- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #33.921
günaydın bayanlar hepinize sıcak karşılamanız içinteşekkür ederimm
sizler genelde 6 ayı doldurmusunuz ben daha 21.haftadayım yani yenii doldurdum geçen hafta ayrıntılı usgye girmiştim oğlum olacak inşallah
şükür herşey yolunda bayramdan sonraşeker yüklemesinegidicem
littlesunshine maaşallah oğluna cnm 2 hafta ilerde olması çok muhteşem benimki 2 gün bile ilerde olsa seviiniyorum genelde hep gününde çıkıyor
bblau senin kızına damaaşallah cnm ah ben de o zamanları görürüm inşallahhh
zaman çabuk geçiyor canım ya, daha dün öğrendim sanki. şimdi kocaman oldu

haberlerrrrrrrrrr haberler.......
evet herkes bi haber var bugün..
bblau öncelikle kızına maşallah... allahım sağlıkla doğurmak nasip etsin hepimize inş..
kızlar bende bu ay son maaşımla yatakmı alsam oğluma kıyafetmi? bilemedim yaa....ne yapsam sizce..ben diyorum ki önce yatağını alayım....nasıl olsa kıyafetleri parça parçada olsa alırım diyorum..:44:
karnımı üşütmüşüm ıhlamur içiyorum inş iyigelir..bugün eşim ilkkez oğlunun tekmiğini duydu..sanki anlıyor gibi çocuk babası elini koyunca kesiyor tekmiği falan deli oldum..bir kezde olsa yakaladık sabah.. yaramaazzz....
benim sıpa da babaya ne şebeklikler yapıyor. iletişimleri şimdiden şaşırtıcı derecede güzel... kıskanıyorum arada bir

yerinde olsam o parayla büyük eşyalarını alırdım. ufak tefek şeyler her zaman alınıyor. herşey ateş pahası ama ya... dün baba oğul kuruttular yine beni