- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #31.601
ben warımm canım maalesefff..olay kısaca şu adengökce dün deil ewwelsi gün banlanmıştı ya banı kalktı geldi foruma herkes sordu nie banlanmışsın diee..nse azelyada ayşebahar yüzünden dedii...büyükmüjdem die bi kişi nie arkasından konuşuousun dedi azelyada konuşurum felan dedii sonra bblau azelyaya destek çıktı işte son durum buu
geçmişi okudum baya ama anlayamadım bende sanırım kelimelerle birbirlerine laf göndermeleri olmuş aslında neden böyle şeyler yaşanıyor anlamadım ne güzel bebeklerimiz için burdayız hepimiz oysa
sanırım gruplaşma olmuş öylemi?
azelya neden banlanmışki anlayamadım...
bu kadar guzel bır topıkte banlanmaların olmasına uzuldum..
butun bebıslerımız ıyıdır umarım
bende bıraz once doktordan geldım
cok sukur bebek cok ıyı ama erken dogum rıskım var
doktor bundan sonra dınlenıceksın dedı
ınsallah zamanında gelır Ela'm :26:
tamda aslıı nerdesin diyecektim.....valla onların sorunu karışık hiç bulaşmamayı tercih ediyorum...kimin kime ne dediği belli değil.....anlamadım karışmayalım en iyisi....
selamm kızlarrr..ortalık karısmıs mı yinee(( oyelkennn canım geçmişi okuyamadım henüz ama bebişler nasılmıs? sağlıkları iyidir umarım.ve bir değişme yoktur inşallahh kızçelerde :))) laylamm nerdesinn sen tatlım bende merak ettim seni göremedim. demekk yine alışverişlerdeydin hıı benim dünürüme noldu yaaa...ama olmuyorr böleee ((
canım çok sağol evet gittim
allaha şükür sağlıkları iyi ve ikiside kız
250 gr dedi kiloları biraz düşük yada 3-4 gün geç döllenme olabilir dedi
o kafamı karıştırdı biraz
kızlar erken doğum olabilir niye nasıl anladı doktorunuz anlatsanızaa
doktor sanamı dedi erken dogum olabilir diye?
ya canım benim bi kaç gündür adet sancısı giibi ağrım oluoo korktum doktora gittim tüm muayeneleri yaptı ama bi sorunn göremedi ...yine de tedbir amaçlı ilaç werdi onu kullanıoum şimdii..o ilaçta çok çarpıntı yapıo ama napıyım korkuoum
kızçeler ben geldim yahu boş bırakmaya gelmiyo yine banlananlar mı oldu karabahtım kör talihim anacım susun diyoz konuşmayın diyoz yok dinlemiyolar bu bacılar bizi üzüyolar çocuklarımız teyzelerini özlüyo sonra yahuu neyi paylaşamıyoruz bilemiyorum ki tadımız tuzumuz kaçmasa ne iyi olcak burası gayet keyifli bir yer kendi ellerimizle bitirmeyelim hatuncağızlar kimle kimin sorunu varsa onla kalsın dallandırıp budaklandırmayın unutmayın ki herkes birbirini sevmeyebilir ama toplu ortamda kimse kimseye bulaşmassa bişeycik olmaz be bebişler ben sizi çok seviyom ama hepinizi ayırt etmeden böyleağlarım bende
amin canım çok sağol hepimiz inşallah
bende geçmişe baktım ama hiç bişi anlamadım
evet ya hiç olmaması gereken şeyler
erken doğum riskin neden var ve nerden anladı doktor
hoşgelldin cnmm..bişey sorcam neye göre erken doğum riskin war..ya benimde sancım oluo doktor kontrol etti bişey çıkmadı ama yinede o tedbir amaçlı erken doğum tehditi war gibi tedbir alcaz dedi
xzgi canım geçmiş olsun yaşın küçükya belki ondan olabilir o risk..dinlen bol bol fazlada iş yapma..inş sağ sağlim alırız kucağımıza....
ya canım benim bi kaç gündür adet sancısı giibi ağrım oluoo korktum doktora gittim tüm muayeneleri yaptı ama bi sorunn göremedi ...yine de tedbir amaçlı ilaç werdi onu kullanıoum şimdii..o ilaçta çok çarpıntı yapıo ama napıyım korkuoum
detaylı ultrasondada olcmustu smdıde olctu rahım agzı kısalıgı cıktı ordan anlasılıyor
normalın altında cıktı dahada kısalırsa dıkıs atıyorlarmıs sımdılık gerek gormedı
zaten cok ıyı bıseyde degılmıs dıkıs atılması
hayırlısı ne ıse o olsun bebegım saglıklı olsunda
ama ınsan ıster ıstemez korkuyor elımde degıl
uzenlı olarak kontrol edıcek bundan sonra
demetmaniacım agrıdan mı bılmıyorum ama bnm agrım yok
duzenlı olarak agrın olursa 10 dak yada 5 dakıkada bı rıtmık bı agrı ozaman hastanede olcum yapılıyormus galıba
gülben ergen i dikmişlerdi hatırlıyormusunuz ?
yok demedi ama ben çok korkuyorum erken doğum yaparım çok küçük doğarlar allah korusun birşey olur falan diye
geçen başka topikte bi kız 30 haftalıkken doğurmuşta onu okuduğumdan beri korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?