2012 Şubat Anneleri

şaşırdım valla biraz göbeklimiydin hamilelikten önce şimdi sıkması çok erken çünkü benim gördüğüm bildiğim 4 5 aydan sonra başlar hatta bazılarında 6 aydan sonra

Benimde sıkıyor :26:Bel genişlediği için sıkması da normal diye biliyorum ben.

Haaa anneler, benim aklıma bu cinsiyet meselesiyle ilgili bir bilgi geldi. Bir arkadaştan duymuştum, hamileyken tanımadığı bir kadın gelmiş bizim arkadaşın yanına hamile misin demiş. O da evet demiş. Cinsiyeti belli mi diye sormuş kadın o da daha belli değil demiş. Bu sefer kadın senin oğlun olacak demiş. Bizim arkadaş şaşırmış nerden biliyorsunuz diye. Kadında demiş ki; kirpiklerin birbirine karışmış, 3 er 4 er biraraya gelmişler, ayrıca yukarı doğru kıvrıklar. Böyle olunca erkek olur demiş... Valla ben bilmiyorum doğru mu. Ben de arkadaşın yalancısıyım ama bir paylaşayım dedim. Bu arada arkadaşın oğlu oldu. :)

Değişikmiş :D Ben bu kirpik karışmasını hamilelik belirtisi olarak biliyordum, hatta burda okumuştum.Eşimle bebek düşündüğümüz zamanlarda adetime yakın "kirpiklerim birbirine karışmış mı bak bakayım" derdim :60:O da bıkmıştı zaten "göz bebeklerim büyümüş mü, kirpiğim kırışmış mı, yüzüme nur inmiş mi, göz bebeklerim büyümüş mü" :37:

Haaa anneler, benim aklıma bu cinsiyet meselesiyle ilgili bir bilgi geldi. Bir arkadaştan duymuştum, hamileyken tanımadığı bir kadın gelmiş bizim arkadaşın yanına hamile misin demiş. O da evet demiş. Cinsiyeti belli mi diye sormuş kadın o da daha belli değil demiş. Bu sefer kadın senin oğlun olacak demiş. Bizim arkadaş şaşırmış nerden biliyorsunuz diye. Kadında demiş ki; kirpiklerin birbirine karışmış, 3 er 4 er biraraya gelmişler, ayrıca yukarı doğru kıvrıklar. Böyle olunca erkek olur demiş... Valla ben bilmiyorum doğru mu. Ben de arkadaşın yalancısıyım ama bir paylaşayım dedim. Bu arada arkadaşın oğlu oldu. :)

aaaa ciddimi?vallaha benimde öle birbirine girmiş durumda kirpiklerim:)ama ben rüyamda görmüştüm zaten erkek olucak heralde.....

Ablamda hamile ve şuan 6 ayın içinde ona sordum kaç haftalıkken hamilelik pantolonu aldın dedim 11 haftalıkken almıştım dedi..

Kızlar bebeklerinizin cinsiyetini ogrenmek istiyorsanız kucuk cocuklara 3-4 yasında konusmayı bilen cocuklara sorun benim bebegim olucak kız mı erkek mi olucak diye sorun onların soyledigi cıkıyor iclerine doguyor :9:

Aaaay ben mahallede oyun oynayan çocukları daha önce çok gürültü yapıyorlar diye kovuyordum gidin başka yerde oynayın diye. Şimdi gidip sorsam birine muhtemelen tekme atar kaçar bana :60: :60:

Burger dan yesem olur mu mesela? Güvenilir mi acep?

Evet bence güvenilir.Ama ne olur ne olmaz hamile olduğunu üzerine basa basa belirt daha özenli davranırlar belki.Canım olmazsa Bimden Pınarın hazır hamburger köftesinden al hamburger ekmeğiyle beraber, içine marul ketçap mayonez...Hem için rahat eder . :49:

Evet bence güvenilir.Ama ne olur ne olmaz hamile olduğunu üzerine basa basa belirt daha özenli davranırlar belki.Canım olmazsa Bimden Pınarın hazır hamburger köftesinden al hamburger ekmeğiyle beraber, içine marul ketçap mayonez...Hem için rahat eder . :49:

Mayonez yemeeee çiğ yumurta var onda... Aslında evet, dediğinde çok mantıklı, öyle de yapabilirim...

hamburger köfte falan hiçcanım istemiyor kokular beni mahvediyor..annemde böyleydi erkek kardeşimde...ama yarın bende pizza yapıcam..canımı çektirdiniz yav..sade sucuksuz yaparım..sucuk salamdan tiksinti geldi...bide onlar bakteri üretebildiği için bu dönemde zararlı çok kalite olması lazım bide..köfteninde..iyi pişmişte olması lazım..ıyy hiç istemem..yemek şuan..:50: oysa hamilelikten önce çok severdim..:5:

Burger dan yesem olur mu mesela? Güvenilir mi acep?

Güvenilir mi orasını bilemicem canım bir gıda mühendisi olarak diyorum ki gıdada her iş dönüyor isterse burger olsun.. ve bu zehirlenme işi kişiden kişiye değişiyor.. ama azelyanın dediği gibi hamile olduğunuda söyleyerek al istersen..

Back
X