2012 Şubat Anneleri

23 mü 19 olan kimdi yahu ben onlamı karıştırdım seni..,,nş bişey olmaz cnm..allah yardımcın olsun...

kızlar erken doğum olabilir niye nasıl anladı doktorunuz anlatsanızaa

Selam canim, benimkine alttan vaginal ultrason ile bakmisti, en iyi oyle olculurmus, rahimde bir kalinligi olctu (hadi bakalim neydi o aklima gelmiyo ki) bu limitin uzerinde oldugunda erken dogum riski yokmus, kalin olmasi lazim yani, aksi halde riskliymis.

cnm ayaklarını üşütme dikkat et yatış şeklinede dikkat et...belini ağrıtma hiç..ondanda olur..genellikle kasık ağrısı üşütmekten olur bide gazdan haberin olsun....

ya inşallah ondan oluoudur canım yaa walla geçen hafta hop oturdum hop kalktım bişey olcak die..rabbim meleklerimizi zamanında kucağımıza almayı nasip etsin

hoşgeldin bu arada geçmiş olsun bende ilk hamileliğimde taş düşürmüştüm çok zor Allah yardımcın olsun miğde bulantısı yapıyor.Bende okudum bişey anlamadım banlananlar olmuş ne yazıkki

cok saol tatlım iyi dileklerin icin...

canım çok sağol evet gittim
allaha şükür sağlıkları iyi ve ikiside kız
250 gr dedi kiloları biraz düşük yada 3-4 gün geç döllenme olabilir dedi
o kafamı karıştırdı biraz

gecmisolsun tatlım.. bak doktor iyi demis, kafanı takma bence... ikiz olunca biraz daha düsük oluyor galiba kilolar...

gecmisolsun xzgi... umarım zamanında saglıklı dogumlar yaparız hepimiz....

ne güzel bizi bilgilendiriyorsun canım
inşallah anlar doktor gerçektende

ayy ne zor işler yaa

cok saol tatlım iyi dileklerin icin...

gecmisolsun tatlım.. bak doktor iyi demis, kafanı takma bence... ikiz olunca biraz daha düsük oluyor galiba kilolar...

sağol canım inşallah öyledir yada büyürler

sen yine yakındasın canım ya, bulunduğun şehirde büyükşehir. iyi kötü aradıklarını buluyodursun. Rabbim bizim gibilere yardım etsin. Diyarbakırdayım ben ve geleli daha 7 ay oluyo

ayyy kızlar dünden beri kızım yerinde durmuyor maşallahbir orda bir burda deminde gerildim iyice karnıma bakıyordum sankim dışardan gördüm hareket ettiğinide erken değilmi biraz:44:

oyy benim kızım büyümüşte nasıl tepinirmiş annesinin kaynında yok kız geç bilem benimki 14.haftadan beri disco disco kuduruyo içerde

kızlar hepinize selam umarım hepiniz de iyisinizdeir...

bblau ve azelyam niye banlandı yaa bu arada .Geçmişi biraz okudum ben bişey göremedim ama...Kaçırdığım birşey mi var?? :44:

Buarada ıstanbul'da Tuzla - Pendik-kartal -maltepe civarında,
ikinci düzey ultrason tetkikinin yapıldığı bir hastane,
ya da bir görüntüleme merkezi bilen var mı acaba aranızda?
Yardımcı olursanız çok sevinirim... Artık zamanım geçiyor (

tam zamanı cnm bende 19 da anladım..çok güzel bi duygu ama çok sevindim....

yaa ben 3-4 haftadır hissediyorum hareketlerini ama artık iyice belirginleşti şükürler olsun yaaa nasıl tarifsiz bir duyguymuş annelik veren rabbime ne kadar dua etsem az 7 ay bekledim ama inanın beklediğime deydi

oyy benim kızım büyümüşte nasıl tepinirmiş annesinin kaynında yok kız geç bilem benimki 14.haftadan beri disco disco kuduruyo içerde

yook bacım erken kımıldadı benim kızım ama hiç bukadar net değildi artık kudurdu dediğin gibi karnımda:)))ayy yerim ben onu yaaaa ısıracam heryerini bir doğsunda hele..kız şimdi bunlar böyle sonra nasıl ele avuca sığdıracaz bilemiorum

yaaa güselşm annelik böle bişi biz onlara artık bakmak için varız onlar hareketli olcak biz arkalarından dolaşcazda dolaşcaz...totosunu yirim ben onun zillim benim miss kokulu asyam

yaaa güselşm annelik böle bişi biz onlara artık bakmak için varız onlar hareketli olcak biz arkalarından dolaşcazda dolaşcaz...totosunu yirim ben onun zillim benim miss kokulu asyam

evet sanırım öyle olcaz bacım amann napalım valla saçlarımız süpürge olsun onlara feda olsun herşey:))ayy canım benimmm bir çekeydik içlerimize kokularını misler gibi tarifsiz bir koku yaa değilmi birde senin evladın olunca naparsak artık bilemiyorum

kızlar tv de gördünüz mü bende sadece fragmanında gördüm ama
ebru gündeş doğum yaptı ya
bi ağaç yapmışlar pembeden dallarına tülün içinde badem şekerleri asmışlar
çok dğeişik ve güzeldi gören var mı

Merhaba kızlar..

Biyopsi sonucunu aldım geldim çok şükür temiz çıktı..
Rabbim bütün hastalarada acil şifa versin..

Bu arada yine arkadaşlar banlanmış sanırım..
En kısa sürede umarım aramıza katılırlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…