2012 Şubat Anneleri

çok ta birşey olmamış ozaman

geçmişi okudum baya ama anlayamadım bende sanırım kelimelerle birbirlerine laf göndermeleri olmuş aslında neden böyle şeyler yaşanıyor anlamadım ne güzel bebeklerimiz için burdayız hepimiz oysa

tamda aslıı nerdesin diyecektim.....valla onların sorunu karışık hiç bulaşmamayı tercih ediyorum...kimin kime ne dediği belli değil.....anlamadım karışmayalım en iyisi....

sanırım gruplaşma olmuş öylemi?
azelya neden banlanmışki anlayamadım...

gruplaşmada sayılmaz bence tam anlamıyla canım sadece yanlış anlaşılma var arkadaşlar arasında yanılmıyorsam umarım düzelir çünkü çok ama çok zevkli bir topiktiş burası 3-4 gündğr tad tuz kalmadı malesef((

hoşgelldin cnmm..bişey sorcam neye göre erken doğum riskin war..ya benimde sancım oluo doktor kontrol etti bişey çıkmadı ama yinede o tedbir amaçlı erken doğum tehditi war gibi tedbir alcaz dedi

xzgi canım geçmiş olsun yaşın küçükya belki ondan olabilir o risk..dinlen bol bol fazlada iş yapma..inş sağ sağlim alırız kucağımıza....

tamda aslıı nerdesin diyecektim.....valla onların sorunu karışık hiç bulaşmamayı tercih ediyorum...kimin kime ne dediği belli değil.....anlamadım karışmayalım en iyisi....

burdayım canımcım bugün tuair yoğunluk var sabahtan beri valla ayaklarımım acıdı resmen((

canım çok sağol evet gittim
allaha şükür sağlıkları iyi ve ikiside kız
250 gr dedi kiloları biraz düşük yada 3-4 gün geç döllenme olabilir dedi
o kafamı karıştırdı biraz

kafan karışmasın sen iki bebek taşıyosun tek bebek kilosunda olmasını bekleme büyür onlar annesiiiii :13:nazomlada telefonla konuştuk rahatladım bu arada

kızlar erken doğum olabilir niye nasıl anladı doktorunuz anlatsanızaa

ya canım benim bi kaç gündür adet sancısı giibi ağrım oluoo korktum doktora gittim tüm muayeneleri yaptı ama bi sorunn göremedi ...yine de tedbir amaçlı ilaç werdi onu kullanıoum şimdii..o ilaçta çok çarpıntı yapıo ama napıyım korkuoum

kızçeler ben geldim yahu boş bırakmaya gelmiyo yine banlananlar mı oldu karabahtım kör talihim anacım susun diyoz konuşmayın diyoz yok dinlemiyolar bu bacılar bizi üzüyolar çocuklarımız teyzelerini özlüyo sonra yahuu neyi paylaşamıyoruz bilemiyorum ki tadımız tuzumuz kaçmasa ne iyi olcak burası gayet keyifli bir yer kendi ellerimizle bitirmeyelim hatuncağızlar kimle kimin sorunu varsa onla kalsın dallandırıp budaklandırmayın unutmayın ki herkes birbirini sevmeyebilir ama toplu ortamda kimse kimseye bulaşmassa bişeycik olmaz be bebişler ben sizi çok seviyom ama hepinizi ayırt etmeden böyle ağlarım bende

hımm anladım canım bende önceden anlaşılıyormu diye merak ediyorum

bencede yani
allah ellerinizi bos birakmammis evlat bekliyosunusss
ne gusell ne gerek var gereksiz tartismalara..
hay allah...

amin canım çok sağol hepimiz inşallah

bende geçmişe baktım ama hiç bişi anlamadım

evet ya hiç olmaması gereken şeyler
erken doğum riskin neden var ve nerden anladı doktor

hoşgelldin cnmm..bişey sorcam neye göre erken doğum riskin war..ya benimde sancım oluo doktor kontrol etti bişey çıkmadı ama yinede o tedbir amaçlı erken doğum tehditi war gibi tedbir alcaz dedi

xzgi canım geçmiş olsun yaşın küçükya belki ondan olabilir o risk..dinlen bol bol fazlada iş yapma..inş sağ sağlim alırız kucağımıza....

kızlar erken doğum olabilir niye nasıl anladı doktorunuz anlatsanızaa

detaylı ultrasondada olcmustu smdıde olctu rahım agzı kısalıgı cıktı ordan anlasılıyor
normalın altında cıktı dahada kısalırsa dıkıs atıyorlarmıs sımdılık gerek gormedı
zaten cok ıyı bıseyde degılmıs dıkıs atılması
hayırlısı ne ıse o olsun bebegım saglıklı olsunda
ama ınsan ıster ıstemez korkuyor elımde degıl
uzenlı olarak kontrol edıcek bundan sonra
demetmaniacım agrıdan mı bılmıyorum ama bnm agrım yok
duzenlı olarak agrın olursa 10 dak yada 5 dakıkada bı rıtmık bı agrı ozaman hastanede olcum yapılıyormus galıba

benim olan canım aslında cok kucuk sayılmam kı
eylulde 23 oldum bundan sonra dıkkat edıcem artık

cnm ayaklarını üşütme dikkat et yatış şeklinede dikkat et...belini ağrıtma hiç..ondanda olur..genellikle kasık ağrısı üşütmekten olur bide gazdan haberin olsun....

yok demedi ama ben çok korkuyorum erken doğum yaparım çok küçük doğarlar allah korusun birşey olur falan diye
geçen başka topikte bi kız 30 haftalıkken doğurmuşta onu okuduğumdan beri korkuyorum

inşallah olmaz aklına getirme böyle şeyler zaten sık sık doktora gidiyosun öyle bir durum olursa doktor önlemini alır benim vardı ilkinde ilaç kullandım bu seferde ilaçtan dolayı zamanında dogmadı geç kaldı sezaryanla dogum yaptım .ALLAHIM NE ÇOK PROBLEMİM VARMIŞ her soruna atlıyorum ilk hamileliğimde bende var diyevalla gelmeyen kalmadı hamileyken başıma o yüzden her konuda bir fikrim var

ayyy kızlar dünden beri kızım yerinde durmuyor maşallahbir orda bir burda deminde gerildim iyice karnıma bakıyordum sankim dışardan gördüm hareket ettiğinide erken değilmi biraz:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…