• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

kızlar muhabbet için sağolun valla, iyi güldük :d ben azcık avatar bakıncam sonra da çıkıcam, üstüme yapışıp kalmaısn şu avatar :d
şimdiden iyi akşamlar diyeyim öptüm hepinizi:16:

sen sağol cnm kazasız belasız atlattık bugünü ya ben bişi istemem pazartesi görüşürüz ben yarın yokum :3:

güle güle canımm..mucukss..
bende ufaktan gideyimm..kızımı alıcam sonra misafirleri alısveriş merkezinden alıcam.basına bi iş gelmeden hatunu eve getireyimm.öperim sizi...:54:

hadi iyi akşamlar canım

Karnım çok acıktı. Şirkette de yiyecek zerre gram bişey yok he, her zaman bişeyler olurdu atıştırmalık :(

bari çekmecende galete fln bulundur

karnım çok acıktı. şirkette de yiyecek zerre gram bişey yok he, her zaman bişeyler olurdu atıştırmalık :(

ben uzun zamandır bu kadar tıkınmamıştım 1,5 saat önce öğlen yemeğinden sonra yarım ekmek tost 2tane meyve ve 3 tane minik çikolata yedim ve ben bile hala doymadım zuzu ne yapcez biz böle

ben uzun zamandır bu kadar tıkınmamıştım 1,5 saat önce öğlen yemeğinden sonra yarım ekmek tost 2tane meyve ve 3 tane minik çikolata yedim ve ben bile hala doymadım zuzu ne yapcez biz böle

Valla benimki bildiğin açlık hayatım, sen maşallah götürmüşün :)
Yarım ekmek tost ne demek ya :)
Ben yarım ekmeği kaç günde yiyorum sen biliyon mu o da kepekli :56:
Midem ağrıyo bi de nedense yaaaa....

valla benimki bildiğin açlık hayatım, sen maşallah götürmüşün :)
yarım ekmek tost ne demek ya :)
ben yarım ekmeği kaç günde yiyorum sen biliyon mu o da kepekli :56:
Midem ağrıyo bi de nedense yaaaa....

valla cnm buda ömrümde yediğim ilk ekmek günde 1 dilimi zor yerim ben düşün herşeyi ekmeksiz yemeğe alışmışım ama bugün çok açım azoş açtı iştahımı:9: Yidim ama hala doymadım akşama doyacam anca:1:

nasılsınızz kızlar diycem emmee kimse yok.. ay kaddafinin görüntülerini yayınlıyolar tv de. cok kan döktü resmen cani o da evet ama yine de cok üzücü bu işkence:50::50: içim ezildi. :50: allah günahlarını affetsin..

nasılsınızz kızlar diycem emmee kimse yok.. ay kaddafinin görüntülerini yayınlıyolar tv de. cok kan döktü resmen cani o da evet ama yine de cok üzücü bu işkence:50::50: içim ezildi. :50: allah günahlarını affetsin..

aaaaaaaa:53: bende şimdi gördüm..koskoca adam ne hala gelmiş...inanamadımm...bu ne öfke adamlarda..hiç vicdan yokmu..o acımasızdı hadi onların ne farkı kaldıki şimdi bu adamdan..oğlu nerde acaba..:53:

aaaaaaaa:53: bende şimdi gördüm..koskoca adam ne hala gelmiş...inanamadımm...bu ne öfke adamlarda..hiç vicdan yokmu..o acımasızdı hadi onların ne farkı kaldıki şimdi bu adamdan..oğlu nerde acaba..:53:

2 si mii valla 3 ü mü anlamadım ölmüşş.. bi tanesi yaralıymıs.. diger 2 oglu karısı ve kızları da kacmıs baska yerlere sıgınmıs.. evett o da cok kan döktü ama hakikatten ne farkları kaldıı ondan. müslümanız hepimiz.. onun günahı ona aman diyeninn canına topluca kastedilir mi.. cezasını baska türlü cekseydi.. cok üzücü cok

2 si mii valla 3 ü mü anlamadım ölmüşş.. bi tanesi yaralıymıs.. diger 2 oglu karısı ve kızları da kacmıs baska yerlere sıgınmıs.. evett o da cok kan döktü ama hakikatten ne farkları kaldıı ondan. müslümanız hepimiz.. onun günahı ona aman diyeninn canına topluca kastedilir mi.. cezasını baska türlü cekseydi.. cok üzücü cok

valla insan demeye bin şahit lazım bunlara ..ne acımasızlar yaa:57:....yatıcak yerleri yokk....allah bildiği gibi yapsın...nediyeyim...şeytan bürümüş kalplerini...

hayırlı akşamlar olmayan herkese.....:1:...canım sıkıldı kimse yok..gerçi olsada bugün hiç keyfim yok....neden bilmiyorum ama durgunum sanırım ani işten edilmem beni strese soktu birazda olsa....bide yanımdaki işi öğrenip beni patrona daha iki ayı var rapor almasına diye ihbar eden kıza ayrıca gıcık olduğum için,hepten sinirim bozuk...suratına bile bakmıyorum....allahım böyle sinsileri iki yüzlüleri bildiği gibi yapın..b.k öğretirim işi ona artık..defterimide aldım götürdüm eve..ohh cnma değsin....çok biliyo madem öğrensin yazsın....bu kadar kötü düşünceli değildim ama böylelerine bu lazımmış..bu yaşta bunu öğretti hayat..napalım..cnm oğlumunda tekmeleri olmasa herşey boş valla....:49:yavrularımız iyiki var..tabi kocalarımızda..o olmasa napardım..yarın sınavı inş güzel geçer...

haydin döküldüm yine ben kaçar..........iinş bu gece uyuyabilirim...byyyyy :79::79::79:

Back
X