- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #34.061
eee hamileliğini kullan işte. ben geçen bayramda kırılmasınlar diye gittim ama bu bayramda ı ıhhh gidemem hiç bi yere. kaynanama gider bayram kahvaltısı yaparım (geleneksel bu nedense) ordan anama gider akşama kadar yatarım. ohhh mis.
Kızlar bebek arabası konusunda hiçbir fikrim yok ama hafta sonu gittiğimiz bir mağazada bize Jane Rider Travel Sistem bebek arabasını tavsiye ettiler. İnternetten de yaptığım araştırmalara göre kullanıcıları çok memnunmuş. Acaba siz ne dersiniz? Özellikleri şöyleymiş:
STRATA OTO KOLTUĞU ANA KUCAĞI RIDER ARABANIN HEDİYESİDİR..(Satın aldığınız üründe strata seçeneğini notta belirtmeniz yeterli olacaktır..)
Strata Renk Seçenekleri:
-Lacivert (475) Stylon
-Açık gri (P09) Paper Moon
-%100 Alimunyum çok sağlam oval şase ( A1 High Performance Alimunium)
-EN 1888 Avrupa Güvenlik Belgesi Sertifikası
-Yıkanabilir kumaş
-Yanmayı geciktiren,kanserojen madde içermeyen %100 pamuk özelliği sayesinde terletmeyi en aza indirgeyen su geçirmeyen yüksek teknoloji kumaş
-Oturma ünitesi üzerinde istenildiğinde çıkartılabilen yumuşak şilte
-5 kademe ayarlanabilir ayak dayanağı
-Çıkartılabilen fermuarlı tente
-Çok kolay çıkartılabilen oturma ünitesi
-Oturma ünitesi ileriye ve geriye doğru dönük kullanılabilir
-5 Nokta tam emniyet kemeri
-Geniş alışveriş sepeti
-Jane Rider katlantdığında kilitlenir ve katlanmış durumda ayakta durur
-360 derece dönebilen ve kilitlenebilen ön tekerlek
-Elden kontrol edilebilen birleştirilmiş kablolu fren sistemi
-Patentli en son teknoloji ayarlanabilen amartisör sistemi; maksimum konfor minimum sarsıntı
-Her yüzeyde gidebilen geniş tekerlekler
-Sürüşlerin en rahatını sağlamak için arka tekerlekler pönematik rulman yataklıdır
-Pro-fix sistem üzerine Matrix light,Rebel Pro ve Strata Pro oto koltuğu ana kucağı takılabilen şase
-3 kademe sırt yatma özelliği
-Çıkarılabilen ön bar
-Patenti teleskopik katlanıp açılabilme sistemi ile %30 daha az yer kaplar
-İtme kolu yüksekliği ( 85-110 cm ) ayarlanabilir ve tek elle kullanılabilir
Orjinal yağmurluk hediyeli
Orjinal malzeme çantası hediyeli
Yeşil ( P04 Holland Green ) olan rengi orjinal şemsiye hediyeli
Aksesuar Hediyesi olan Strata Pro Taşıma Koltuğu Anakucağı Özelikleri
-Grup 0+
-0-13 kg.arasıkullanılabilme özelliği
-ADAC Kındersitztest 2008(+) gut derecesi almıştır
-ECE R/04 Avrupa araba güvenliği standartlarıonaylı sertifika
-Hareketli taşıma kolu
-Pro-fıx sistemi sayesinde pusetlere kolay monte edilebilme özelliği
-Araca kolay monte edilebilme özelliği
-Omuz kayışlarını bir düğmeye basarak pratik bir şekilde hareket ettirebilme özelliği
-Omuz kayışlarını ettirterek 110 derece ve 125 derece bir açı ile çocuğunuza ekstra konfor sağlarsınız
- Koltuğunuzun arkasında yer alan hava kanalları terlemeyi en aza indirgeyebilmek için tasarlanmıştır
-Bebeğinizi dış etkenlerden koruyabilmeniz için geliştirilmiş orijinal sineklik hediyesi
-Kanserojen madde içermeyen ve %100 pamuk özelliği sayesinde terletmeyi en aza indirgeyen yüksek teknoloji kumaş
-Çıkabilen tente
-Koruma pedli 5 nokta emniyet kemeri daha fazla yüzeyi bağlar ve bu nedenle daha yüksek güvenlik sağlar
-Koltuk geri dönüşümlü yüksek dirençli poliproplenden imal edilmiştir
-Darbe emici mikrofiber köpük
-Boyun koruma yastığı
Bebeği rahatsız etmeden güvenli taşıma imkanı
-Geniş iç hacim
-Direkt olarak pusete bağlanabilme özelliği
-Uyumlu pusetler:Carrera Pro,Carrera Aniversario,Slalom Pro,Nomad,Twin Two,Power Twin
-Ürün ağırlığ:4,5 kg
-Ürünün garanti süresi:24 ay
(ALINTIDIR)
Hoşbulduk cnm sende yeni gelmişsin sanırım sende hoş gelmişsin..
Ya bazen kendimi cidden aptal gibi hissediyorum kızım hastaneden çıkmadan okusana raporu ama ben bebeğimi görünce kendimi kaybettim..Sıramı beklerken heycandan kalbim durcaktı resmen çişim felan geldi..
Teyzesi bir şeker bir şeker anlatamam.. Ağzını açıp açıp kapadı doktor diyor su yutuyor..
Bütün tuhaf doktorlarda beni buluyor sanırım.. Gittim diyor açmısın bebek uyuyor..Yok dedim sonra dedi kolunu kıpırdattı.. baktım doktor geveze bişe bende aklıma takılanları sordum diyor çok konuşuyorsun sen, azcık sus Eşim zavallıda çaktırmadan sessiz sessiz kameraya çekti bebişimizi.. Devlet hastanesi sonuçta cd felan hak getire..
..
günaydın kızlarr..bizde sağlık ocağından geliyoruz.irem için gitmiştik kolunun altında sivilce cıkmıs kuzumun nerdeyse apse yapacakmıs..temizledi doktor krem verdi.bende o arada tetanos asısını sordum bu ara piyasada sıkıntı var ben bi an önce olmanızı tavsiye ederim dedi.kendisi 2 hamileliğinde de olmus.sadece ameliyathane ortamından değil toğrağa düşüp çizilse bi tarafınız ordan da kapabilirsiniz dedi.olmanızın hiç bir zararı yok dedi. uygun bi zamanda gidip aşılanayım bende bari..
Çok moralim bozuk hamilelikte çarptı ya hormonlar duygusallık. Dün yatağa girerken eşime, biz yatağa giriyoruz onlar nasıl uyuyacak şimdi dedim. Çadırları kurmaya başlamışlar dedi. Girdim yatağa sabaha kadar döndüm durdum. Şimdi de an be an ekşisözlükten takip ediyorum. Kalfaya çaktırmadan gizli gizli ağlayıp siliyorum gözümü. Allahım yardım etsin karda kışta bu insanlara.
Haklısın kuzu, güzel fikir..Perşembe günü de düğüne gidicem, bu havada evlenilir mi ya
La en az 40 defa söyledim, süte banın şu meyvelerinizi diye beeeee
Allahım sana geliyorum. Puuuuf yaaa bu bayramlar ne kadar hızlı gelmeye başladı artık yaaa. Şimdi başlar benimki: Sabah babamlara gidelim, ordan ablamlara gideriz, hazır buraya kadar gelmişken bi de amcamlara gidelim, burdan da geçen bayram da gitmedik dayımlara gidelim, ordan teyzeme gidelim. Aboooooo... Ööööööf... Bak şimdiden strese girdim :18:
Canım ben de Jane aldım puset ve bebek arabası.
Aslında bebe conforttu niyetim ama Jane'i o kadar övdüler ki, aklım yattı.
İnşallah memnun kalırım.
günaydın kızlarr..bizde sağlık ocağından geliyoruz.irem için gitmiştik kolunun altında sivilce cıkmıs kuzumun nerdeyse apse yapacakmıs..temizledi doktor krem verdi.bende o arada tetanos asısını sordum bu ara piyasada sıkıntı var ben bi an önce olmanızı tavsiye ederim dedi.kendisi 2 hamileliğinde de olmus.sadece ameliyathane ortamından değil toğrağa düşüp çizilse bi tarafınız ordan da kapabilirsiniz dedi.olmanızın hiç bir zararı yok dedi. uygun bi zamanda gidip aşılanayım bende bari..
Çok moralim bozuk hamilelikte çarptı ya hormonlar duygusallık. Dün yatağa girerken eşime, biz yatağa giriyoruz onlar nasıl uyuyacak şimdi dedim. Çadırları kurmaya başlamışlar dedi. Girdim yatağa sabaha kadar döndüm durdum. Şimdi de an be an ekşisözlükten takip ediyorum. Kalfaya çaktırmadan gizli gizli ağlayıp siliyorum gözümü. Allahım yardım etsin karda kışta bu insanlara.
Hoşgeldin dünürüm..Geçmiş olsun..Aşı konusunda ne de güzel söylemiş doktor...
Bu tür düşüncelere dalman normal, hamile bile olmasa herkes bunu düşünür...Ben yağmur yağdığında sokaktaki köpek bile aklıma geldiğinde kötü oluyorum.Ama ekşisözlükten an be an takip edip kendine ve bebeğine eziyet etmene bir anlam veremedim.
Ben aldım cicişlerimiBu bayramda hiç el öpmeye gidesim yok ama ya, evde totomu büyütmek istiyorum
çok teşekkür ederim hemen bakıyorum :)
Hoşbulduk cnm sende yeni gelmişsin sanırım sende hoş gelmişsin..
Ya bazen kendimi cidden aptal gibi hissediyorum kızım hastaneden çıkmadan okusana raporu ama ben bebeğimi görünce kendimi kaybettim..Sıramı beklerken heycandan kalbim durcaktı resmen çişim felan geldi..
Teyzesi bir şeker bir şeker anlatamam.. Ağzını açıp açıp kapadı doktor diyor su yutuyor..
Bütün tuhaf doktorlarda beni buluyor sanırım.. Gittim diyor açmısın bebek uyuyor..Yok dedim sonra dedi kolunu kıpırdattı.. baktım doktor geveze bişe bende aklıma takılanları sordum diyor çok konuşuyorsun sen, azcık sus Eşim zavallıda çaktırmadan sessiz sessiz kameraya çekti bebişimizi.. Devlet hastanesi sonuçta cd felan hak getire..
Canım normalda 24 + 4 olmam gerekiyordu en son doktora gittiğim gündeki haftasına göre hesaplarsam..
Anlamlı kabul edilmemiştir diyince ben direk türkçe olarak algılıyorum :)
Neyse doktorumda önemli değil dedi zaten..
Haftaya Pazarteside kendi doktorumda kontrolüm var..
Ama devlet hastanesi olduğu çok belliydi sedyeye zor yattım .. Bu kadar mı pis olur..
Bebeğin ağırlığını sordum dedi 912 gr ölçüyorŞimdi baktım 27 haftalıkken öle olması lazım..
Neyse cnm içimi rahatlattınız ..Saolun..
Arkadaşlar, Van depreminin ardından oradaki bebekleri unutmayalım, battaniye bebek maması, ikinci el kıyafetler vs elimizden ne gelirse gönderelim!!
Yardımları gönderme yolları:
İstanbul'da yarın (Pazartesi) 11:00 Esenler'den Bestvan turizm otobüsü kalkıyormuş, yardım göndermek isteyenler oraya götürebilir
izmir de yardımları Bornova Belediyesi topluyor ... Bornova Uğur Mumcu (Büyük Park) Kültür Merkezine götürebilirsiniz..İzmir Bornova Belediyesi – 0 232 388 29
Ankara'da da yarın AŞTİ'den Van gölü Turizm 13:00'de (Pazartesi) yardımları görütecekmiş bunun haricinde yardım götürecek mercilerden haberdar olursanız lütfen paylaşın!
Ayrıca Kızılay'a yardım için 2868'e boş mesaj gönderebilirsiniz, AKUT için de tüm faturalı hatlardan 2930'a mesaj gönderek 5TL yardım ulaştırabilirsiniz.
Yardım için web siteleri:
Kizilay: http://www.kizilay.org.tr/
AKUT: AKUT Arama Kurtarma Dernei
Sarmasik: SARMAŞIK; YOKSULLUKLA MÜCADELE VE SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA DERNEĞİ
Kimseyokmu: Kimse Yok Mu
Sisli Belediyesi: Sisli Belediyesi Kurumsal Internet Portali
Sosyal Dayanisma ve Yardimlasma Vakiflari (VAN): Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü Resmi İnternet Sitesi | Vakıflarla İletişim
Van Golu Turizm: http://www.vangoluturizm.com/
Best Van Turizm: Best Van Turizm Resmi Web Sitesi
Dayanışma çok önemli! Allah yardımcıları olsun!
http://www.kizilay.org.tr/
www.kizilay.org.tr
Canım normalda 24 + 4 olmam gerekiyordu en son doktora gittiğim gündeki haftasına göre hesaplarsam..
Anlamlı kabul edilmemiştir diyince ben direk türkçe olarak algılıyorum :)
Neyse doktorumda önemli değil dedi zaten..
Haftaya Pazarteside kendi doktorumda kontrolüm var..
Ama devlet hastanesi olduğu çok belliydi sedyeye zor yattım .. Bu kadar mı pis olur..
Bebeğin ağırlığını sordum dedi 912 gr ölçüyorŞimdi baktım 27 haftalıkken öle olması lazım..
Neyse cnm içimi rahatlattınız ..Saolun..
Eyvallah kuşum sağol senin de hayırlı olsun
O zaman hiç korkma tatlım kafa gayet normal :)
Boyu sanırım biraz minnoş kendisinin :)
Yani şey gibi düşün kimimizin boyu 180dir, kimimizin 165.
Ama genellikle kafalarımız futbol topu kadardır, Diyarbakır karpuzu yada limon kadar diil :)
Bence hiç endişe edeceğin bişey yok.
Artı usg cihazından cihazına da fark eder. Benim de devlet hastanesinde aradaki fark 1 hafta 3 gündü, kafası epey geride görünüyordu.
Ama doktorumun cihazında kaç gün çıkmamız gerekiyorsa o kadar çıktık. Sonuçta devamlı o cihazda takip oluyoruz.
Hep aynı tartıda tartılmak gibi….
912 gram normal ama, benim yavruş 820 gram biraz gramajca eksikmiş.
Ben de girdim mi 3. Trimestere?
ahahahahahha ne gıcık di mi. bizde de kaynanama gittiğimiz zaman kayınpederim yapıyor o'nu. eşimin arabası var diye, oğlum bizi bi köye at. köye atmadan ablama gidelim. ordan halama geçelim. ordan kızkardeşime uğrayalım... deli ediyordu beni deli. her haneye uğruyorduk yaaa...Allah'tan şimdi mazaretim var. 1-2 sene de çocuk küçük bahanesi uygularım. sonrasına bakıcaz artık :)
Ben de girdim mi 3. Trimestere?
Gunaydın kızlar nasılsınız?
Ben hic iyi degilim. Grip oldum cok halsizim ve ustune vajinamda kasıntı ve yanma var sarı akıntı da geliyor.. Napıcam ben boyle bilmiyorum yaa
Hayırlısıyla su 3 ayı da bir atlatsaydık da bir an once dogsaydı yavrularımız..
sağolasın cnm beğendiğine sevindim klasik renkler tercih ettik biraz soluk gibi duruyor fakat sanırım süsleyince odayı tamamlayacakGünaydın kızlar...
leader güle güle kullan çok güzel bir mobilya seçmişsin
adengökce elbiseni sevdim kız
bblau maşallah yavrukuşuna
Erken yattım ama çok uykum var ya, havalardan mıdır nedir hep uyumak istiyorum...Son trimestıra girdim, şafak çift rakamlara düştü çok şükür...
hayatım süpersin kız bu işte benim odanın bir önceki versiyonu büyüyen yataklı ve çatı tipli olanı okyanus bebe evet firmanın ismi anadolu yakasında modekodada yerleri varmış bende bu odayı taç'ın şirinler nevresim takımlarıyla ve battanayisiyle tamamlıycam odayı tam olcakson trimestera hoşgeldin canım
ben şirinler'e bayılıyorummm
Eki Görüntüle 278378
fizik mühendisi mi, top doktoru mu belli değil bblau'nun
günaydın hanımlarrrrrrrrr resimdeki bebe odasına bayıldım nerde satılıyormuş çok güzellll kızım için bende istiyorum geçmişi okuyamadım bilgi verebilecek olan var mı
ben ne zaman gırecem 3. trimestere?
25. haftamdayım. anammm kız geldi ya doğummm?
kızlar hürriyette kelebek te ebru gündeş var dualarımız falan diyor açılmıyor bende
siz okudunuz mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?