- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #3.221
nene donu mu anneannemin giydiklerinden mi acababen evde gecelikle dolanıyorum
ye gitsin bir seferden bişey olmaz canın çekmiş madem![]()
Ehehehee valla önemli olan şey rahatlık. Zaten 1 kilo aldım diye seviniyordum, onu da hafta sonu vermişim. Aynı Azelya55 gibi hem kilo verdim hem de genişledim nasıl iş anlamadım ama, önceki donlarım güccük gelmeye başladı. Baktım bunlar rahat, aldım gitti

Donlar çok iyiymiş.
Benim canım haftasonu acayip pizza çekti, netten tarif alıp evde yaptım yedim.Şimdi yediğimiz hiçbirşey bebeğe yaramıyormuş diye duydum sabah burda.Öyle duyunca da dedim o zaman hamurişi ya da pizza da yesem bi zararı olmaz.Ayrıca benim de bugün canım çok çekti hamburger yedim valla 2 tane.Ama sonuna doğru etten soğudum eti çıkarıp öle devam ettim
![]()
Yaaa zaten cozuttu benim bünye bu aralar hep hamurişi istiyo. Doktorumda o kadar söyledi haşlanmış sebze, haşlanmış patates haşlanmış et ye diye ama canım istemiyo onlardan naapiim yaaa... :)
kızzzlar merakımdan sabah beta hcg yaptırmıştım artış düzenli mi diye sonuç 4734 geldi. e artık abdominal usg de gebeliğim dış gebelik değilse (ki inş. değildir. dua edin siz de bana) kesemizi görebiliriz değil mi? :)
İnşaAllah dış gebelik değildir, olumsuz düşünme. Artık kesen görünür sanırım. Ama bebeği göremeyebilirsin belki...