- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #31.421
iyi işte bak ne güzel zorlanmazsın sende oğlanda:))
Kızlar bu arada aclık sekerimi ölcüyorum 3 gundur sizce durum nasıl?
C.tesi sabah: 103
Pazar sabah: 83
Pazartesi sabah: 91
Benim gogusumun ucu baya var onceden usudugum zaman cıkardı simdi hep cıkık geziyoruz
Oglum sagolsun butun herseyimi degistirdi
İnsallah.. Ama her turlu o gogus ucu yara oluyormus emzirmeye basladıgında.
Artık yavyularımız icin cekicez o acılarıAnnesi Yesin Onun pipisiniiiiii
Canım çok teşekkürler.Bak bu tarçını söylediğin çok iyi oldu.
Ben tarçını da deneyeyim evet...Marul da şekeri düşürüyormuş.
Bu öğleden sonra nasipse diyetisyenime tekrar gideceğim,hallederiz innşallah...Olmasa da insülin gözümü hiç korkutmuyor, hazırlıklıyım evelallah
Uyarım canım inşallah herşey güzel olacak....
Kardeşim çok başarılıdır maşallah subhanallah, öğrenim hayatı derecelerle dolu hep göğsümüzü kabartmıştır.
Ablasına çekmiş
sağol canım aslında bana da çok ta az gibi gelmedi internette normal gibi sanki ama anlamadım bende
günaydın yelizcim aynen ya benimde öle eskiden üşüyünce çıkardı şimdi hep meydanda
aslıcım benim komşum doğum yaptıktan sonra hiç yoktu gögüs ucu hatta o silikon destek uctan kullandı ama bebekte gaz yaptı boş hava çekmesine neden oluyomuş çocuk abartmıyorum 40 gün çatlarcasına hep ağladı
Canım gözünü korkutmak gibi olmasın ama açlık şekerin yüksek.
Cumartesi ben de yükleme yaptırdım ve gebeliğimin başından beri şekerimi takip ediyorum biliyosun,şeker ölçüm cihazını bana sen önermiştin.
Hep böyle seyrediyordu ve yüklemede açlık:88 1.saat:202 çıktı.
100 gram yüklemeye gerek görmeden gebelik şekeri teşhisi koydular.
Şekerini mutlaka yüklet.
evet canım iğne gerekerse onu yaparsın. Bendede pıhtılaşma sorunu var hamileliğin başından beri hergün kan sulandırıcı kullanıyorum. Heryerim mosmor oldu. Ama Allah dermansız dert vermesin.
Az kaldı şu 3 ayıda atlatalım..
Hehehehe cok da mutevazıyız
Rabbım nazarlardan korusun, nazarlara gelmeyın ınsallah
Aaa bak tarcını bılıyorsundur dıye yazmamıstım.
Malum cogu seyı senden ogrenıyoruz.
Meyvelerının uzerıne de dokebılırsın, seker oranını dusuruyor.
ayyy sende böle dedin ya gidince resimlerinden bulupp cekicem kızceyi bu kıyafetlerleresimleri görmesem bende süphe edicem.. ay cok da sevimli duruyodu mavi gözlü diye mi acaba:44:
Bugün hastane çantamı, sabahlığımı, geceliğimi, 5 adet donumu :), 3 çift çorabımı, lohusa tacımı aldım çok şükür.Bunlarda eksildi kafamdan..Sadece 1 pijama takımı daha alırım yeter.
Haftasonu bebeğin kıyafetlerini yıkayıp yerleştirmeyi düşünüyorum.Dalinin sıvı deterjanı ve yumuşatıcısını aldım, kokladım ayy yumuşatıcısı gerçekten bebik gibi kokuyor harika
Herşeyini yıkayıp ütülicem..Teyzem daha vaktin var dedi ama o da çıksın kafamdan istiyorum..Geriye bi bebek şekerleri kalıcak nasipse onu da 2 hafta kala yaptırırım inşallah.
kızlar cumartesi detaylı için dr gittim allahıma çok şükür kızlarımın sağlıkları yerinde
250 gram mış adam kg ları eksik yada 3-4 gün geç döllenme olabilir dedi kafam karıştı
sizce de kg su az mı ?
bu arada kızlar cumartesi eminönüne gittim bende doktordan sonra
banyo küveti,şampuanları,filesi,biberon,emzik,pijama takımı,hastane çıkışı gibi şeyler aldım
ortada hiç birşey yok ama 500 lira para harcamışım daha da eksiklerimiz var
kızlar chicco nun biberonu çıkmış anne göğsünün aynısı tamamen silikon çok güzel aklınızda bulunsun
herkese günaydın kızlar...
bende cumartesi günü detaylı ultrasona girdim...çok şükür herşey yolunda göründü...
20+5 te tetenoz vuruldum sizce erkenmi?
Bu arada oğlum 24 cm , 413 gram mış:)
evet cnm önümüzdeki ay alışverişi erteleyebilirim ben şu oda işini garantileyelimde anacımda benim gibi şu mobilyayı beğendi yüksek ihtimal onu alacağız yanlız teslimatı geç isteyebiliriz 1-1,5 ay gibi bilmiyorum kafam çok karışık ev bomboş kaldı
Eki Görüntüle 274422
Kızlar günaydın;
Hafta sonu bebeğimin odasını ve beşiğini aldım. Caplombadan şu modeli beğenip aldım..Panna - Bebek Odaları - Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası
Caplombada şöyle bir kampanya yapmışlar. teşhirdeki ürünü %25 indirimle veriyorlardı. 3 aydır mağazada duruyormuş incledim heşyi sağlam hiç bişey yoktu. Zaten 5 yılda garantiis var. %25 de güzel bir indirim oldu.
Bebek odası takımı, yatağı, uyku setini ve 6 ay kadar yatacağı süslü püslü beşiğini peşin 2350 YTL ye aldım.
Sizce iyi yapmışmıyım..teşhir ürünü ama pırıl pırl duruyordu...
Günaydın arkadaşlar, herkes iyidir inşallah.
_HaYaTiM_ 'cim iyi dileklerin için teşekkür ederim tatlım ama 100 gram yüklemeyeceğiz, gerek kalmadı. Hamdolsun diyetle çözeriz dedi doktorum.
Hee çözemesek bile olurum insülin hiç sorun değil, annelik ne gerektirirse yapmaya hazırım...O güç bende var
Nıcesının yanında benım yaptıklarım bır hıctır aslında.
Benım yaptıklarımı sende yaparsın, dene bak, cok kolay.
Esım, kardeslerı konusunda cok objektıf, hamdolsun.
Bırde anne ve babası konusunda olsa.
Ama sanırım, onu boyle kabul etmelıyım.
Ve belkıde haklı, ne kadar benı umursamaz davransalar da esımın anne-babası.
Onlara karsı, kardeslerıne davrandıgı gıbı davranamaz, davranmamalı da zaten.
Bblau, Dunyam, neyle ve nasıl olcuyorsunuz aclık sekerınızı?
Hepımızın olcmesı lazım mı?
Ben ne sekerımı olcuyorum ne de tansıyonumu.
Yapmam gereklı mı bunları?
Hehehehe cok da mutevazıyız
Rabbım nazarlardan korusun, nazarlara gelmeyın ınsallah
Aaa bak tarcını bılıyorsundur dıye yazmamıstım.
Malum cogu seyı senden ogrenıyoruz.
Meyvelerının uzerıne de dokebılırsın, seker oranını dusuruyor.
Baska bebeklerle mı kıyasladı ne.
Hem senın kuzucuklar ıkı tane.
Belkı bunun bıle etkısı olabılır.
Uzulme sakın, dogsunlar hele bı, sen onlara kılo aldırırsın.
Yeterkı tek dertlerı kılo olsun.
yaaa cnm senin ve bebeğin için değer o parayı ödemeyebenimde korkum o ya zaten tuğbam yaa bişeyler deneye deneye ona zarar vermekten çekiniyorum aventin bir çubuğunu gördüm aynı çay kaşığı gibi derin olanını düşün içine hava dolunca ucu otomatikmen dışarı çıkartıyormuş ama pahalı geldi bana 100küsürdü en olmadı napayım üçe beşe bakmadan onu alıcam
güle güle kullansın cnm güselmiş
ben de gördüm bunu canım Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah
naçizane fikrimi söyleyebilir miyim?
odaya diğer eşyalar da geldiğinde daha sonra karman çorman bi görüntü olmaz dimi? yani çok fazla göz yormasın renk ve objeler
Ya aslında oyle fazla tatlı da yemiyorum. Cay icersem 1 cay kasıgı sekerle iciyorum.
Bana da yuksek geldi. Carsamba doktora gidicem. Devlet hast. gitmeye karar verdim kaydım olsun diye. Cunku dogumumu orda yapıcakmısım.
Orda mutlaka yonlendirirler degil mi beni seker yuklemesi icin. Zaten 24-28 haftalar arasında yapılıyor yukleme. 3 hafta icerisinde bi tarih verirler herhalde.
Belki ayrıntılıya da sokarlar orda ben girmedim diye. Tabi esime para giricek bayaBakalım insallah kotu bisey cıkmaz..
Gorumceme diyorum ki sekerim yuksek cıkıyo bebege de gecme ihtimali var. Yok baba tarafında yoksa gecmezmis.. Yahu ben karnımda tasıyorum bu cocugu nasıl gecmesin bu cocuga seker hastalıgı? Ki benim baba tarafımda da hep seker var inusilin kullanıyor babam halam amcam. O yuzden korkuyorum. Ama seker yuklemesini mutlaka yaptırıcam..
Bu arada sana da gecmis olsun canım. Sen zaten bahsediyordum sekerinin yuksekliginden.
Peki simdi ne yapacaklar bu tehrisi koyduktan sonra?
yapmaya çalışırım
eh napcan artık dediğin gibi onlar da anası babası sabretcen
cümleten günaydınnn
Canım onun aleti var. Bblau ya doktor vermisti sekeri yuksek seyrediyor diye. Ben de babamlarda olceyim dedim yuksek cıkınca babam makinayı verdi onunla olcuyorum 3 sabahtır. Bence sen de ölctür. Ölcen eczaneler olması lazım. Sabah ac karnına ölcüyorsun.
canım kuvozde kalacak kadar düşük kilolu olmasınlar bana yeter
kızlar cumartesi detaylı için dr gittim allahıma çok şükür kızlarımın sağlıkları yerinde
250 gram mış adam kg ları eksik yada 3-4 gün geç döllenme olabilir dedi kafam karıştı
sizce de kg su az mı ?
bu arada kızlar cumartesi eminönüne gittim bende doktordan sonra
banyo küveti,şampuanları,filesi,biberon,emzik,pijama takımı,hastane çıkışı gibi şeyler aldım
ortada hiç birşey yok ama 500 lira para harcamışım daha da eksiklerimiz var
kızlar chicco nun biberonu çıkmış anne göğsünün aynısı tamamen silikon çok güzel aklınızda bulunsun
maşallah azelya, her şeyi bitirmişsin, ben daha kendime bir şey alamadım, ama hazırlıklı olmak gerek aslında, iyi yapmışsın, güle güle kullan.
herkese günaydın kızlar...
bende cumartesi günü detaylı ultrasona girdim...çok şükür herşey yolunda göründü...
20+5 te tetenoz vuruldum sizce erkenmi?
Bu arada oğlum 24 cm , 413 gram mış:)
ay ben daha çöp almadımm yaaaa herkes bitirdi herşeyi :44:
Allah güle güle kullanmayı nasip etsin hepsini canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?