2012 Şubat Anneleri

3 tane..Benden sonra da düşüğü var 2 tane :(

Evet canım çok üzücü, nasıl doğacağını bile bile hastaneye gitmek.
Allah razı olsun, hepsi tüm ölmüşlerimiz nur içinde yatsınlar inşallah.Bende korkuyorum aslında da pek çaktırmıyorum ırsi birşey midir diye, ama şimdi tıp ilerlerledi diye kendimi telkin ediyorum.
Bu arada bizimki çıkmış sınavdan :D İlkyardım ve trafikten geçerim de motor zorladı diyor :27:

inş cehennemde perde olacak o çocuklar annesine...koruyacaklar onu inş..:14:

egerr cocukk bulug cagına gelmeden vefat ettiyse, cennette aynı yaslarıyla yaratılacaklarmıs tatlım.. ve anne babalarına cocuk sevgisini onlar yasatacaklarmıs. daha önce topige yazmıstım bunu ben cok duygulanmıstım okurken.. :16::16:

İyi düşünelim iyi olsun azelyam..

Motor mu ? Bence en kolayı motor..:37: Çünkü sadece ezber..İki üç sayfayı ezberle gir.. Hep aynı soru tarzı..Ama seninki çalışmamış kanımca..
Ben trafikten çok kormuştum ama hepsinden ilk girişte geçtim ama ehliyet cüzdanı bekliyor..:37: Süs yani..:P :17:

ben sürücü kursunda çalıştım daha önce sekreter olarak..motorda genelde sıkıntı yaşıyodu bayanlar ama hepsi aslında ezber işi.....sık sık okudunmu aklında kalıyo..benimki ne yaptı acaba....inş kolay geçmiştir... :44:

tam ehliyet alcaktım baktım maaşımı falan veremiyorlar çıktım ..salak kafam sınava gir öyle çık dimi...gitti boşuna çalışmam..bedavadan alcaktım şimdi ehliyet..:55:

Haklısın limonum..
Evet çalışmadı motora sadece sabah bakındı :D Kısmet bakalım, olmaıd bidaha girerler..Ben araba kullanmaya cesaret edemem, çok dikkatsizim normalde de, bi kere boş arazide bi araba sürdüm, aynaya felan hiç bakmadım o derece :D:D

Bende çok korkuyordum bana ehliyeti zorla babam aldırdıydı..:D Sonra direksiyon başına ilk kursta geçtim ve en işlek caddede sürdüm çok hoşuma gitti araba sürmek..:D Çok hevesliydim o ara ..:D
Sonra babamın arabası kıymetlidir birşey olur felan diye hiç binmedim..:D Kendimizde daha almadık öylece unuttum gitti yani araba sürmeyi..:D Ama bazen arabanın ön koltuğunda oturmaya bile korkuyorum :D Kendime güvensem dahi millete güvenemiyorum hadi gelip çarparlarsa diye:P:D

kız ben türkçeyi zor yazıyorum burda ..:70: o nasıl dizi öyle:70: allah seni ne etsin...

genelde filmleri de altyazılı izliyoruz biz. cok aksiyonlu degilse.. o yüzden alıskınım ben. ama bizim dizilere göre cok güzeller ya. adamlar yapıyo hakettenn.. zengin kız fakir oglan masalı yok en azından:44::44: gönül isterdi ki hiç altyazı olmadan dinledigimi anlayayım ama maalesef:27::27:

egerr cocukk bulug cagına gelmeden vefat ettiyse, cennette aynı yaslarıyla yaratılacaklarmıs tatlım.. ve anne babalarına cocuk sevgisini onlar yasatacaklarmıs. daha önce topige yazmıstım bunu ben cok duygulanmıstım okurken.. :16::16:

bende cehenneme perde oluyormuş anne babanın önüne duruyomuş diye duydum....sonra cennette kuş olurlar diyenlerde var melek olurlar diyenlerde.....nebilim hangisi doğruysa...zor iş zor..evlad acısı 9 ay taşı..:14:

Bende çok korkuyordum bana ehliyeti zorla babam aldırdıydı..:D Sonra direksiyon başına ilk kursta geçtim ve en işlek caddede sürdüm çok hoşuma gitti araba sürmek..:D Çok hevesliydim o ara ..:D
Sonra babamın arabası kıymetlidir birşey olur felan diye hiç binmedim..:D Kendimizde daha almadık öylece unuttum gitti yani araba sürmeyi..:D Ama bazen arabanın ön koltuğunda oturmaya bile korkuyorum :D Kendime güvensem dahi millete güvenemiyorum hadi gelip çarparlarsa diye:P:D

Ben arabada gitmeye korkuyorum zaten :))) Sürdüğümü hiç düşünemiyorum.

genelde filmleri de altyazılı izliyoruz biz. cok aksiyonlu degilse.. o yüzden alıskınım ben. ama bizim dizilere göre cok güzeller ya. adamlar yapıyo hakettenn.. zengin kız fakir oglan masalı yok en azından:44::44: gönül isterdi ki hiç altyazı olmadan dinledigimi anlayayım ama maalesef:27::27:

Dün izledik kız felekten bir gece 2yi, ay koptuk ya :27:

yükselen burcun değişik o zaman boğalar çok inatçı neşe dolu ve kıskanç olurlar..ama sulu göz pek değildirler..kadınları zeki oluyo bayağı..

bende aslanım yükselenim koç..tam bir dikkafa... :9:

Benim ablam Aslan..:)) Dİkkat kafalıydı evlenmeden önce evlenince değişmiş gibi:P

Valla kıskançlık uyoyor bana..Çok kıskancım :D Yükselenemi bilmiyorum ama :S
Benim gözü sululuğum genetik heralde ya.. Çünkü bayramda annemlerden ayrılcam beni tuttu bir ağıt..:D Annemde başladı tabiki ama daha babamı görmedim sonra babam nerde felan diye bakındım o zavallımda balkonda sinmiş köşeye ağlıyor..:D

ayy kızlar şu bebeğe bakın yaaa..anne karnında esniyo resmen..oyy

oyyy

$phoca_thumb_l_bebek-resmi.webp

Son düzenleme:
Benim ablam Aslan..:)) Dİkkat kafalıydı evlenmeden önce evlenince değişmiş gibi:P

Valla kıskançlık uyoyor bana..Çok kıskancım :D Yükselenemi bilmiyorum ama :S
Benim gözü sululuğum genetik heralde ya.. Çünkü bayramda annemlerden ayrılcam beni tuttu bir ağıt..:D Annemde başladı tabiki ama daha babamı görmedim sonra babam nerde felan diye bakındım o zavallımda balkonda sinmiş köşeye ağlıyor..:D

aslanlar öyle yaa..kendi doğrusundan şaşmaz kolay kolay..benide eşim biraz eğitti..yoksa çok fenaydım yani..ama titiz ve kuralcı düzenli olurlar...:34:

Ben arabada gitmeye korkuyorum zaten :))) Sürdüğümü hiç düşünemiyorum.

Dün izledik kız felekten bir gece 2yi, ay koptuk ya :27:

bendee koptuydumm sinemadaaa:60::60::60::60::60::60::60::60: özelliklede ladyboy kısmındaaa.. hiç öle bişi cıkcagını düsünmemiştimmmm:27::27::27::27: en cok daa o cekik gözlü dolandırıcı adam var yaa öldü diye dolaba falan attılar.. simdi örsem yüzüne bakar bakarr gülerimm o derece:52::52::52::52:

oyyy

Eki Görüntüle 277654

Hay maşallah ya mucize :nazar:

Oyyy şebelekler :9::nazar:

bendee koptuydumm sinemadaaa:60::60::60::60::60::60::60::60: özelliklede ladyboy kısmındaaa.. hiç öle bişi cıkcagını düsünmemiştimmmm:27::27::27::27: en cok daa o cekik gözlü dolandırıcı adam var yaa öldü diye dolaba falan attılar.. simdi örsem yüzüne bakar bakarr gülerimm o derece:52::52::52::52:

Hahahha ao çekik birincide de vardı :D:D
Ben en çok şempanzeye bayıldım sigara tiryakisi :D:D Ya ladyboy fenaydı :27:

benimkide geldi azoş..onunda motoru zor geçmiş....çok karışıktı diyo çalıştıklarımdan hiç çıkmadı diyo...inş kalmaz...:44:

ne vermedi..resmen evini toplamışın gelmişin beee:9::57:

Ayyyy niii güzellll bende o abladan istiyorum :1: Güle güle kullan inşallah canım.

Benimki bana ogut verir ancak :41:
Gogus kremi vermisti gunu gecmis cikti attim, bir de alkollu bez gobek bagini temizlemek icin, hasteneden bedava veriliyor ya onlardan. Simdi de alisveris listeni yolla da ben burdan alayim yollarim diyor, tabiki parasini gondermeyi teklif ettim, bakalim ... Herkese eli bol birer abla yenge nasip etmiyor Allah 'im iste kendimiz ne alirsak...

yeğenim ocak ayında 2 yaşında olcak:nazar: ama kız herşeyi uymadı tabii bana uyanları aldım sarı maviyeşil gibi :9:
allah herkese bol hediye ve rızık nasip etsin inşallahhh

Boğa burcuyum cnm..:17:
25 Nisan..

ben de boğa burcuyum ve çok sulugözlüyüm :13:

oyyy

Eki Görüntüle 277654

ayyy onun ağzını yirimmmm:nazar:

Back
X