işi
günaydın kızlar..ayyy dün ne güzel ciciler eklemişsiniz valla hepsine baktım tek tek rabbim hayırla giydirmeyi nasip etsin hepiciğinizin bebelerine inşallah:)))

günaydın taklım ne var ne yok cicikler güsel dimi rabbim hepsini iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin benimde annem geldi bu hafta sonu bebekime oda bakmaya gideceğiz nasipse evi boşalttık oturma odamda eski tip koltuklar vardı hepsini postaladım güsel 2 adet koltuk aldık oraya bebeğimizin masraflarından hariç masraflarada girdik allah yardım etsin valla

günaydınnn canımmm.evet hepside birbirinden güzel gerçektende yaa insanın içi gidiyor gördükçe..ayyy tosunun odasını alacakmısınız harika herşeyi hazır oluyor artık yavaş yavaş maşallahrabbim yardım eder inan bana ben hamile kaldıktan bu yana ne süprizler gönderdi rabbim benle eşime inanamazsın rabbim yardım eder inşallah hepimize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…