2012 Şubat Anneleri

Allahım sana geliyorum. Puuuuf yaaa bu bayramlar ne kadar hızlı gelmeye başladı artık yaaa. Şimdi başlar benimki: Sabah babamlara gidelim, ordan ablamlara gideriz, hazır buraya kadar gelmişken bi de amcamlara gidelim, burdan da geçen bayram da gitmedik dayımlara gidelim, ordan teyzeme gidelim. Aboooooo... Ööööööf... Bak şimdiden strese girdim :18:

Canım ben de Jane aldım puset ve bebek arabası.
Aslında bebe conforttu niyetim ama Jane'i o kadar övdüler ki, aklım yattı.
İnşallah memnun kalırım.

günaydın kızlarr..bizde sağlık ocağından geliyoruz.irem için gitmiştik kolunun altında sivilce cıkmıs kuzumun nerdeyse apse yapacakmıs..temizledi doktor krem verdi.bende o arada tetanos asısını sordum bu ara piyasada sıkıntı var ben bi an önce olmanızı tavsiye ederim dedi.kendisi 2 hamileliğinde de olmus.sadece ameliyathane ortamından değil toğrağa düşüp çizilse bi tarafınız ordan da kapabilirsiniz dedi.olmanızın hiç bir zararı yok dedi. uygun bi zamanda gidip aşılanayım bende bari..

Çok moralim bozuk hamilelikte çarptı ya hormonlar duygusallık. Dün yatağa girerken eşime, biz yatağa giriyoruz onlar nasıl uyuyacak şimdi dedim. Çadırları kurmaya başlamışlar dedi. Girdim yatağa sabaha kadar döndüm durdum. Şimdi de an be an ekşisözlükten takip ediyorum. Kalfaya çaktırmadan gizli gizli ağlayıp siliyorum gözümü. Allahım yardım etsin karda kışta bu insanlara.

Hoşbuldum tatlım sağol Ne güzel ya net bir şekilde görebildin yavruşu maşallah ona Benimkisi aşırı hareket ettiğinden hep suyu bulandırıyor renklide bi net yakalayamıyorum
Doktor hakkaten tuhafmış Ama olsun, soğuk ve nemrut olmasından iyidir

Arkadaşlar, Van depreminin ardından oradaki bebekleri unutmayalım, battaniye bebek maması, ikinci el kıyafetler vs elimizden ne gelirse gönderelim!!

Yardımları gönderme yolları:

İstanbul'da yarın (Pazartesi) 11:00 Esenler'den Bestvan turizm otobüsü kalkıyormuş, yardım göndermek isteyenler oraya götürebilir

izmir de yardımları Bornova Belediyesi topluyor ... Bornova Uğur Mumcu (Büyük Park) Kültür Merkezine götürebilirsiniz..İzmir Bornova Belediyesi – 0 232 388 29

Ankara'da da yarın AŞTİ'den Van gölü Turizm 13:00'de (Pazartesi) yardımları görütecekmiş bunun haricinde yardım götürecek mercilerden haberdar olursanız lütfen paylaşın!

Ayrıca Kızılay'a yardım için 2868'e boş mesaj gönderebilirsiniz, AKUT için de tüm faturalı hatlardan 2930'a mesaj gönderek 5TL yardım ulaştırabilirsiniz.

Yardım için web siteleri:

Kizilay: http://www.kizilay.org.tr/

AKUT: AKUT Arama Kurtarma Dernei

Sarmasik: SARMAŞIK; YOKSULLUKLA MÜCADELE VE SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA DERNEĞİ

Kimseyokmu: Kimse Yok Mu

Sisli Belediyesi: Sisli Belediyesi Kurumsal Internet Portali

Sosyal Dayanisma ve Yardimlasma Vakiflari (VAN): Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü Resmi İnternet Sitesi | Vakıflarla İletişim

Van Golu Turizm: http://www.vangoluturizm.com/

Best Van Turizm: Best Van Turizm Resmi Web Sitesi

Dayanışma çok önemli! Allah yardımcıları olsun!
http://www.kizilay.org.tr/
www.kizilay.org.tr

Hoşgeldin dünürüm..Geçmiş olsun..Aşı konusunda ne de güzel söylemiş doktor...

Bu tür düşüncelere dalman normal, hamile bile olmasa herkes bunu düşünür...Ben yağmur yağdığında sokaktaki köpek bile aklıma geldiğinde kötü oluyorum.Ama ekşisözlükten an be an takip edip kendine ve bebeğine eziyet etmene bir anlam veremedim.

Haklısın kuzu, güzel fikir..Perşembe günü de düğüne gidicem, bu havada evlenilir mi ya

dün aynısını bende dedim. ama ben çarşıda gezerken gördüm bi gelinle damat. ıyyy yazık kızın donacak bi tarafları dedimdi içimden.

La en az 40 defa söyledim, süte banın şu meyvelerinizi diye beeeee

süte banamam. yoğurduma doğrarım :)

gol yemem sörf yerimmm gibi oldu ama olsun.

ahahahahahha ne gıcık di mi. bizde de kaynanama gittiğimiz zaman kayınpederim yapıyor o'nu. eşimin arabası var diye, oğlum bizi bi köye at. köye atmadan ablama gidelim. ordan halama geçelim. ordan kızkardeşime uğrayalım... deli ediyordu beni deli. her haneye uğruyorduk yaaa...Allah'tan şimdi mazaretim var. 1-2 sene de çocuk küçük bahanesi uygularım. sonrasına bakıcaz artık :)

Canım ben de Jane aldım puset ve bebek arabası.
Aslında bebe conforttu niyetim ama Jane'i o kadar övdüler ki, aklım yattı.
İnşallah memnun kalırım.

O zaman ben de alayım onu. Çünkü zaten anlamıyorum. Sadece tavsiye edilenlerin kullanıcı yorumlarını okuyorum. Bu araba için de şimdiye kadar hiç şikayet eden olmamış. Ya Allah bismillah deyip alacağım artık. :)

Geçmiş olsun Nazome, inşallah düzelir kızın hemencik. Yaa bu aşı mevzuu da ilginç hakikaten. Sürekli sıkıntı var diyorlar. Acaba aşılarda bir sorun mu var Allah korusun...

İlaydacım, içinde vicdan olan her insan zaten çok üzülüyor ama lütfen bebeğini düşün ve okumaktan haberlere bakmaktan vazgeç. İnan bir süre sonra insan mutlu olmayı bile unutuyor yoksa...

hosbulduk dünürüm.saolasın kızlarr gece kalkıp 2-3 gibi yemek yiyen yada yemek isteyen varmı..gündüz öle bi derdim yok gece aklıma yemek yemek geliyorr..napcam ben yaa

Ben aldım cicişlerimi Bu bayramda hiç el öpmeye gidesim yok ama ya, evde totomu büyütmek istiyorum

ay benim de yaaaa
biri kurtuluş'ta
biri beylikdüzü
biri büyükçekmece
araba yok hamile hamile gidesim hiç yok yanii

çok teşekkür ederim hemen bakıyorum :)

bişi diil

geçmiş olsun

maşallah bebişine

saatler geçti sanırım

O zaman hiç korkma tatlım kafa gayet normal :)
Boyu sanırım biraz minnoş kendisinin :)
Yani şey gibi düşün kimimizin boyu 180dir, kimimizin 165.
Ama genellikle kafalarımız futbol topu kadardır, Diyarbakır karpuzu yada limon kadar diil :)
Bence hiç endişe edeceğin bişey yok.
Artı usg cihazından cihazına da fark eder. Benim de devlet hastanesinde aradaki fark 1 hafta 3 gündü, kafası epey geride görünüyordu.
Ama doktorumun cihazında kaç gün çıkmamız gerekiyorsa o kadar çıktık. Sonuçta devamlı o cihazda takip oluyoruz.
Hep aynı tartıda tartılmak gibi….
912 gram normal ama, benim yavruş 820 gram biraz gramajca eksikmiş.

Eyvallah kuşum sağol senin de hayırlı olsun

Ben de girdim mi 3. Trimestere?

Gunaydın kızlar nasılsınız?

Ben hic iyi degilim. Grip oldum cok halsizim ve ustune vajinamda kasıntı ve yanma var sarı akıntı da geliyor.. Napıcam ben boyle bilmiyorum yaa

Hayırlısıyla su 3 ayı da bir atlatsaydık da bir an once dogsaydı yavrularımız..

Yarın girdin Cümleme kurban 1günün kalmış girdin diyelim

Evet cidden gıcık.. Ben de mi bebeğimizi bahane etsem acaba :)

Ben de girdim mi 3. Trimestere?

Bence yarın giriyorsun.

Geçmiş olsun Dünyam... Amin...

sağolasın cnm beğendiğine sevindim klasik renkler tercih ettik biraz soluk gibi duruyor fakat sanırım süsleyince odayı tamamlayacak

son trimestera hoşgeldin canım

ben şirinler'e bayılıyorummm

Eki Görüntüle 278378

fizik mühendisi mi, top doktoru mu belli değil bblau'nun
hayatım süpersin kız bu işte benim odanın bir önceki versiyonu büyüyen yataklı ve çatı tipli olanı okyanus bebe evet firmanın ismi anadolu yakasında modekodada yerleri varmış bende bu odayı taç'ın şirinler nevresim takımlarıyla ve battanayisiyle tamamlıycam odayı tam olcak
günaydın hanımlarrrrrrrrr resimdeki bebe odasına bayıldım nerde satılıyormuş çok güzellll kızım için bende istiyorum geçmişi okuyamadım bilgi verebilecek olan var mı

süperrrrrr resimdekinden daha sevimli bir oda masko 6A BLOKta şirinler house okyanus bebede tatlım birde modekoda şubeleri varmış ama bilemiyorum o tarafı

kızlar hürriyette kelebek te ebru gündeş var dualarımız falan diyor açılmıyor bende
siz okudunuz mu ?

van'dakilere yazmış..

"Bu felakete maruz kalan tüm vatandaşlarımızın acısını paylaşıyor, yaşamını kaybedenlere Allah'tan rahmet yakınlarına sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Ve enkazda kalan kardeşlerimizden dualarımızla haber bekliyoruz. Rabbim yardımcıları olsun. "

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…