2012 Şubat Anneleri

Canım kendi doktoruma kontrole gidiyorum. Seker yuklemesi icin tarih verecek bugun.

yandaki pembepembe reklamı da bi alem yani.. ben göbegimi nasıl tasıycagımı düsünüyorumm sexy iç camasırkları yazıp duruyo ikide bir. sinir sistemimi bozdu sabah sabah bimin nesguik tarzı yaptıgı seyi hiç begenmedimm.. alısanız cerez gibi yiyinn süte karıstırma hatasına düsmeyin. ilk defa bi ürününden hoslanmadım kızımm tepükleyip duruyo atta gitcez diye heyecan yaptı heralde.. tabi babaannesi ve halalarından baska birininn sesini duycak bugünn gezmkte hiç tepmiyo kuzumm. insallahh doguncada gezmekte aglamazz bizim dr kontrolünede safak 6

yarın benim ddoooomm günüm.. 22 oluyorumm artıkın dolu dolu. biliyorum ki yine kayınvalidem pastamı alıcak sonaa toplucana bize gelicikler.. bu sefer üseniyorumm bişi hazırlamaya ama napimm yarın da günümü ikramla hazırlıgıyla gecirirmm artıkın. gelsin hedayelerr

günaydın datlum

günaydın bebişim

günaydın cnm naberrr???

iyidir canım senden naber

ayyy canım ne güzel doğum günün şimdiden kutlu olsun nice mutlu yıllara bebişinle inşallah

günayydınn sefgülüü dünürümmmm

kim yememiş demek daha mantıklı olurduu HAYATIM,azelya,adengökce,bblau,büyükmüjdem,aysebahar... baska var mı unuttugum

hayatım ne alaka onu anlayamadım ben :)

Son düzenleme:

Canım dogum gunun kutlu olsun o zaman simdidennnnn benim de 12 Kasımda dogum gunum bakalım esim bisey alıcak mı bana

Benim oglan da gezmeye gittigimde uslu uslu yatıyor yerinde. Ama evde bazen canıma okuyor

kim yememiş demek daha mantıklı olurduu HAYATIM,azelya,adengökce,bblau,büyükmüjdem,aysebahar... baska var mı unuttugum

Neden yemisler peki?

İcimden bir ses buyukmujdem'le kavga ettiler diyor nedense..

Cunku ben dun oyle yapmayı dusunuyordum ama fırsayım olmadı

Canım dogum gunun kutlu olsun o zaman simdidennnnn benim de 12 Kasımda dogum gunum bakalım esim bisey alıcak mı bana

Benim oglan da gezmeye gittigimde uslu uslu yatıyor yerinde. Ama evde bazen canıma okuyor

evde bizimkide durmuyor.. vala esim bişi alır mı bilmiyorum almsada kızmam artıkınn harcama cokk bi cicek yeter gecen doum günümde kayınpederim gelmişti eve ilk.. böregimi cok begenmişti. o öldügünden beri o böregi yapmıyorum hiç. o yüzden yarın garip bi gün olcak benim içün ne kadar ilginc bişi. saol tatlımm tesekkür ederimmm

günayydınn sefgülüü dünürümmmm

günaydın taklummm napıyonusss bakimmm eşime senin kızdan bahsettim dün ooo izmirin güsel hatunu demek diyo tabi ya gider alırız kızı diyo dedim çok zilli bir kıyafetleri var içinde hayal edemessin dedim oyyyy diyo eşim kız çocukları çok sever 4tane kız yeğeni var izmirde

günaydın bebişim

iyidir canım senden naber

ayyy canım ne güzel doğum günün şimdiden kutlu olsun nice mutlu yıllara bebişinle inşallah

hayatım ne alaka onu anlayamadım ben :)

valla cok okuyamadım cnmm 2_3 sayfa okudum ama adengökce falan kazen le didişmiş hayatımda araya girdi heralde.. aysebaharı topicte hiç görmedim.. büyükmüjdem i de baska bi sayfada görüp ben demiştim niye girmiyosun diye.. geldigi gibi banlandı bişi anlamadım ben bu işten.. megersem kavgalılarmıs. saol tatlımm seneye bebişle kutlucazz insallahhhh

ayy benimm esiminde 4 tane kız yegeni varr annaammm ölcek gitcek onlara günde ikişer defa görüsüyo hepsiyle.. benn daha ne zilli kıyafetler alcam kızcemeee.. du bakamm henüz alısverise cıkmadım erkek tarafı olunca hemenn alalım kızı dimiii.. ben kocişe sölesemm kimin kızını kime veriyon kolay mı bizden kkız almak der

kolay olmasın biz severiz gidip gelmeyi süründürün bizi en az 2 çift ayakkabı eskitelim ağırlığınca altınla gelcem kızına ne istersen tamam valla çırağan sarayında düğün bilem yaparım

bende biraz baktım ama anlamadım zaten silinmiş galiba
ayşebahar girdi yasal yollara başvuracağım dedi ve hemen banlandı zaten
bende anlamadım hiç bişi

Neden yemisler peki?

İcimden bir ses buyukmujdem'le kavga ettiler diyor nedense..

Cunku ben dun oyle yapmayı dusunuyordum ama fırsayım olmadı

konus konus böle bi ban da sana atsınlar gör haketten bak simdi böle yazdın ya. büyükmüjdem girip bunu okusa sana cevap verme ihtiyacı duyar.. ama onu sen kıskırtmıs göründügünden ilk cezayı sen alırsın.. sen dün topicte yoktun ki dogru dürüst ne ara kavga edesin geldi. bi topigi paylasamaz olduk yahu.. demetmania dogru yazmıss eski günlerimize dönemedik diye.. nerde o sükunet nerde o huzur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…