- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #33.841
Merhaba hoşgeldin![]()
hoşbulduk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hoşgeldin![]()
merhaba hanımlar :)
uzay ı kuzey e kafiye diye koymuşlardır, aslında onlardan önce koyup bizden çalmışlar demek var ama, isim güzel değil işte![]()
hoşbuldukadamlar 2. çocuğun ismine bile karar verdi biz daha ilkine isim beğenemedik yaa :26:
Ah biz oglusuma daha fikir halindeyken bulduk Kuzey ismini de Cagla erken davranip dogurdu oglani, ama ne fayda, bizden caldilar desem kimse inanmiycak bana![]()
ben yaylarla iyi anlaşırım..biraz kendini beğenmiş oluyolar ama olsunn..gingers bizimkilerde kova olcak...kova kovayla anlaşabiliyomu acaba?..duygusal hassas olur kovalar zeki çalışkan....erkekleri özellikle..bide akıllı esprili oluyolar..
![]()
Ah biz oglusuma daha fikir halindeyken bulduk Kuzey ismini de Cagla erken davranip dogurdu oglani, ama ne fayda, bizden caldilar desem kimse inanmiycak bana![]()
selamm ben geldim herkese iyi mutlu huzurlu hafta sonları canlarımmm![]()
sormaya yaa..ama uzay neye yaa eşime desem bana nasıl bakacağını tahmin ediyorum aynen böyle bak..
![]()
selamm ben geldim herkese iyi mutlu huzurlu hafta sonları canlarımmm![]()
ben yaylarla iyi anlaşırım..biraz kendini beğenmiş oluyolar ama olsunn..gingers bizimkilerde kova olcak...kova kovayla anlaşabiliyomu acaba?..duygusal hassas olur kovalar zeki çalışkan....erkekleri özellikle..bide akıllı esprili oluyolar..
![]()
Kızlar Pazartesi günü ayrıntılıya gitcem ama özel bir hastanenin doktoruna gidiyordum ama orda yokmuş bu alet fakülte hastanesinden randövü aldırdı.. Ve özel olmadığı için cd felan vermiyorlar sanırım..
Eşimde tutturdu diyor ben makina getiririm kendim çekerim.Dedim belki senin içeri girmene izin vermezler yada bana bile göstermeye bilirler..Devlette ayrınlıtıya giren varmı acep ? Nasıl bakılıyor? sonuçta özel gibi değildir..
hoşgeldin layloş, cicileriniz çok güzel:d
kovanin en iyi arkadaslari hep kovadir. Caliskan oldugumuz kesin bak hep sinifin inegi olmusumdurAma olsun ben bi zararini gormedim.
ıyi iyi kizlar sever esprili erkekleri bizimkiler de dort dortluk olurlar insallah
Azo; yaylar acaip aliveris manyaa oluyo gordugum kadariyla sen de cocuk odasini erkenden kurdun, iyi de yaptin![]()
selamm kızlarrr.hafta sonuu yine kosturmayla basladık..siz napıyosunuz bakimm.laylamm sen cicik mi ekledin bende bakim nerde nerdee![]()
Kovanin en iyi arkadaslari hep kovadir. Caliskan oldugumuz kesin bak hep sinifin inegi olmusumdurAma olsun ben bi zararini gormedim.
Iyi iyi kizlar sever esprili erkekleri bizimkiler de dort dortluk olurlar insallah
Azo; yaylar acaip aliveris manyaa oluyo gordugum kadariyla sen de cocuk odasini erkenden kurdun, iyi de yaptin![]()
[ı]azo sabahtan beri desem mi demesemmi diye gidip geliyorum ama o avatarın ne öyle yaa..sünnet olmuş kız gibi..[/ı]
hoşbulduk aferin kız azoş bende bakın diyecektim ama hızlı çıktınHoşgeldin layloş, cicileriniz çok güzel![]()
![]()
hoşbuldum canımmmmhoşgeldin![]()
selamm kızlarrr.hafta sonuu yine kosturmayla basladık..siz napıyosunuz bakimm.laylamm sen cicik mi ekledin bende bakim nerde nerdee![]()
Ay hiç baktırmadım devlette bilmiyorum ki :26: Ama özelde 4 kişi girdik içeriAma eşin olduğu için alabilirler sanırım, devlette muayene olduğum zamanlar eşim girebiliyordu benim.
Selam Nazoş, kız layla ile aynı anda giriyonuz hep kalbiniz bir![]()