- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #34.141
Canlar; şimdi size bugüne kadar aldıkğım bazı şeylerin bir listesini yazacağım. Gördüğünüz eksikleri söylerseniz, işte şu yetersiz şundan birkaç tane daha al gibi, çok sevinirim. Özellikle tecrübeli anneler… :) ;
1 banyo filesi
1 banyo küveti
1 banyo kovası
1 banyo süngeri
2 üçgen başlı pelerin havlu
1 düz büyük havlu
1 banyo termometresi
1 kulak çöpü
1 nazal aspiratör
1 ateş ölçer
1 küçük biberon (sezeryanda süt geç iniyormuş, hastane çantasına koyacağım)
4 kutu ıslak pamuk mendil
2 paket kullan at alt değiştirme bezi
1 konak tarağı
1 silikon emzik
1 tırnak bakım seti (makas, çıtçıt makas ve minik törpü olan set)
1 tarak ve fırça
1 bebek telsizi
1 çamaşır yıkama torbası
1 penye, 1 örgü ve 1 de kalın battaniye….
10 biraz kalın ağız/gaz bezi (omza koymak için)
7 adet salya bezi
Az sonra da 0-3 ay kıyafetleri yazacağım… Burada benim gördüğüm eksikler: su dökmek için maşrapa, hastane çantasına koymak için 2 mink havlu ve kirlileri koymak için kirli torbası…
nasıııı yaneee...bana alttan alttan sıcaklar basıyo.. öfffff
nazome , simurganka ,oyelken sağolun arkadşlar okadar çok şiddetli yaşıyorum ki uyuyamıyorum uykudan uyanıyorum çok zorlanıyorum.
soldaki bebişimin başı aşşağıda kasığımda tekme atarken ben aşşağıda hissediyorum.çok ürktüm.rahim boyu ölçümü yapıldı normaldi.
geçen hafta da yanma şikayetim vardı fitil ve melhem kullandım.
inşallah bi sorun olmaz rabbime emanetler.
oyelkencim nasılsın?bebişlerin nasıllar?benim bebişler kıpr kıpr maşallah çok mutlu oluyorum onlar hareket ettiğinde ama hergün bi sağlık sorunu çıktı mı insan ürküyor.
hayırlısıyla bi tamamlasak şu gebeliği bebişleri alsak kucağımıza ne güzel olcak hayırlısı inşallah.
nazome ikizlerim olcak rabbim nasip ederse :)
Valla mııı?
slm hanımlarrrr..... bende normal istiyorum ama benim kızın maşallahı var doktor teyzesi bile şaşırdı herhalde tombik olunca beni sezaryan yaparlar.... ben normal istiyordum oysa....
nazome , simurganka ,oyelken sağolun arkadşlar okadar çok şiddetli yaşıyorum ki uyuyamıyorum uykudan uyanıyorum çok zorlanıyorum.
soldaki bebişimin başı aşşağıda kasığımda tekme atarken ben aşşağıda hissediyorum.çok ürktüm.rahim boyu ölçümü yapıldı normaldi.
geçen hafta da yanma şikayetim vardı fitil ve melhem kullandım.
inşallah bi sorun olmaz rabbime emanetler.
oyelkencim nasılsın?bebişlerin nasıllar?benim bebişler kıpr kıpr maşallah çok mutlu oluyorum onlar hareket ettiğinde ama hergün bi sağlık sorunu çıktı mı insan ürküyor.
hayırlısıyla bi tamamlasak şu gebeliği bebişleri alsak kucağımıza ne güzel olcak hayırlısı inşallah.
nazome ikizlerim olcak rabbim nasip ederse :)
Biberonlardan da birkaç markanın gaz önleyici tiplerini yada anne memesi şeklinde ağzı olanını seçebilirsin canım.
Bi de bakım ürünleri yok sanırım bu listede, bebeyağı, pudrai şampuan filan gibi.
Aklıma onlar geldi bi bakışta.
şiştt sen karışma bakim varmış işte
nasıııı yaneee...hekim kadın çağıralım mıı tatlım.yoksaa cuma gününün etkisi mii su yer silme meselesi falann
allah tamamına erdirsin insallahhcinsiyetleri belli mi kuzuların
simurganka... salya bezi yazmışınya koptum yaa..canım biberon fazla alma sütün olursa zaten hiç gerek kalmaz bitane alsan bide suluk yeterli bence daha sonrası için..sütün olmazsa alırsın sonra..ben daha pek bişey almadım geç kaldım belki ama acele etmek istemiyorum...
bana alttan alttan sıcaklar basıyo.. öfffff
kızlar cuam günü galiba bize yarın günmüş
29 ekim in arifesi yaa
Philips aventinkini aldım, ters tutunca akmıyormuş, bebeği hazıra alıştırmıyormuş diye. O zaman 1 marka daha alayım. Pudra için de tercih etmeyin diyorlar. Böyle puf puf bişi ya genzine kaçar falan diye. O yüzden pişik kremi daha iyi demişlerdi. Ama dediğin gibi şampuan, krem, masaj yağı da eklemek gerek. Sanırım bir de yeni doğan bezlerinden. Kaç paket almak lazım acaba ilk etapta bez...? Bir de ne olur ne olmaz diye mama tabağı, kaşığı falan da alsam mı acaba?
masallahh sizeeebugün burası evlere şenlik maşallah yaaa..bendede acayip bi enerji var bugün....keyfim çok yerinde..yerimdede duramıyorum..oğlum enerji verdi bugün bana...
karışmıyım canım. bence de süper olur. hatta bence 29 ekimle kurban bayraımını birleştirseler şukela olur.
ben bi bakan olayım da hamileler için ne yasalar çıkartacam durun siz.
ahahahahahahha bi kere cuma günü yer silme olayını ben değil azo dile getirdi. ben sadece pratikte olayı yanlış anladım sırf saflığımdan ;P ayrıca alttan derken böyle basıyo yani anla... menopoz bu olsa gerek.
karışmıyım canım. bence de süper olur. hatta bence 29 ekimle kurban bayraımını birleştirseler şukela olur.
ben bi bakan olayım da hamileler için ne yasalar çıkartacam durun siz.
ahahahahahahha bi kere cuma günü yer silme olayını ben değil azo dile getirdi. ben sadece pratikte olayı yanlış anladım sırf saflığımdan ;P ayrıca alttan derken böyle basıyo yani anla... menopoz bu olsa gerek.
sezaryan derse dr 22.02.2012 olsun diyeceğim 10.10.2010 da düğün tarihimdi
20.02.2012 de olabilir
o ne yaaa yok artıkkkk
Philips aventinkini aldım, ters tutunca akmıyormuş, bebeği hazıra alıştırmıyormuş diye. O zaman 1 marka daha alayım. Pudra için de tercih etmeyin diyorlar. Böyle puf puf bişi ya genzine kaçar falan diye. O yüzden pişik kremi daha iyi demişlerdi. Ama dediğin gibi şampuan, krem, masaj yağı da eklemek gerek. Sanırım bir de yeni doğan bezlerinden. Kaç paket almak lazım acaba ilk etapta bez...? Bir de ne olur ne olmaz diye mama tabağı, kaşığı falan da alsam mı acaba?
sezaryan derse dr 22.02.2012 olsun diyeceğim 10.10.2010 da düğün tarihimdi....
haklısınız sanırım ağrılar normal ama bebişimin birini niye aşşağıda hissediyorumki korkuyorum ya kolu bacağı çıkacak diye :):):):)
rabbim nasip ederse bi kız bi oğlan olcak :)
oğlumun kini karnımda hissediyorum kızımın kini kasığımda :S çok ürkütücü
ya 2 haftadır bebeğimde bi kudurukluk söz konusu.
coştu uşak resmen. el ayak senkronize çalışıyor zaar. göbeğimin altına vururken aynı zamanda mideme de sağlam kroşeler indiriyor yahu. bi de dün allah'ım böyle göbeeemin altında yanda bi yerlere vurdu bi dokundum böyle bişi oldu bana. kolu muydu bacağı mıydı bilemedim ama öyle bişeydi. ufak ufak minnak. ehehehe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?