- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #31.821
günaydın kızlarrrrrrrrrr
yelizcik yine ultrasona mı gircek??? kız bebeğin ses dalgalarından dengesi bozulcak ayda 2-3 sefer çok sakıncalı bu kadar çok öslüyoruz ama bebeklerimizi düzünsek sanki daha ii olacak zuzu 32haftadan sonra doktorlar 2 haftada bir çağıracak muayeneye satenn o samana kadar sabretseydin kızzz
Canım kendi doktoruma kontrole gidiyorum. Seker yuklemesi icin tarih verecek bugun.
günaydın güsel gelinimin güsel anası
Kızlar kim ban yemis benim haberim yok biseyden?
Cıkıcam birazdan gorumceciiime gidecegim
günaydın datlum
günaydın cnm naberrr???
yandaki pembepembe reklamı da bi alem yani.. ben göbegimi nasıl tasıycagımı düsünüyorumm sexy iç camasırkları yazıp duruyo ikide bir. sinir sistemimi bozdu sabah sabahbimin nesguik tarzı yaptıgı seyi hiç begenmedimm.. alısanız cerez gibi yiyinn süte karıstırma hatasına düsmeyin. ilk defa bi ürününden hoslanmadım kızımm tepükleyip duruyo atta gitcez diye heyecan yaptı heralde.. tabi babaannesi ve halalarından baska birininn sesini duycak bugünn gezmkte hiç tepmiyo kuzumm. insallahh doguncada gezmekte aglamazz bizim dr kontrolünede safak 6
yarın benim ddoooomm günüm.. 22 oluyorumm artıkın dolu dolu. biliyorum ki yine kayınvalidem pastamı alıcak sonaa toplucana bize gelicikler.. bu sefer üseniyorumm bişi hazırlamaya ama napimm yarın da günümü ikramla hazırlıgıyla gecirirmm artıkın. gelsin hedayelerr
günayydınn sefgülüü dünürümmmm
kim yememiş demek daha mantıklı olurduuHAYATIM,azelya,adengökce,bblau,büyükmüjdem,aysebahar... baska var mı unuttugum
yandaki pembepembe reklamı da bi alem yani.. ben göbegimi nasıl tasıycagımı düsünüyorumm sexy iç camasırkları yazıp duruyo ikide bir. sinir sistemimi bozdu sabah sabahbimin nesguik tarzı yaptıgı seyi hiç begenmedimm.. alısanız cerez gibi yiyinn süte karıstırma hatasına düsmeyin. ilk defa bi ürününden hoslanmadım kızımm tepükleyip duruyo atta gitcez diye heyecan yaptı heralde.. tabi babaannesi ve halalarından baska birininn sesini duycak bugünn gezmkte hiç tepmiyo kuzumm. insallahh doguncada gezmekte aglamazz bizim dr kontrolünede safak 6
yarın benim ddoooomm günüm.. 22 oluyorumm artıkın dolu dolu. biliyorum ki yine kayınvalidem pastamı alıcak sonaa toplucana bize gelicikler.. bu sefer üseniyorumm bişi hazırlamaya ama napimm yarın da günümü ikramla hazırlıgıyla gecirirmm artıkın. gelsin hedayelerr
kim yememiş demek daha mantıklı olurduuHAYATIM,azelya,adengökce,bblau,büyükmüjdem,aysebahar... baska var mı unuttugum
hımmm anladım cnm ok o saman oğulcuğuna slm söle bizden
Canım dogum gunun kutlu olsun o zaman simdidennnnnbenim de 12 Kasımda dogum gunum bakalım esim bisey alıcak mı bana
Benim oglan da gezmeye gittigimde uslu uslu yatıyor yerinde. Ama evde bazen canıma okuyor
günayydınn sefgülüü dünürümmmm
günaydın bebişim
iyidir canım senden naber
ayyy canım ne güzel doğum günün şimdiden kutlu olsun nice mutlu yıllara bebişinle inşallah
hayatım ne alaka onu anlayamadım ben :)
günaydın taklummm napıyonusss bakimmm eşime senin kızdan bahsettim dün ooo izmirin güsel hatunu demek diyo tabi ya gider alırız kızı diyodedim çok zilli bir kıyafetleri var içinde hayal edemessin dedim oyyyy diyo eşim kız çocukları çok sever 4tane kız yeğeni var izmirde
ayy benimm esiminde 4 tane kız yegeni varrannaammm ölcek gitcek onlara günde ikişer defa görüsüyo hepsiyle.. benn daha ne zilli kıyafetler alcam kızcemeee.. du bakamm henüz alısverise cıkmadım erkek tarafı olunca hemenn alalım kızı dimiii.. ben kocişe sölesemm kimin kızını kime veriyon kolay mı bizden kkız almak der
valla cok okuyamadım cnmm 2_3 sayfa okudum ama adengökce falan kazen le didişmişhayatımda araya girdi heralde.. aysebaharı topicte hiç görmedim.. büyükmüjdem i de baska bi sayfada görüp ben demiştim niye girmiyosun diye.. geldigi gibi banlandı bişi anlamadım ben bu işten.. megersem kavgalılarmıs. saol tatlımm seneye bebişle kutlucazz insallahhhh
Neden yemisler peki?
İcimden bir ses buyukmujdem'le kavga ettiler diyor nedense..
Cunku ben dun oyle yapmayı dusunuyordum ama fırsayım olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?