- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #31.621
detaylı ultrasondada olcmustu smdıde olctu rahım agzı kısalıgı cıktı ordan anlasılıyor
normalın altında cıktı dahada kısalırsa dıkıs atıyorlarmıs sımdılık gerek gormedı
zaten cok ıyı bıseyde degılmıs dıkıs atılması
hayırlısı ne ıse o olsun bebegım saglıklı olsunda
ama ınsan ıster ıstemez korkuyor elımde degıl
uzenlı olarak kontrol edıcek bundan sonra
demetmaniacım agrıdan mı bılmıyorum ama bnm agrım yok
duzenlı olarak agrın olursa 10 dak yada 5 dakıkada bı rıtmık bı agrı ozaman hastanede olcum yapılıyormus galıba
benim olan canım aslında cok kucuk sayılmam kı
eylulde 23 oldum bundan sonra dıkkat edıcem artık
kızlar erken doğum olabilir niye nasıl anladı doktorunuz anlatsanızaa
cnm ayaklarını üşütme dikkat et yatış şeklinede dikkat et...belini ağrıtma hiç..ondanda olur..genellikle kasık ağrısı üşütmekten olur bide gazdan haberin olsun....
hoşgeldin bu arada geçmiş olsun bende ilk hamileliğimde taş düşürmüştüm çok zor Allah yardımcın olsun miğde bulantısı yapıyor.Bende okudum bişey anlamadım banlananlar olmuş ne yazıkki
canım çok sağol evet gittim
allaha şükür sağlıkları iyi ve ikiside kız
250 gr dedi kiloları biraz düşük yada 3-4 gün geç döllenme olabilir dedi
o kafamı karıştırdı biraz
bu kadar guzel bır topıkte banlanmaların olmasına uzuldum..
butun bebıslerımız ıyıdır umarım
bende bıraz once doktordan geldım
cok sukur bebek cok ıyı ama erken dogum rıskım var
doktor bundan sonra dınlenıceksın dedı
ınsallah zamanında gelır Ela'm :26:
ayyy kızlar dünden beri kızım yerinde durmuyor maşallahbir orda bir burda deminde gerildim iyice karnıma bakıyordum sankim dışardan gördüm hareket ettiğinide erken değilmi biraz:44:
detaylı ultrasondada olcmustu smdıde olctu rahım agzı kısalıgı cıktı ordan anlasılıyor
normalın altında cıktı dahada kısalırsa dıkıs atıyorlarmıs sımdılık gerek gormedı
duzenlı olarak agrın olursa 10 dak yada 5 dakıkada bı rıtmık bı agrı ozaman hastanede olcum yapılıyormus galıba
gülben ergen i dikmişlerdi hatırlıyormusunuz ?
ya benimki düzenli deil günde 1 kere 5 dakika bile sürmüyor.sonra geçiyorr
inşallah olmaz aklına getirme böyle şeyler zaten sık sık doktora gidiyosun öyle bir durum olursa doktor önlemini alır benim vardı ilkinde ilaç kullandım bu seferde ilaçtan dolayı zamanında dogmadı geç kaldı sezaryanla dogum yaptım .ALLAHIM NE ÇOK PROBLEMİM VARMIŞ her soruna atlıyorum ilk hamileliğimde bende var diyevalla gelmeyen kalmadı hamileyken başıma o yüzden her konuda bir fikrim var
Selam canim, benimkine alttan vaginal ultrason ile bakmisti, en iyi oyle olculurmus, rahimde bir kalinligi olctu (hadi bakalim neydi o aklima gelmiyo ki) bu limitin uzerinde oldugunda erken dogum riski yokmus, kalin olmasi lazim yani, aksi halde riskliymis.
cok saol tatlım iyi dileklerin icin...
gecmisolsun tatlım.. bak doktor iyi demis, kafanı takma bence... ikiz olunca biraz daha düsük oluyor galiba kilolar...
sağol canım inşallah öyledir yada büyürler
gülben ergen i dikmişlerdi hatırlıyormusunuz ?
yok bılmıyorum ben onu
dıkıs atılıncada sonra dıkısı alıyorlarmıs dogumdan once
ılac vermedı cok yararının oldugunu sanmıyorum dedı yatmak en guzel dedıinşallah olmaz aklına getirme böyle şeyler zaten sık sık doktora gidiyosun öyle bir durum olursa doktor önlemini alır benim vardı ilkinde ilaç kullandım bu seferde ilaçtan dolayı zamanında dogmadı geç kaldı sezaryanla dogum yaptım .ALLAHIM NE ÇOK PROBLEMİM VARMIŞ her soruna atlıyorum ilk hamileliğimde bende var diyevalla gelmeyen kalmadı hamileyken başıma o yüzden her konuda bir fikrim var
bılmıyorum kı ama bende hatırlıyorum 19 yasında olan bırını23 mü 19 olan kimdi yahu ben onlamı karıştırdım seni..,,nş bişey olmaz cnm..allah yardımcın olsun...
amın ınsallah sagol guzel dıleklerın ıcın
cok saol tatlım iyi dileklerin icin...
gecmisolsun tatlım.. bak doktor iyi demis, kafanı takma bence... ikiz olunca biraz daha düsük oluyor galiba kilolar...
gecmisolsun xzgi... umarım zamanında saglıklı dogumlar yaparız hepimiz....
amın ınsallah canım
Sıteye bır sure yorum yazamayacak demek.
Yonetım belırlemıstır gununu de, bır gun yada bır kac gun.
Su an Istanbul dayım.
Ben ılcedeydım, Orhangazı.
Ama hafta sonları genelde Bursa da olurdum, heykel de cogunlukla.
Altını ustune getırırdık Bursa nın, gece bıle.
Cok ama coook guzel anılarım oldu.
Rabbım ızın verse de, bayramda abım goturse keske benı oraya.
Cok ozledım oraları, sankı gıdersem o yıllar gerı gelecek gıbı.
ayyy kızlar dünden beri kızım yerinde durmuyor maşallahbir orda bir burda deminde gerildim iyice karnıma bakıyordum sankim dışardan gördüm hareket ettiğinide erken değilmi biraz:44:
tam zamanı cnm bende 19 da anladım..çok güzel bi duygu ama çok sevindim....
oyy benim kızım büyümüşte nasıl tepinirmiş annesinin kaynında yok kız geç bilem benimki 14.haftadan beri disco disco kuduruyo içerde
yaa ben 3-4 haftadır hissediyorum hareketlerini ama artık iyice belirginleşti şükürler olsun yaaa nasıl tarifsiz bir duyguymuş annelik veren rabbime ne kadar dua etsem az 7 ay bekledim ama inanın beklediğime deydi
yook bacım erken kımıldadı benim kızım ama hiç bukadar net değildi artık kudurdu dediğin gibi karnımda:)))ayy yerim ben onu yaaaa ısıracam heryerini bir doğsunda hele..kız şimdi bunlar böyle sonra nasıl ele avuca sığdıracaz bilemiorum
yaaa güselşm annelik böle bişi biz onlara artık bakmak için varız onlar hareketli olcak biz arkalarından dolaşcazda dolaşcaz...totosunu yirim ben onun zillim benim miss kokulu asyam
evet yaa çok güzel pıtpıtlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?