2012 Şubat Anneleri

ben yaylarla iyi anlaşırım..biraz kendini beğenmiş oluyolar ama olsunn..:34: gingers bizimkilerde kova olcak...kova kovayla anlaşabiliyomu acaba?..duygusal hassas olur kovalar zeki çalışkan....erkekleri özellikle..bide akıllı esprili oluyolar..:34:

merhaba hanımlar :)
uzay ı kuzey e kafiye diye koymuşlardır, aslında onlardan önce koyup bizden çalmışlar demek var ama, isim güzel değil işte :1:

Ah biz oglusuma daha fikir halindeyken bulduk Kuzey ismini de Cagla erken davranip dogurdu oglani, ama ne fayda, bizden caldilar desem kimse inanmiycak bana :33:

ben yaylarla iyi anlaşırım..biraz kendini beğenmiş oluyolar ama olsunn..:34: gingers bizimkilerde kova olcak...kova kovayla anlaşabiliyomu acaba?..duygusal hassas olur kovalar zeki çalışkan....erkekleri özellikle..bide akıllı esprili oluyolar..:34:

Biri konu açmış "kova erkeklerinden uzak durun" diye :27:

Ah biz oglusuma daha fikir halindeyken bulduk Kuzey ismini de Cagla erken davranip dogurdu oglani, ama ne fayda, bizden caldilar desem kimse inanmiycak bana :33:

Size de diziden mi duydunuz diyorlar mı? Neyse ki 1-2 sene sonra dizi unutulacak :1:

Kızlar Pazartesi günü ayrıntılıya gitcem ama özel bir hastanenin doktoruna gidiyordum ama orda yokmuş bu alet fakülte hastanesinden randevü aldırdı.. Ve özel olmadığı için cd felan vermiyorlar sanırım..
Eşimde tutturdu diyor ben makina getiririm kendim çekerim.:D Dedim belki senin içeri girmene izin vermezler yada bana bile göstermeye bilirler..Devlette ayrınlıtıya giren varmı acep ? Nasıl bakılıyor? sonuçta özel gibi değildir..

Son düzenleme:
selamm kızlarrr.hafta sonuu yine kosturmayla basladık..siz napıyosunuz bakimm.laylamm sen cicik mi ekledin bende bakim nerde nerdee:34:

Kovanin en iyi arkadaslari hep kovadir. Caliskan oldugumuz kesin bak hep sinifin inegi olmusumdur :43: Ama olsun ben bi zararini gormedim.
Iyi iyi kizlar sever esprili erkekleri bizimkiler de dort dortluk olurlar insallah :nazar:

Azo; yaylar acaip aliveris manyaa oluyo gordugum kadariyla sen de cocuk odasini erkenden kurdun, iyi de yaptin :46:

Kızlar Pazartesi günü ayrıntılıya gitcem ama özel bir hastanenin doktoruna gidiyordum ama orda yokmuş bu alet fakülte hastanesinden randövü aldırdı.. Ve özel olmadığı için cd felan vermiyorlar sanırım..
Eşimde tutturdu diyor ben makina getiririm kendim çekerim.:D Dedim belki senin içeri girmene izin vermezler yada bana bile göstermeye bilirler..Devlette ayrınlıtıya giren varmı acep ? Nasıl bakılıyor? sonuçta özel gibi değildir..

Ay hiç baktırmadım devlette bilmiyorum ki :26: Ama özelde 4 kişi girdik içeri :1: Ama eşin olduğu için alabilirler sanırım, devlette muayene olduğum zamanlar eşim girebiliyordu benim.

kovanin en iyi arkadaslari hep kovadir. Caliskan oldugumuz kesin bak hep sinifin inegi olmusumdur :43: Ama olsun ben bi zararini gormedim.
ıyi iyi kizlar sever esprili erkekleri bizimkiler de dort dortluk olurlar insallah :nazar:

Azo; yaylar acaip aliveris manyaa oluyo gordugum kadariyla sen de cocuk odasini erkenden kurdun, iyi de yaptin :46:

:9::9::9: Inş..........

selamm kızlarrr.hafta sonuu yine kosturmayla basladık..siz napıyosunuz bakimm.laylamm sen cicik mi ekledin bende bakim nerde nerdee:34:

Selam Nazoş, kız layla ile aynı anda giriyonuz hep kalbiniz bir :9:

Kovanin en iyi arkadaslari hep kovadir. Caliskan oldugumuz kesin bak hep sinifin inegi olmusumdur :43: Ama olsun ben bi zararini gormedim.
Iyi iyi kizlar sever esprili erkekleri bizimkiler de dort dortluk olurlar insallah :nazar:

Hadi ya, bak bunu bilmiyordum, demek benim bir suçum yok, tamamen burcumun gazlaması beni :1:

[ı]azo sabahtan beri desem mi demesemmi diye gidip geliyorum ama o avatarın ne öyle yaa..sünnet olmuş kız gibi..:9:[/ı]

Hahahhaha, apış arasını yellendiriyor :1: Sıcak basmış :1:

Hoşgeldin layloş, cicileriniz çok güzel :nazar: :D
hoşbulduk aferin kız azoş bende bakın diyecektim ama hızlı çıktın:1:
hoşbuldum canımmmm

nazom ciciş ekledim bak işte evdekileri çektim can sıkıntısından hayrdır yine nereye koşturuyorsun?

Back
X