- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #33.901
Selam arkadaşlar, ancak girebildim...
Akşam arkadaşımızın düğünü vardı, henüz gelebildik.
Ondan önce ise kuaföre uğradım ve ormana dönen kaşları bi hizaya soktum.
Sonra evde bi saç bakımı yaptım....
Oradan da doktorumuza gittik, bugün kontrolümüz vardı....
Hamdolsun kızım çok iyi, çok büyümüş kocaman olmuş. En çok kafama takılan konu olan kafa çapı da diğer vücut ölçüleriyle uyumlu çıktı.
Kilosu biraz ortalamanın altında ama çok az, gayet normal dedi doktorumuz.
Boyumuz ise uzunmuş. İnce belli, uzun boylu ince yüzlü bir kız bu dedi
Yüzünü gösterdi bize, çenesi, gözlerini, burnunu....
Çenesi, yüzü bana benziyormuş...Öyle dedi...
Şu an 822 grammış maşallah subhanallah
Boyumuz 33.5 cm kadar...
Suyu yerinde dedi, şeker hastalarında bazen su artabilir yada azalabilir ama senin iyi dedi.
Bebeğin fazla kilolu olmayışı benim şekerimin sürekli yüksek seyretmediğini gösterirmiş.
Şeker takiplerimi de iyi buldu, diyetisyen endokrine göndermişti belki insülin başlarlar diye ama doktorum gerek yok dedi.
Yalnız bi idrar tahlili istedi. İstersen de tsh baktır dedi.
Bunun dışında magnezyumlu bir ilaç verdi kramplarım için, sadece krampın olduğunda iç dedi.
Akıntılar için bi fitil önerdi, evde bulunsun ileride kullanacağız dedi.Doğuma yakın akıntılar artıyormuş.
Ayrıca lierac önerdi çatlaklar için, bir de bi nemlendirici ismi verdi, sanırım su içinde yağ emülsiyonu gibi bişey, devlet de karşılıyormuş....İstersen al dedi.
İşte bizden haberler böyle kızlar....
Akşam arkadaşımızın düğünü vardı, henüz gelebildik.
Ondan önce ise kuaföre uğradım ve ormana dönen kaşları bi hizaya soktum.
Sonra evde bi saç bakımı yaptım....
Oradan da doktorumuza gittik, bugün kontrolümüz vardı....
Hamdolsun kızım çok iyi, çok büyümüş kocaman olmuş. En çok kafama takılan konu olan kafa çapı da diğer vücut ölçüleriyle uyumlu çıktı.
Kilosu biraz ortalamanın altında ama çok az, gayet normal dedi doktorumuz.
Boyumuz ise uzunmuş. İnce belli, uzun boylu ince yüzlü bir kız bu dedi

Yüzünü gösterdi bize, çenesi, gözlerini, burnunu....
Çenesi, yüzü bana benziyormuş...Öyle dedi...
Şu an 822 grammış maşallah subhanallah

Suyu yerinde dedi, şeker hastalarında bazen su artabilir yada azalabilir ama senin iyi dedi.
Bebeğin fazla kilolu olmayışı benim şekerimin sürekli yüksek seyretmediğini gösterirmiş.
Şeker takiplerimi de iyi buldu, diyetisyen endokrine göndermişti belki insülin başlarlar diye ama doktorum gerek yok dedi.
Yalnız bi idrar tahlili istedi. İstersen de tsh baktır dedi.
Bunun dışında magnezyumlu bir ilaç verdi kramplarım için, sadece krampın olduğunda iç dedi.
Akıntılar için bi fitil önerdi, evde bulunsun ileride kullanacağız dedi.Doğuma yakın akıntılar artıyormuş.
Ayrıca lierac önerdi çatlaklar için, bir de bi nemlendirici ismi verdi, sanırım su içinde yağ emülsiyonu gibi bişey, devlet de karşılıyormuş....İstersen al dedi.
İşte bizden haberler böyle kızlar....