• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

valla kaç senelik evli olursan ol adamlar herseyi unutuyoo.bi yerlerini unutmuyoo.bu gelen misafirim varya.eşimin halası yıllarca kocasına baktı rahmetli sunu severdi bunu severdi derken konu eniştenin pipiye geldi.adam kimseyi hatırlamıyordu dedi ama pipimle oyna diye tutturuyodu dedi koca halaa:52: Napıyodun hala dediğini yapıyomuydun diyen de benim kocam...:52: Dahasını anlatmayım güme gidicem yoksam:52:

kikikikikikikikik halaya bak halaya bugğn bizlerin erotik günü sanrım arkidişler hepimizin doğumu aynı ayda olduğundan dolayı isteklerimizde aynı anda mı maximum seviyeye ulaşıyor harbiden sabahtan beri annemlede aynı şeyleri konuşuyoruz sanırım bugünde var bir alamet yanacağız vallahülazim:17:

valla kaç senelik evli olursan ol adamlar herseyi unutuyoo.bi yerlerini unutmuyoo.bu gelen misafirim varya.eşimin halası yıllarca kocasına baktı rahmetli sunu severdi bunu severdi derken konu eniştenin pipiye geldi.adam kimseyi hatırlamıyordu dedi ama pipimle oyna diye tutturuyodu dedi koca halaa:52: napıyodun hala dediğini yapıyomuydun diyen de benim kocam...:52: dahasını anlatmayım güme gidicem yoksam:52:

Hahhahahaha :1::1::1::1: pipimle oyna :27::27:

valla kaç senelik evli olursan ol adamlar herseyi unutuyoo.bi yerlerini unutmuyoo.bu gelen misafirim varya.eşimin halası yıllarca kocasına baktı rahmetli sunu severdi bunu severdi derken konu eniştenin pipiye geldi.adam kimseyi hatırlamıyordu dedi ama pipimle oyna diye tutturuyodu dedi koca halaa:52: napıyodun hala dediğini yapıyomuydun diyen de benim kocam...:52: dahasını anlatmayım güme gidicem yoksam:52:

ahauhauhauahuahuahauhuahauhauahuahuaua şu an denizler altında 20bin fersahtan yazıyorum. ahahahahahahahah. ahahahahahahhahahaha.

kikikikikikikikik halaya bak halaya bugğn bizlerin erotik günü sanrım arkidişler hepimizin doğumu aynı ayda olduğundan dolayı isteklerimizde aynı anda mı maximum seviyeye ulaşıyor harbiden sabahtan beri annemlede aynı şeyleri konuşuyoruz sanırım bugünde var bir alamet yanacağız vallahülazim:17:

kız annenle nasıl konuşuyon
ben asla konuşamam böyle şeyleri
hatta kendimden büyük kimseyle konuşamam :9:

hoşbulduk azelyam :49:

ayy yaa bi yandan iş yapıp , bi yandan sizin fantezilerden ders çıkarmaya çalısırken pis pis sırıtıyorum burada vallahi :21:
anladım ki ben bu yaşımda koca karı gibi olmusum :6: yazık benim kocama yaaa:14:

kız annenle nasıl konuşuyon
ben asla konuşamam böyle şeyleri
hatta kendimden büyük kimseyle konuşamam :9:

zaten ben konuşmuyorum ne oluyosa kadın konuşuyor bugün bana :17: Yerin dibine girdim konuştkça ne fenaymışda haberim yokmuş azoş gibi bi başladı bitirmedi en sonunda ben değiştirdim konuyu

ayy yaa bi yandan iş yapıp , bi yandan sizin fantezilerden ders çıkarmaya çalısırken pis pis sırıtıyorum burada vallahi :21:
anladım ki ben bu yaşımda koca karı gibi olmusum :6: yazık benim kocama yaaa:14:

Benimkine de yazık, anca anlatırım iş icraata gelince malımsı bir kişiliğim, pek uygulamam :1:

bencede kızlar yaa ışıklı ortamlarda kocalarınızdan kaçın :1:

aynen valla çok kötü bugün....

yuh artık..valla şaşırdım kaldım nasıl demiş yahu :60: gelir gelmiz neyle karşılaştım töbe töbeeeeeee:9:

öptum sızı kızlar. sapıtmayın bensiz. tımam mı? iyi tatıller. iyi akşamlar.

o değil de dırek kaynanama gıdecez. dırek eve gıdeydık keşke ;P

neyse bunun gecsi var daha. öptümm...

Ayy yaa bi yandan iş yapıp , bi yandan sizin fantezilerden ders çıkarmaya çalısırken pis pis sırıtıyorum burada vallahi :21:
Anladım ki ben bu yaşımda koca karı gibi olmusum :6: Yazık benim kocama yaaa:14:

kız bende senin gibi acıdım bak başıma gelenlere :1:

ben gidiyorum. Eve gıdıp banyo edecem. Ahahahahaha. Yarıldım beeeeeee

hadi iyi akşamlar canım

zaten ben konuşmuyorum ne oluyosa kadın konuşuyor bugün bana :17: Yerin dibine girdim konuştkça ne fenaymışda haberim yokmuş azoş gibi bi başladı bitirmedi en sonunda ben değiştirdim konuyu

anneninde başına vurmuş demekki :9:

öptum sızı kızlar. sapıtmayın bensiz. tımam mı? iyi tatıller. iyi akşamlar.

o değil de dırek kaynanama gıdecez. dırek eve gıdeydık keşke ;P

Vayyyyyy bi de benden geçti ayağına yatıyor yere bakan yürek yakan, bu gece hepimiz dursak sen rahat durmazsın çözdüm ben :)))
Hadi iyi bak kendine öptüm :3:

öptum sızı kızlar. Sapıtmayın bensiz. Tımam mı? Iyi tatıller. Iyi akşamlar.

O değil de dırek kaynanama gıdecez. Dırek eve gıdeydık keşke ;p

aynan sen kaynana bende babanneme akşama evdeyiz du bakalım neler olacak bugün iyi tatiller cnm

Back
X