2012 Şubat Anneleri

Kızlar bu arada aclık sekerimi ölcüyorum 3 gundur sizce durum nasıl?

C.tesi sabah: 103

Pazar sabah: 83

Pazartesi sabah: 91

Canım gözünü korkutmak gibi olmasın ama açlık şekerin yüksek.
Cumartesi ben de yükleme yaptırdım ve gebeliğimin başından beri şekerimi takip ediyorum biliyosun,şeker ölçüm cihazını bana sen önermiştin.
Hep böyle seyrediyordu ve yüklemede açlık:88 1.saat:202 çıktı.
100 gram yüklemeye gerek görmeden gebelik şekeri teşhisi koydular.
Şekerini mutlaka yüklet.

Benim gogusumun ucu baya var onceden usudugum zaman cıkardı simdi hep cıkık geziyoruz

Oglum sagolsun butun herseyimi degistirdi

günaydın yelizcim aynen ya benimde öle eskiden üşüyünce çıkardı şimdi hep meydanda

aslıcım benim komşum doğum yaptıktan sonra hiç yoktu gögüs ucu hatta o silikon destek uctan kullandı ama bebekte gaz yaptı boş hava çekmesine neden oluyomuş çocuk abartmıyorum 40 gün çatlarcasına hep ağladı

İnsallah.. Ama her turlu o gogus ucu yara oluyormus emzirmeye basladıgında.

Artık yavyularımız icin cekicez o acıları Annesi Yesin Onun pipisiniiiiii

evet yaa yeterki sağlıkla gelsinlerde dünyaya çekilmezmi ondan gelen herşeye razı olur zaten insan canım

Hehehehe cok da mutevazıyız
Rabbım nazarlardan korusun, nazarlara gelmeyın ınsallah
Aaa bak tarcını bılıyorsundur dıye yazmamıstım.
Malum cogu seyı senden ogrenıyoruz.
Meyvelerının uzerıne de dokebılırsın, seker oranını dusuruyor.

sağol canım aslında bana da çok ta az gibi gelmedi internette normal gibi sanki ama anlamadım bende

Baska bebeklerle mı kıyasladı ne.
Hem senın kuzucuklar ıkı tane.
Belkı bunun bıle etkısı olabılır.
Uzulme sakın, dogsunlar hele bı, sen onlara kılo aldırırsın.
Yeterkı tek dertlerı kılo olsun.

benimde korkum o ya zaten tuğbam yaa bişeyler deneye deneye ona zarar vermekten çekiniyorum aventin bir çubuğunu gördüm aynı çay kaşığı gibi derin olanını düşün içine hava dolunca ucu otomatikmen dışarı çıkartıyormuş ama pahalı geldi bana 100küsürdü en olmadı napayım üçe beşe bakmadan onu alıcam

Ya aslında oyle fazla tatlı da yemiyorum. Cay icersem 1 cay kasıgı sekerle iciyorum.

Bana da yuksek geldi. Carsamba doktora gidicem. Devlet hast. gitmeye karar verdim kaydım olsun diye. Cunku dogumumu orda yapıcakmısım.

Orda mutlaka yonlendirirler degil mi beni seker yuklemesi icin. Zaten 24-28 haftalar arasında yapılıyor yukleme. 3 hafta icerisinde bi tarih verirler herhalde.

Belki ayrıntılıya da sokarlar orda ben girmedim diye. Tabi esime para giricek baya Bakalım insallah kotu bisey cıkmaz..

Gorumceme diyorum ki sekerim yuksek cıkıyo bebege de gecme ihtimali var. Yok baba tarafında yoksa gecmezmis.. Yahu ben karnımda tasıyorum bu cocugu nasıl gecmesin bu cocuga seker hastalıgı? Ki benim baba tarafımda da hep seker var inusilin kullanıyor babam halam amcam. O yuzden korkuyorum. Ama seker yuklemesini mutlaka yaptırıcam..

Bu arada sana da gecmis olsun canım. Sen zaten bahsediyordum sekerinin yuksekliginden.
Peki simdi ne yapacaklar bu tehrisi koyduktan sonra?

Son düzenleme:

Evet canım hamdolsun ki dermanı var....

Tarçını duymuştum aslında, önerenler olmuştu ama, çıkmış aklımdan
Mütevaziyimdir huyum kurusun

Bblau, Dunyam, neyle ve nasıl olcuyorsunuz aclık sekerınızı?
Hepımızın olcmesı lazım mı?
Ben ne sekerımı olcuyorum ne de tansıyonumu.
Yapmam gereklı mı bunları?

ayyy sende böle dedin ya gidince resimlerinden bulupp cekicem kızceyi bu kıyafetlerle resimleri görmesem bende süphe edicem.. ay cok da sevimli duruyodu mavi gözlü diye mi acaba:44:

ya güzel olmasına güzel ama ben ilk bakınca aa dedim erkek kıyafetleri hemen bakayım fikir edineyim

ay ben daha çöp almadımm yaaaa herkes bitirdi herşeyi :44:
Allah güle güle kullanmayı nasip etsin hepsini canım

ikiz olmalarındandır belki canım doktor sağlıklı dediyse sorun yok zaten

ohh güle güle kullanın inşallah
500 müü anammm ben yandım hepsini aynı anda nası alcam

herkese günaydın kızlar...
bende cumartesi günü detaylı ultrasona girdim...çok şükür herşey yolunda göründü...
20+5 te tetenoz vuruldum sizce erkenmi?
Bu arada oğlum 24 cm , 413 gram mış:)

ben de gördüm bunu canım Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah
naçizane fikrimi söyleyebilir miyim?
odaya diğer eşyalar da geldiğinde daha sonra karman çorman bi görüntü olmaz dimi? yani çok fazla göz yormasın renk ve objeler

Allah güle güle yatırmayı nasip etsin

arkadaşımın da yüksek çıkmıştı diyetle kontrol altına aldılar
sağlıkla doğurdu da 1 yaşında olcak bile

yapmaya çalışırım
eh napcan artık dediğin gibi onlar da anası babası sabretcen

cümleten günaydınnn

Bblau, Dunyam, neyle ve nasıl olcuyorsunuz aclık sekerınızı?
Hepımızın olcmesı lazım mı?
Ben ne sekerımı olcuyorum ne de tansıyonumu.
Yapmam gereklı mı bunları?

Canım onun aleti var. Bblau ya doktor vermisti sekeri yuksek seyrediyor diye. Ben de babamlarda olceyim dedim yuksek cıkınca babam makinayı verdi onunla olcuyorum 3 sabahtır. Bence sen de ölctür. Ölcen eczaneler olması lazım. Sabah ac karnına ölcüyorsun.

canım kuvozde kalacak kadar düşük kilolu olmasınlar bana yeter

yaaa cnm senin ve bebeğin için değer o parayı ödemeye
Bu arada teyzeleri dun ogluma bunu aldık

Eki Görüntüle 274435
güle güle kullansın cnm güselmiş

cnm ben odaya sadece beşikle çamaşırlık alacam o yüzden göz yoracak fazlada bişi olmayacak gardıro filan o oyuncak dolabı olmayacak yani

hayatım çok sağol canım
valla 10 a 30 a 50 ye derken bir bakmışsın dünya kadar para gitmiş
en iyisi yavaş yavaş almak

Canımcım aslında şeker yiyip yememen önemli değil. Bu sadece varolan sonucu görmeyi geciktiriyor, olanı maskeliyor.
Benim de halalarımda şeker hastalığı var ve şimdi annemde de çıktı.
Genetik miras yüzünden risk grubuyuz biz.
Ayrıca baba tarafında yoksa geçmez diye birşey mi var. Gebelik şekeri adı üzerinde, babayla alakalı olsaydı babalık şekeri derlerdi!!
Plasentadan salgılanan bir hormon yüzünden insülin ihtiyacı gebe kadında 2 katına çıkıyor ve eğer genetik yatkınlığı da varsa kendi ürettiği insülin bu ihtiyaca cevap veremiyor.
Bu durumda ya diyetle insülin ihtiyacını azaltmak lazım, yada dışarıdan insülin tavsiyesi almak...
Bana gebelik şekeri teşhisi kondu. Gebelik süresinde diyabetliyim yani ben.
Diyetle 140 altında tutamazsam eğer, insülin tedavisi olacağım.

Son düzenleme:
yapmaya çalışırım
eh napcan artık dediğin gibi onlar da anası babası sabretcen

cümleten günaydınnn

Evet, yapacak bırsey yok canım.
Ne yapayım, ıstedıgım ılgıyı goremıyorum dıye esımın onlardan vazgecmesını bekleyemem kı.
Bu, su ankı tabıatıma da aykırı.
Her ne kadar esımın annesıne darılsam da, cok sevdıgım esımı doguran, vaktınde onun ıcın aglayan kadındır o.
Hıc bırseyın olmasa, bunun hatrı var.

Aletı alsam?
Cok mu pahalı?
Her yerde bulunmaz mı?

canım kuvozde kalacak kadar düşük kilolu olmasınlar bana yeter

Rabbım korusun, oyle olmayacak ınsallah.
Artık beslenmene daha dıkkat edersın sende.
ınsallah bır dahakı kontrolunde daha ıyı olur kıloları.

Gözünaydın canım, ikiz oldukları için kiloları normalden düşük olabiliyor.Meraklanma besilenirler birkaç aya kadar.

Güle güle kullansınlar inşallah.Gerçekten dediğin gibi göze görünmüyor aldıkların, ama masraf bir dünya..Senin işin daha zor çifter çifter, Allah yardımcın, yardımcımız olsun.

maşallah azelya, her şeyi bitirmişsin, ben daha kendime bir şey alamadım, ama hazırlıklı olmak gerek aslında, iyi yapmışsın, güle güle kullan.

Sağol canım teşekkür ederim, sarısı başınıza inşallah.

herkese günaydın kızlar...
bende cumartesi günü detaylı ultrasona girdim...çok şükür herşey yolunda göründü...
20+5 te tetenoz vuruldum sizce erkenmi?
Bu arada oğlum 24 cm , 413 gram mış:)

Gözünaydın

ay ben daha çöp almadımm yaaaa herkes bitirdi herşeyi :44:
Allah güle güle kullanmayı nasip etsin hepsini canım

Amin canım teşekkür ederim

Pomak35 tatlım alıntılayamadım, sana da teşekkür ederim

Bu arada günaydın kızlar...
Dün kendi kahkalarıma hem ben uyandım hem eşimi uyandırdım.Nerde garip rüya var beni buluyor
Rüyamda gecelik almaya gitmişim (bu aralar çok kafama takıp düşünmüştüm gecelik meselesini rüyama girdi) Neyse tezgahtar kadın bir gecelik gösterdi ve "bunlar gazı destekleyen modeller" dedi, o an bende "ne yani ben yellenince bu gecelik dile gelip arkandayız, destekliyoruz mu diyecek" dedim ve ben de kayış koptu, gülmeye başladım Kendi sesime uyandım, eşimde uyandı, o ara benim ufaklıkta bi tekme attı "kafamı şişirdin" dercesine
Hayırlara çıksın dicemde hayırlı bi tarafı yok rüyamın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…