2012 Şubat Anneleri

farketmemişim gerçekten neyse dediğin gibi herkesin dini düşüncesi kendine saygı duyuyoruz hepimiz hristiyan,musevi,müslüman bizlerinde kolları var hep beraber yaşıyoruz türkiye cujmhuriyetinde ama böle bişi dediğin gibiyse senin gibi farkeden olursa dizi yayından kaldırılır gibime geliyo :44:bu arada hafta sonu mobilya işini hallettik bitti çok şükür ocakta teslim etcekler çok şirin olcak inşallah oğlumun odası (unisex oldu gerçi ama):27:

dizi kaldırılmazsa da müzigin yeri degişir yada o kaldırılırr...unisex olsunn kardesi de kullanırrr:27::27: biz bayramdan sonra ya bıraktık herseyii.. gerci biz oda yapmıycaz da işte yatagını dolabını esyalarını.. ayy zaman gecmiyo ac karnınaa saat gelmiyo bi türlü.. bi an önce 10.30 olsunn bende cıkayım evden:52::52::52::52::52:

belkii kasılmıstırr cnmm düz durmadıgından.. bekle bakalım olmadı bi kosu asm ye gidersinn pıtpıtlarını dnlersinn:16:

bizim ordaki asm de ultrason aleti falan hiç birşey de yok
gerçi hastaneye de giderim ama işte kafam takıldı

canım bende alerjik astım var. ne kadar çok hapşurduğumu anlatamam, doktoruma sormuştum hapşurunca kramp giriyo kasıklarıma diye korkma birşey olmaz demişti. (tabi o giren sancı geçmezse o ayrı) yani korkma arkadaşım, biz hapşurunca biraz zıplıyorlar sanırım hemen hareketleri kesiliyor:9:

inşallah cnaım işte insanın kafası takılıyor

bu arada doktorum bana hapşurcağını anlayınca karnını iki elinle tut öyle hapşur demişti. ben kasıklarıma koyuyorum elimi epey faydasını gördüm

günaydın kızlar...gerçi bu aralar pek güne aydın başlayamaıyoruz orası ayrı daha 24 şehitin acısını unutamzken birde dün van'daki depremle sarsıldım artık karar verdim haber izlemeyeceğim psikolojim bozuldu resmen hiç mi iyi haber olmaz arkadaş yaaa

Günaydın arkadaşlar…
Herkese iyi haftalar.
Kasvetli bir gün…
Aslen bir Adapazarlı ve 99 depremini bilfiil yaşamış, akabinde Düzce ve Adapazarı’nın halini, o enkazları gözleriyle görmüş biri olarak yine o nefret ettiğim soruyu duymak çok acı…
Evet “Sesimi duyan var mı?”
Bu sorudan bahsediyorum.
Dünyada sorulmuş en acıklı, en derin manalar içeren, en umutlu, en umutsuz, en kederli soru bu…
Bu dört kelime, bu ülkenin kaderi…
Değişmeyen makus talihi…
Rabbim beterlerinden korusun, enkaz altında bekleyen yurttaşlarımıza sabırlar versin bir an önce sağlıkla kurtarılmalarını nasip etsin.
Ölenlerimizden Rabbim rahmetini esirgemesin, yakınlarının başı sağolsun.
Yaradan onlara dayanma gücü versin.
Enkaz altında kalmak ne derece zorsa, dışarıda bekliyor olmak da o kadar zor…
Bu sabaha sol yanım acıyarak uyandım…Rabbim daha fazla acıtmasın…

bu arada doktorum bana hapşurcağını anlayınca karnını iki elinle tut öyle hapşur demişti. ben kasıklarıma koyuyorum elimi epey faydasını gördüm

evet bende normal de öyle yapıyorum ama bu sefer olmadı işte

kalp atısı dinleme cihazı olmayan asm de ilk defa duydumm:26::26::26:

hee valla gittim ya sadece tansiyonumu ölçtüler okadar bide tetanoz aşısı yaptılar

dizi kaldırılmazsa da müzigin yeri degişir yada o kaldırılırr...unisex olsunn kardesi de kullanırrr:27::27: biz bayramdan sonra ya bıraktık herseyii.. gerci biz oda yapmıycaz da işte yatagını dolabını esyalarını.. ayy zaman gecmiyo ac karnınaa saat gelmiyo bi türlü.. bi an önce 10.30 olsunn bende cıkayım evden:52::52::52::52::52:
evet bencede o kadar model resmi koydum size ama farketmediğm bir mağaza varmış maskoda orayı buldum süper sade renkler ve benim en sevdiğim çizgi filim karakterlerim
$Görüntü0597.webp

$Görüntü0599.webp

$Görüntü0598.webp

o küçük olan oyuncak dolabı yerine 1,70 boyunda tek kapılı altı oyuncak dolabı olan bir gardırop yaptırdık
kapaklar çekmeceler hep fren sistemli ellerini sıkıştırmasın die stiker filan yapıcaklar çok şirin olcak bide ilk zamanlar yanımda yatsın die beşik aldık onun fotosunu çekmeyi unutmuşum
canım bende normalde çok hapşırırım işim faturalarla olduğu için sürekli hapşırır durumdayım
ama bu sefer karnım çok acıdı masaya kafamı koymuştum karnım iki büklümdü ondan mıdır nedir bilmiyorum
inşallah birşey yoktur

cnm geçmiş olsun geçici bir kasılmadır ama yinede dikkat et iyimi

Günaydın arkadaşlar…
Herkese iyi haftalar.
Kasvetli bir gün…
Aslen bir Adapazarlı ve 99 depremini bilfiil yaşamış, akabinde Düzce ve Adapazarı’nın halini, o enkazları gözleriyle görmüş biri olarak yine o nefret ettiğim soruyu duymak çok acı…
Bu sorudan bahsediyorum.
Dünyada sorulmuş en acıklı, en derin manalar içeren, en umutlu, en umutsuz, en kederli soru bu…
Değişmeyen makus talihi…
Rabbim beterlerinden korusun, enkaz altında bekleyen yurttaşlarımıza sabırlar versin bir an önce sağlıkla kurtarılmalarını nasip etsin.

amin cnm benim:25::25:
evet bencede o kadar model resmi koydum size ama farketmediğm bir mağaza varmış maskoda orayı buldum süper sade renkler ve benim en sevdiğim çizgi filim karakterlerim
Eki Görüntüle 278341

Eki Görüntüle 278343

Eki Görüntüle 278342

o küçük olan oyuncak dolabı yerine 1,70 boyunda tek kapılı altı oyuncak dolabı olan bir gardırop yaptırdık
kapaklar çekmeceler hep fren sistemli ellerini sıkıştırmasın die stiker filan yapıcaklar çok şirin olcak bide ilk zamanlar yanımda yatsın die beşik aldık onun fotosunu çekmeyi unutmuşum

cnm geçmiş olsun geçici bir kasılmadır ama yinede dikkat et iyimi

bu sizin oda mı?? degil heraldee.. ayy sakınn odaya beyaz lamba koymayınn cok soguk gösteriyor.. cok hoss cnm benimm iyii güzell günlerde kullanınn insallahhh... uykusuzz gecelerdee cizgi film kahramanlarına bakarr moral toplarsınnn:27::27::27::9::9::9::9: ayy bende puff oyuncaklara bayılırımm.. annesi fırsatı bulmuskenn bol bol alcak kızına arada kendide oynar tabe:52::52::52:

günaydın kızlar.

günaydın cnmm

Son düzenleme:
hımmmm doktorlara gidilmiş maşallah bi aksilik yok. gelinim büyümüş serpilmiş. ince belli uzun boylu minnak yüzlü olacakmış. tam benim tipim. tam. :)))

günaydın tuğbacım eymenin odası alınmış maşallah gülü güle büyüsün içinde tosun gibi bir erkek olsun inşallahhhhh:9::9::9:

Günaydın arkadaşlar…
Herkese iyi haftalar.
Kasvetli bir gün…
Bu sorudan bahsediyorum.
Değişmeyen makus talihi…
günaydın güselim o kadar acı ki o anları tekrar yaşıyorum izledikçe ateş düştüğü yeri yakıyor rabbim hepsinin yardımcısı olsun ülkemiz deprem ülkesi binalarımızı sağlamlaştırmamız gerek ama malesef iskelet şeklinde duruyo apartmanlar evler vs...
amin cnm benim:25::25:

bu sizin oda mı?? degil heraldee.. ayy sakınn odaya beyaz lamba koymayınn cok soguk gösteriyor.. cok hoss cnm benimm iyii güzell günlerde kullanınn insallahhh... uykusuzz gecelerdee cizgi film kahramanlarına bakarr moral toplarsınnn:27::27::27::9::9::9::9: ayy bende puff oyuncaklara bayılırımm.. annesi fırsatı bulmuskenn bol bol alcak kızına arada kendide oynar tabe:52::52::52:

bu oda bizim değil maskoda çektiğim resimler çocuğun beşiğinin başına gargameli koysam kabus olur bebeğime uyuyamaz alim allah ne bilim eşim annem ve ben sonuç olarak sadelikte karar kıldık azcık mobilya kulpları hareketli kanımca

günaydın güselim o kadar acı ki o anları tekrar yaşıyorum izledikçe ateş düştüğü yeri yakıyor rabbim hepsinin yardımcısı olsun ülkemiz deprem ülkesi binalarımızı sağlamlaştırmamız gerek ama malesef iskelet şeklinde duruyo apartmanlar evler vs...

bu oda bizim değil maskoda çektiğim resimler çocuğun beşiğinin başına gargameli koysam kabus olur bebeğime uyuyamaz alim allah ne bilim eşim annem ve ben sonuç olarak sadelikte karar kıldık azcık mobilya kulpları hareketli kanımca

en güzelii cnmm.. ben cilek in odalarına baktımm her tarafında bişiler varr masallah.. ben zatenn ekstra sadeligi sevdigimdenn bana uyduu:34::34::34::34:

kızlarrrr ben cok acımmmm... resmnn karnım gurulduyooo hemdee nasıllllll:26::26::26: randevuma 1 saat oldugu gibi yüklemedenn sonra da 1 saat bekletiyolarmıss.. kesin baylıırımm o zamana aclıktann.. cocugum da kendindenn gectii vurup duruyoo o da acıktı heral:31:

Günaydın babuş.
Sana bi manken yetiştiriyorum ortaam, hadi iyisin :)

ahahahah farkettim babuş. şanslı kadınım vesselam ;) kızım bizde sana yahuşuklu bir delikanlı yetiştiriyoruz herhalddsss.

yengem dayımla gönderdiği için arabanın arkasına sığmamış fazla bişi.

Yeniden Yönlendirme Bildirimi

şundan var. sepet midir beşik midir nedir.

ana kucağı var.

bunun laciverti;

biberon sterilize bişiii.. şundan,

bi de böyle o'nu anlatamıyacam sanırım.
adını bilmiyorum;

diğer kalanları biz almaya gidicez..

Back
X