2012 Şubat Anneleri

kızlarrrr ben cok acımmmm... resmnn karnım gurulduyooo hemdee nasıllllll:26::26::26: randevuma 1 saat oldugu gibi yüklemedenn sonra da 1 saat bekletiyolarmıss.. kesin baylıırımm o zamana aclıktann.. cocugum da kendindenn gectii vurup duruyoo o da acıktı heral:31:

Şimdiden çok açsan yalnız gitme, baygınlık hissi oluşabilir bu açlığın üstüne şekerli suyu içince...
Bebeğin açısından korkma ama şekerli suyu içince onun keyfi yerine gelir :)

en güzelii cnmm.. ben cilek in odalarına baktımm her tarafında bişiler varr masallah.. ben zatenn ekstra sadeligi sevdigimdenn bana uyduu:34::34::34::34:

çileğin odalarına bende baktım görüntü var ama ses yok takur tukur sallanıyo çekmeceleri dolap kapakları şahsen o kadar uyduruk bir malzeme kullanmışlar ki kullanacağın max 2 sene elinde kalır adamın ki vereceğim parada aynı kapıya çıkıyo
büyüyen beşik+çamaşırlık+tek kapılı gardırop+ ahşaptan ilk aylardan kullanabileceği beşik =2300tl tuttu en azından
güvenli,sağlam olduğunu düşünürsek normal fiyat

Şimdiden çok açsan yalnız gitme, baygınlık hissi oluşabilir bu açlığın üstüne şekerli suyu içince...
Bebeğin açısından korkma ama şekerli suyu içince onun keyfi yerine gelir :)

yok yalnız degilm allah tann görümcem gelcek:31: arkadas hiç doymuyrum ki masallahhh..ultrasondaa uyanıkk olsunda sonra istedigi kadarr uyuyabilirr..:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ahahahah farkettim babuş. şanslı kadınım vesselam ;) kızım bizde sana yahuşuklu bir delikanlı yetiştiriyoruz herhalddsss.

yengem dayımla gönderdiği için arabanın arkasına sığmamış fazla bişi.

Yeniden Yönlendirme Bildirimi

şundan var. sepet midir beşik midir nedir.

ana kucağı var.

bunun laciverti;

biberon sterilize bişiii.. şundan,

bi de böyle o'nu anlatamıyacam sanırım.
adını bilmiyorum;

diğer kalanları biz almaya gidicez..

abavvvvvv yenge doldurmuş vallahi :18:
güle güle kullan babuş güzel şeyler yollamış, tam lazım olcak şeyler...
sepetli beşikte ilk zamanlar yatırırsın sonra da yatağa alırsın işte...Hem araba hem de ev tipi ana kucağını da yollamış.
Oh mis.
Nası yenge bu yawwwwwww :72:

dün kendime şundan aldım bayramlık :))) ehehehehe kaçırmayın kızlar eşi lcwsavar olarak ilk defa eşim de ses etmedi burdan aldığım bişeye.

LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Elbise - BLACK PRINTED

çok şık duruyor, burdan o kadar güzel gözükmediğne garanti verebilirim. ve adeta çok kilo alıp kendini kandırmak, "ay ben hala fitim ya" demek isteyenlere üretmişler bu elbiseyi. 36 beden aldım söylemesi ayıp... moralim yerine geldi.. ehehehe

Gününüz aydın olsun kızlar. Gerçi bu aralar ülkemizin üstünde kara bulutlar dolanıyor ya yine de biz bebeklerimizi göz önüne alarak kendimizi çok üzmemeye gayret edelim...

Cuma günü şeker yüklemesi yapılmıştı 75 mg ve yarım saatte bir yapılan ölçümlerim 197,165,191,145 çıktı. Doktorum kızdı ve hemen sıkı diyete başlıyoruz dedi. Hamurişi, kızartma ve tatlı hiç yok. Meyveleri de sütle birlikte alıyoruz. Uymazsam insülin başlayacakmış... Korkmalı mıyım sizce? :((

çileğin odalarına bende baktım görüntü var ama ses yok takur tukur sallanıyo çekmeceleri dolap kapakları şahsen o kadar uyduruk bir malzeme kullanmışlar ki kullanacağın max 2 sene elinde kalır adamın ki vereceğim parada aynı kapıya çıkıyo
büyüyen beşik+çamaşırlık+tek kapılı gardırop+ ahşaptan ilk aylardan kullanabileceği beşik =2300tl tuttu en azından
güvenli,sağlam olduğunu düşünürsek normal fiyat

ben yakından gidip bakmadımmm. evet iyi fiyatt.. yani en azından nette baktıgım odalar daha ucuz degildi.. güzel günlerdee yatırr oglusunuu insallahh cnm benimm... ayy ben odayı kursam daha da heyecanlanırımm zaman gecmez:27::27::27:

dün kendime şundan aldım bayramlık :))) ehehehehe kaçırmayın kızlar eşi lcwsavar olarak ilk defa eşim de ses etmedi burdan aldığım bişeye.

LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Elbise - BLACK PRINTED

çok şık duruyor, burdan o kadar güzel gözükmediğne garanti verebilirim. ve adeta çok kilo alıp kendini kandırmak, "ay ben hala fitim ya" demek isteyenlere üretmişler bu elbiseyi. 36 beden aldım söylemesi ayıp... moralim yerine geldi.. ehehehe

Güzelmiş babuş bayramlığın iyi günlerde giy...
Ben de elbise giycem bayramda karar verdim.
Ctesi düğüne gittik, eski elbiselerimden birini giydim oldu valla :)
Sonradan farkettim ki, fermuarını da açmadan giymişim heptn sardı bi sevinç dalgası heryanımı :27:
Bayramda da giyiyim iyisi mi :49:

yok yalnız degilm allah tann görümcem gelcek:31: arkadas hiç doymuyrum ki masallahhh..ultrasondaa uyanıkk olsunda sonra istedigi kadarr uyuyabilirr..:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

anlamıyorum arkadaş. hiç doymuyorum gibi bi hissiyatım olmadı hiç hamileliğimin başından beri. günde 2,5 lt suyumu içtim. tam tahıllı 2 dilim ekmek arasına peynir koyup her sabah kahvaltımı bu şekilde iş yerinde ettim. ara öğünlerde meyve yedim. öğlen salatam, sebze yemeğim oldu genelde. akşamları da aynı şekilde. (tabi bazen kaçamaklar oldu ama hamile değilken de yerdim ben bunları) tatlı yemedim.(aiırı yemedim yani)

peki bu kadar kiloyu nasıl aldım ben biri bana desin bunu lütfen.... noluyo bana cidden bunalıma girecem yaaa...

kızlarr cıkıyrum benn..:3::3: hazırlanayımm yavas yavas cıkayımm.. dua edin bana. biri daha dr a gidicekti bugün sankimm:44::44::44: ayhhh cok heyecanlndımm görüsürükkkkk:8::8::8::8::8::8:

ben yakından gidip bakmadımmm. evet iyi fiyatt.. yani en azından nette baktıgım odalar daha ucuz degildi.. güzel günlerdee yatırr oglusunuu insallahh cnm benimm... ayy ben odayı kursam daha da heyecanlanırımm zaman gecmez:27::27::27:

valla cnm aslında benim odada tam bir oda sayılmaz yerim ufak olduğu için tamamını alamadım alırken herşeye çok dikkat etmekte fayda var
ocak başı getircekler kurcaklar odayı ooo daha çok var sipariş üzerine yapıldımı aşağı yukarı 45 gün sürüyo bilginize
bende bebişin odasını boyatcam süsliycem gelmeden esas son zamanlara işim var

anlamıyorum arkadaş. hiç doymuyorum gibi bi hissiyatım olmadı hiç hamileliğimin başından beri. günde 2,5 lt suyumu içtim. tam tahıllı 2 dilim ekmek arasına peynir koyup her sabah kahvaltımı bu şekilde iş yerinde ettim. ara öğünlerde meyve yedim. öğlen salatam, sebze yemeğim oldu genelde. akşamları da aynı şekilde. (tabi bazen kaçamaklar oldu ama hamile değilken de yerdim ben bunları) tatlı yemedim.(aiırı yemedim yani)

peki bu kadar kiloyu nasıl aldım ben biri bana desin bunu lütfen.... noluyo bana cidden bunalıma girecem yaaa...

bebekk almıstırr bebemmm.. benn de simdiye kadarr tammmm 5 kg almıs bulunuyorumm.. gecen ay 2 bu ay 2 kg aldım.. öncesi de 1 kg.. asıl ben 2 ,2 almaya devam edersem ne olcam acabaa:27::27::27:

kızlarr cıkıyrum benn..:3::3: hazırlanayımm yavas yavas cıkayımm.. dua edin bana. biri daha dr a gidicekti bugün sankimm:44::44::44: ayhhh cok heyecanlndımm görüsürükkkkk:8::8::8::8::8::8:

görüşürüz taklım kendine ii bak öpüyorum seni bebişin sağlıklı haberleriyle dönn:54:

Gününüz aydın olsun kızlar. Gerçi bu aralar ülkemizin üstünde kara bulutlar dolanıyor ya yine de biz bebeklerimizi göz önüne alarak kendimizi çok üzmemeye gayret edelim...

Cuma günü şeker yüklemesi yapılmıştı 75 mg ve yarım saatte bir yapılan ölçümlerim 197,165,191,145 çıktı. Doktorum kızdı ve hemen sıkı diyete başlıyoruz dedi. Hamurişi, kızartma ve tatlı hiç yok. Meyveleri de sütle birlikte alıyoruz. Uymazsam insülin başlayacakmış... Korkmalı mıyım sizce? :((

Geçmiş olsun tatlım.
An itibariyle bana en yaklaşan kişi sen olmakla birlikte henüz rekorumu aşan yok topikte.
Şöyle ki, 50 gram 1. Saat 202 :26:
Sen 75 gramda yarım saatte bile beni aşamamışsın, bana göre zemzem suyuyla yıkanmışsın diyebiliriz.
Bana da diyetle hallolmazsa insülin başlayacağız dedi doktorum.
Diyetisyeni tekrar ziyaret ettim, listemi baştan düzenledi.
Bir haftadır diyetteyim, diyeti bozmayınca insani sınırlara iniyor değerler.
Hamur işi, kızartma, cipsler, tatlılar, unlular katiyen yasak.
Zaten baştan beri dikkat ediyordum.
Artı bi şeker ölçüm cihazım var her gün, günde birkaç kez ölçüm alıyorum.
Meyve dediğin gibi sütle, yoğurtla yada fındıkla. Çünkü meyve şekeri direk kana karışıyor, bağırsaktan hızla emilip kan şekerini hızla yükseltiyor, akabinde hızla düşürüyor.
Bağırsaktan geçişini yavaşlatmak için yanında protein alıyoruz.
Diyetisyenim ısrarla birkaç doz insülin alalım dese de doktorum bir haftalık diyet değerlerimi görünce insüline gerek yok dedi.
Üstelik şekerli yediğimde de ertesi gün açlık değerim 90 sınırında kalabiliyor şimdi.
Diyet+egzersiz.
Egzersizin de inanılmaz faydası var.

benim de fazla çıktı :((( 147 :( bu çarşamba tekrar yaptıracaz bakalım. de sıkı dıyet noluyo o nu anlamadım :))) sanki dersin çok abartı çıkmış da sıkı dıyet yap demiş. deli mi ne doktorun. dikkat et yeter bence.

bence tabi.. kameralarımızı babuşa yönlendiriyoruz... babuş bı de bakayım fazla mı bu değerler.

Geçmiş olsun tatlım.
An itibariyle bana en yaklaşan kişi sen olmakla birlikte henüz rekorumu aşan yok topikte.
Şöyle ki, 50 gram 1. Saat 202 :26:
Sen 75 gramda yarım saatte bile beni aşamamışsın, bana göre zemzem suyuyla yıkanmışsın diyebiliriz.
Bana da diyetle hallolmazsa insülin başlayacağız dedi doktorum.
Diyetisyeni tekrar ziyaret ettim, listemi baştan düzenledi.
Bir haftadır diyetteyim, diyeti bozmayınca insani sınırlara iniyor değerler.
Hamur işi, kızartma, cipsler, tatlılar, unlular katiyen yasak.
Zaten baştan beri dikkat ediyordum.
Artı bi şeker ölçüm cihazım var her gün, günde birkaç kez ölçüm alıyorum.
Meyve dediğin gibi sütle, yoğurtla yada fındıkla. Çünkü meyve şekeri direk kana karışıyor, bağırsaktan hızla emilip kan şekerini hızla yükseltiyor, akabinde hızla düşürüyor.
Bağırsaktan geçişini yavaşlatmak için yanında protein alıyoruz.
Diyetisyenim ısrarla birkaç doz insülin alalım dese de doktorum bir haftalık diyet değerlerimi görünce insüline gerek yok dedi.
Üstelik şekerli yediğimde de ertesi gün açlık değerim 90 sınırında kalabiliyor şimdi.
Diyet+egzersiz.
Egzersizin de inanılmaz faydası var.

Hmmm sana da çok geçmiş olsun Bblaucum. Demek ki bundan sonra dikkat edicez. Ben bir ara ipin ucunu çok kaçırdım, sürekli patates kızartması falan yedim. Belki de o yüzden oldu. Gerçi benim anne tarafı da baba tarafı da şeker hastası. Eminim bunun da bir etkisi vardır.

Bu arada şimdilik diyetisyenle uğraştırmayacağım seni dedi. Ama 1 ay sonra tekrar açlık-tokluk kan şekeri baklılacak.

Senin kullandığın ölçüm cihazı parmaktan kullanılan bir cihaz mı? Bir de markasını söyler misin ben de alayım kontrol altında olsun...

evet bencede o kadar model resmi koydum size ama farketmediğm bir mağaza varmış maskoda orayı buldum süper sade renkler ve benim en sevdiğim çizgi filim karakterlerim
Eki Görüntüle 278341

Eki Görüntüle 278343

Eki Görüntüle 278342

o küçük olan oyuncak dolabı yerine 1,70 boyunda tek kapılı altı oyuncak dolabı olan bir gardırop yaptırdık
kapaklar çekmeceler hep fren sistemli ellerini sıkıştırmasın die stiker filan yapıcaklar çok şirin olcak bide ilk zamanlar yanımda yatsın die beşik aldık onun fotosunu çekmeyi unutmuşum

cnm geçmiş olsun geçici bir kasılmadır ama yinede dikkat et iyimi

sağol canım inşallah

benim de fazla çıktı :((( 147 :( bu çarşamba tekrar yaptıracaz bakalım. de sıkı dıyet noluyo o nu anlamadım :))) sanki dersin çok abartı çıkmış da sıkı dıyet yap demiş. deli mi ne doktorun. dikkat et yeter bence.

bence tabi.. kameralarımızı babuşa yönlendiriyoruz... babuş bı de bakayım fazla mı bu değerler.

Hhhhhhh... :1: Valla nomalde çok sakin bir doktordur. Tiroidim için gidiyorum yıllardır kendisine. İlk kez bu kadar telaşlı gördüm kendisini, ondan dolayı korktum birazcık :)

Bblau da topic imizin ücretsiz doktoru gibi :1:

Back
X