2012 Şubat Anneleri

nene donu mu anneannemin giydiklerinden mi acaba:60::60::60::60: ben evde gecelikle dolanıyorum
ye gitsin bir seferden bişey olmaz canın çekmiş madem:16:

Ehehehee valla önemli olan şey rahatlık. Zaten 1 kilo aldım diye seviniyordum, onu da hafta sonu vermişim. Aynı Azelya55 gibi hem kilo verdim hem de genişledim nasıl iş anlamadım ama, önceki donlarım güccük gelmeye başladı. Baktım bunlar rahat, aldım gitti :64:

:60::60::60:Donlar çok iyiymiş.
Benim canım haftasonu acayip pizza çekti, netten tarif alıp evde yaptım yedim.Şimdi yediğimiz hiçbirşey bebeğe yaramıyormuş diye duydum sabah burda.Öyle duyunca da dedim o zaman hamurişi ya da pizza da yesem bi zararı olmaz.Ayrıca benim de bugün canım çok çekti hamburger yedim valla 2 tane:77:.Ama sonuna doğru etten soğudum eti çıkarıp öle devam ettim
:1:

Yaaa zaten cozuttu benim bünye bu aralar hep hamurişi istiyo. Doktorumda o kadar söyledi haşlanmış sebze, haşlanmış patates haşlanmış et ye diye ama canım istemiyo onlardan naapiim yaaa... :)

kızzzlar merakımdan sabah beta hcg yaptırmıştım artış düzenli mi diye sonuç 4734 geldi. e artık abdominal usg de gebeliğim dış gebelik değilse (ki inş. değildir. dua edin siz de bana) kesemizi görebiliriz değil mi? :)

İnşaAllah dış gebelik değildir, olumsuz düşünme. Artık kesen görünür sanırım. Ama bebeği göremeyebilirsin belki...

bende 2 kilo aldım ama şuan vermemiz çok zor..anca doğumdan sonra veririz..:31:

deme öyle iki hafta sonra düğün var kayseride geçen yaz gittiğimde hamile misin diye sormuşlardı moralim bozulmuştu zayıfladım o kadar seviniyordum böyle diyenler görecek şimdi diye bu sefer de hamile kalıp genişledim şansa bak ince gözükmek istiyorum akrabalara

Ya sıkıyor derken baskı yapıyor ve rahatsızlık duyuyorum

tamamen psikolojik:9:

simurganka ben de kilo vermek istiyorum 2 kilo aldım şimdiden 55tim 57 oldum offff

Valla hafta sonu buralara bile uğrayamadım o kadar kötü oldum. Geçen hafta sonu da aynı böyleydim. Sanırım hafta sonları kilo verip hafta içi geri alıyorum bende :60: :60: Bakalım önümüzdeki hafta sonu ne olacak :)) Hem sen şimdi kilo vermeye falan çalışma, aldıklarımızın hepsini hayırlısıyla inşaAllah doğumdan sonra veririz... (Allah'ım o günleri göster inşallah... Amin)

Haaa anneler, benim aklıma bu cinsiyet meselesiyle ilgili bir bilgi geldi. Bir arkadaştan duymuştum, hamileyken tanımadığı bir kadın gelmiş bizim arkadaşın yanına hamile misin demiş. O da evet demiş. Cinsiyeti belli mi diye sormuş kadın o da daha belli değil demiş. Bu sefer kadın senin oğlun olacak demiş. Bizim arkadaş şaşırmış nerden biliyorsunuz diye. Kadında demiş ki; kirpiklerin birbirine karışmış, 3 er 4 er biraraya gelmişler, ayrıca yukarı doğru kıvrıklar. Böyle olunca erkek olur demiş... Valla ben bilmiyorum doğru mu. Ben de arkadaşın yalancısıyım ama bir paylaşayım dedim. Bu arada arkadaşın oğlu oldu. :)

Kızlar bebeklerinizin cinsiyetini ogrenmek istiyorsanız kucuk cocuklara 3-4 yasında konusmayı bilen cocuklara sorun benim bebegim olucak kız mı erkek mi olucak diye sorun onların soyledigi cıkıyor iclerine doguyor :9:

Ben varım ben varım :))
Valla gittim kendime nene donu aldım 10-15 tane, şöyle yüksek bel, hafif paçalı. Eşimde gülüyo gördükçe. Aynı 60 lı yıllardaki mayo altlarına benziyo diye. :60: Amaaaan ben rahatına düşkün bir hatunum naaapiim yaaa :)

Kızlar yaa benim canım burger king istiyor, biliyorum herkes olumsuz şeyler söylüyor bu tür gıdalarla ilgili olarak da, bugün yesem noolur ki? Yemiyim mi yoksa? :69:

Bence yeme derim.. Çünkü kuzenim hamileyken canı çok çekmiş eşini yollamış gece yarısı ama hamburger etinden zehirlendi hastanede yattı bir kaç gün... canın çok istiyorsada güvenilir bir yerden ye..:S

Haaa anneler, benim aklıma bu cinsiyet meselesiyle ilgili bir bilgi geldi. Bir arkadaştan duymuştum, hamileyken tanımadığı bir kadın gelmiş bizim arkadaşın yanına hamile misin demiş. O da evet demiş. Cinsiyeti belli mi diye sormuş kadın o da daha belli değil demiş. Bu sefer kadın senin oğlun olacak demiş. Bizim arkadaş şaşırmış nerden biliyorsunuz diye. Kadında demiş ki; kirpiklerin birbirine karışmış, 3 er 4 er biraraya gelmişler, ayrıca yukarı doğru kıvrıklar. Böyle olunca erkek olur demiş... Valla ben bilmiyorum doğru mu. Ben de arkadaşın yalancısıyım ama bir paylaşayım dedim. Bu arada arkadaşın oğlu oldu. :)

bunuda ilkkez sizden duydum:53: benimkiler gayet sıra sıra düz valla...eminim okuyan herkes aynaya bakmıştır..:9:

şaşırdım valla biraz göbeklimiydin hamilelikten önce şimdi sıkması çok erken çünkü benim gördüğüm bildiğim 4 5 aydan sonra başlar hatta bazılarında 6 aydan sonra

Evet canım gobusum var birrazcık ama ic camasırım biraz sıkıyor sanki iz yapmaya basladı eskiden boyle degildi :/

Back
X