- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #34.041
Son trimestıra girdim, şafak çift rakamlara düştü çok şükür...
benim en sevdiğim çizgi film şirinler,winnie the pooh winnieli bişi bulamadım şirinleri görünce atladım hemen
ahahaha o ne deme yaa??? yoğunluğu yapan ne? su mu? yağ mı? bebek mi?
bilemedim babuş kütle hacim yoğunlukdan girdi olaya ama ı ıhhh kafam basmıor benim halime...
Günaydın kızlar...
leader güle güle kullan çok güzel bir mobilya seçmişsin
adengökce elbiseni sevdim kız
bblau maşallah yavrukuşuna
Erken yattım ama çok uykum var ya, havalardan mıdır nedir hep uyumak istiyorum...Son trimestıra girdim, şafak çift rakamlara düştü çok şükür...
:) Sana ne denilebilir ki: HARİKASIN tek kelime ile. Bilgiler için teşekkürler.
Hayatım sana da teşekkür ederim tatlım.
Bu arada kızlar, bu hamile karın bandı nedir ola? Bebeği taşımamızı kolaylaştırıp bele bacağa baskıyı azaltan birşey mi ki? :26:
Merhaba bayanlar..
Geçmişi okuyamadım yeni geldim hastaneden umarım herkes iyidir..
Ayrıntılıya gitmiştim fakülte hastanesine doktor herşey normal dedi sonra sonucu aldım otobüse bindim rapordaki şu yazı dikkatimi çekti..
'' Fetal yaş tayini amacı ile kullanılan FL: 23 hafta 4 gün BPD : 24 hafta 4 gün olarak ölçülmüş olup değerler arası farklılık anlamlı kabul edilmemiştir.'' Anlamlı kabul edilmemiştir diyor kafama takıldı kendi doktorumu aradım ona okudum oda korkulacak birşey yok dedi normal dedi ama konuşmayı kısa kesti bende pek bişe anlamadım..
İnternettende araştırmadım ne anlama geldiğini..Bu konuda fikri olan var mı acaba?
son trimestera hoşgeldin canım
ben şirinler'e bayılıyorummm
Eki Görüntüle 278378
fizik mühendisi mi, top doktoru mu belli değil bblau'nun
Günaydın kızlar...
Erken yattım ama çok uykum var ya, havalardan mıdır nedir hep uyumak istiyorum...Son trimestıra girdim, şafak çift rakamlara düştü çok şükür...
Günaydın Azelyacım. :) Bugün benim de hep uykum var. Sbah aşı oldum bir de: 2. doz tetanoz aşımı. Sizler oldunuz mu ikinci dozu? Unutmayın emi...
ahahaha o ne deme yaa??? yoğunluğu yapan ne? su mu? yağ mı? bebek mi?
bilemedim babuş kütle hacim yoğunlukdan girdi olaya ama ı ıhhh kafam basmıor benim halime...
Merhaba bayanlar..
Ayrıntılıya gitmiştim fakülte hastanesine doktor herşey normal dedi sonra sonucu aldım otobüse bindim rapordaki şu yazı dikkatimi çekti..
'' Fetal yaş tayini amacı ile kullanılan FL: 23 hafta 4 gün BPD : 24 hafta 4 gün olarak ölçülmüş olup değerler arası farklılık anlamlı kabul edilmemiştir.'' Anlamlı kabul edilmemiştir diyor kafama takıldı kendi doktorumu aradım ona okudum oda korkulacak birşey yok dedi normal dedi ama konuşmayı kısa kesti bende pek bişe anlamadım..
İnternettende araştırmadım ne anlama geldiğini..Bu konuda fikri olan var mı acaba?
Merhaba bayanlar..
son trimestera hoşgeldin canım
ben şirinler'e bayılıyorummm
Eki Görüntüle 278378
fizik mühendisi mi, top doktoru mu belli değil bblau'nun
Günaydın kızlar...
Bebişim çünkü meyvelerdeki meyve şekeri mide ve bağırsaktan çok hızlı geçip direkt kana karışıyor ve kan şekerini hızla yükseltiyor. Bu diyabetlilerin/diyabet adaylarının hiç istemediği bişey.
Sonra da hızla kan şekeri düşüyor, kan şekerinin düşmesi demek hızla acıkmak demek. Bu da zaten hiç istemediğimiz bişi.
Yani meyveyi tek yersek kısa süre sonra, yemeden öncekinden daha aç ve daha sarsak oluyoruz.
Bu yüzden yanında geç sindirilen, bağırsaktan emilimi yavaş olan bişiler yememiz lazım gelir.
Proteinler en geç sindirilenler mesela. O yüzden bi bardak yoğurt, yarım bardak süt içersen bi elmanın yanında, bi 15-20 dk. Sonra sanki yarım ekmek döner yemişin gibi tok hissedersin dene bak :)
ben 21 kasımda olacağım
Günaydın azoş...
Hadi bakalım son trimestırın hayırlı uğurlu olsunnnn
Teşekkürler canım benim, sabah sabah egom tavan yaptı ehehehehehe
Günaydın Azelyacım. :) Bugün benim de hep uykum var. Sbah aşı oldum bir de: 2. doz tetanoz aşımı. Sizler oldunuz mu ikinci dozu? Unutmayın emi...
günaydın hanımlarrrrrrrrr resimdeki bebek odasına bayıldım nerde satılıyormuş çok güzellll kızım için bende istiyorum geçmişi okuyamadım bilgi verebilecek olan var mı
günaydın bebişim. ben ne zaman erken yatarsam sabah bi o kadar zor uyanıyorum. sersem oluyorum. bu arada kaçırma bebiş o elbiseyi.. minyonlar için dikilmiş adeta. boyu, gogus kabı, gel kısmı bizlik. tam bayramlık.
niye daha önce demiyosun ama. neden hep kendine saklıyosun boyle möhümmm hadiseleri? ben de diyorum meyve yıyorum 15 dakıka sonra dana gibi acıkıyorum niden acaba diye. hiç demiyosun kanka hiç...
tımam artık sütle yoğurtla yıyecem meyvemi... (kız bana bak actıva yoğurt olur mu? )
çok teşekkür ederim hemen bakıyorum :)leader almış ben de sordum
şirinler bebe masko 6/A imiş
ama internet sitesi okyanusbebe.com diye geçiyor
Ben aldım cicişlerimiBu bayramda hiç el öpmeye gidesim yok ama ya, evde totomu büyütmek istiyorum
Sana da toplamda 5 doz dediler değil mi tatlım? Artık galiba yeni uygulama 5 doz vurulma imiş ve tüm doğurganlık süresince koruyormuş. Ben öyle duydum
Hoşgeldin canım, benim bilgim yok ama bir sorun olsaydı doktor söylerdi diye düşünüyorum.
Günaydın canım...
FL uyluk kemiği uzunluğu, BPD bebeğin başının çevresinin milimetre cinsinden değerlendirilmesi.
Arada 1 hafta olması gayet normal. 2 haftadan fazla olması anomali olasılığını akla Getirebilir.
Anlamlı kabul edilmemiş demiş zaten.
Bende tam tersi durum vardı FL büyük, BPD küçüktü.
Yani bebeğinin boyu kısa olabilir, minyon olabilir, yada kafası azıcık büyüktür.
Gayet normal.
Şu an tam olarak kaç hafta kaç günsün?
Bence şey demek: hani senin SAT'a göre hesaplanan hafta değerin var ya, işte ondan 2 hafta önce ya da 2 hafta sonrasını normal kabul ediyorlar. Ama bunun dışındaki ölçümleri takip ediyorlar ya, işte bu iki değer o 2 hafta önce-sonra sınırının içinde. O yüzden de sorun yok: bu farklılık bizim için sorun teşkil etmemekte, o yüzden de anlamlı değil demek istiyorlar. Ama tabi bu benim akıl yürütmekle elde ettiğim bir mantık. Mantıksız da olabilir yani
eee hamileliğini kullan işte. ben geçen bayramda kırılmasınlar diye gittim ama bu bayramda ı ıhhh gidemem hiç bi yere. kaynanama gider bayram kahvaltısı yaparım (geleneksel bu nedense) ordan anama gider akşama kadar yatarım. ohhh mis.
günaydın bebişim. ben ne zaman erken yatarsam sabah bi o kadar zor uyanıyorum. sersem oluyorum. bu arada kaçırma bebiş o elbiseyi.. minyonlar için dikilmiş adeta. boyu, gogus kabı, gel kısmı bizlik. tam bayramlık.
niye daha önce demiyosun ama. neden hep kendine saklıyosun boyle möhümmm hadiseleri? ben de diyorum meyve yıyorum 15 dakıka sonra dana gibi acıkıyorum niden acaba diye. hiç demiyosun kanka hiç...
tımam artık sütle yoğurtla yıyecem meyvemi... (kız bana bak actıva yoğurt olur mu? )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?