2012 Şubat Anneleri

Biberonlardan da birkaç markanın gaz önleyici tiplerini yada anne memesi şeklinde ağzı olanını seçebilirsin canım.
Bi de bakım ürünleri yok sanırım bu listede, bebeyağı, pudrai şampuan filan gibi.
Aklıma onlar geldi bi bakışta.

bugün burası evlere şenlik maşallah yaaa..bendede acayip bi enerji var bugün....keyfim çok yerinde..yerimdede duramıyorum..oğlum enerji verdi bugün bana...

bana alttan alttan sıcaklar basıyo.. öfffff
nasıııı yaneee... hekim kadın çağıralım mıı tatlım.yoksaa cuma gününün etkisi mii su yer silme meselesi falann

allah tamamına erdirsin insallahh cinsiyetleri belli mi kuzuların

evetttttttttt

slm hanımlarrrr..... bende normal istiyorum ama benim kızın maşallahı var doktor teyzesi bile şaşırdı herhalde tombik olunca beni sezaryan yaparlar.... ben normal istiyordum oysa....

sezeryanla genelde 38.hafta alıyorlar

iyi olmaya çalışıyorum canım allaha şükür bir problem yok
sadece korkutuyorlar 7 ay doğum olur ikizse falan diye
onun dışında iyiyim tabii korkularım var ya küçük olursa ya kuvezde kalırlarsa uzun zaman falan gibi
inşallah şubata kadar tutabiliriz

simurganka... salya bezi yazmışınya koptum yaa..canım biberon fazla alma sütün olursa zaten hiç gerek kalmaz bitane alsan bide suluk yeterli bence daha sonrası için..sütün olmazsa alırsın sonra..ben daha pek bişey almadım geç kaldım belki ama acele etmek istemiyorum...

Philips aventinkini aldım, ters tutunca akmıyormuş, bebeği hazıra alıştırmıyormuş diye. O zaman 1 marka daha alayım. Pudra için de tercih etmeyin diyorlar. Böyle puf puf bişi ya genzine kaçar falan diye. O yüzden pişik kremi daha iyi demişlerdi. Ama dediğin gibi şampuan, krem, masaj yağı da eklemek gerek. Sanırım bir de yeni doğan bezlerinden. Kaç paket almak lazım acaba ilk etapta bez...? Bir de ne olur ne olmaz diye mama tabağı, kaşığı falan da alsam mı acaba?

şiştt sen karışma bakim varmış işte

karışmıyım canım. bence de süper olur. hatta bence 29 ekimle kurban bayraımını birleştirseler şukela olur.

ben bi bakan olayım da hamileler için ne yasalar çıkartacam durun siz.

nasıııı yaneee... hekim kadın çağıralım mıı tatlım.yoksaa cuma gününün etkisi mii su yer silme meselesi falann

allah tamamına erdirsin insallahh cinsiyetleri belli mi kuzuların

ahahahahahahha bi kere cuma günü yer silme olayını ben değil azo dile getirdi. ben sadece pratikte olayı yanlış anladım sırf saflığımdan ;P ayrıca alttan derken böyle basıyo yani anla... menopoz bu olsa gerek.

Ay naaaapim çok salyalılar :) Eheehhehe geçen bir arkadaş geldi oturmaya, yaklaşık 1 yaşında bebeği var onunda. Babası omuzlarına aldı oynatıp duruyordu. Çocuk gülerken sen babasının kafasından aşağı halıya falan her yere salya sümük Hemen ertesi gün gidip aldım valla

canım chicco nun var çok güzel anne memesinin aynısını yapmışlar resmen
pudrayı tavsiye etmiyorlar evet ama biz yine de aldık vucudu isilik falan olursa iyi geliyor pudra
şampuan,pişik kremi ve losyonu muhakkak al
mama tabağını falan 4 aydan önce kullanman mümkün değil
oyüzden en acilleri al bence
ben 2 paket prima yeni doğan aldım bulunsun diye

ya 2 haftadır bebeğimde bi kudurukluk söz konusu.

coştu uşak resmen. el ayak senkronize çalışıyor zaar. göbeğimin altına vururken aynı zamanda mideme de sağlam kroşeler indiriyor yahu. bi de dün allah'ım böyle göbeeemin altında yanda bi yerlere vurdu bi dokundum böyle bişi oldu bana. kolu muydu bacağı mıydı bilemedim ama öyle bişeydi. ufak ufak minnak. ehehehe.

bugün burası evlere şenlik maşallah yaaa..bendede acayip bi enerji var bugün....keyfim çok yerinde..yerimdede duramıyorum..oğlum enerji verdi bugün bana...
masallahh sizeee

o zaman sağdan sağdann geliyooo desene.annem gibin bi kat soyuncan güzelimm.az sonra yüksek ihtimal üşücen sonrada soyunduğunu geri giycen o halde..elimizde bu bilgi mevcutt
kızlarr bugun cok yazmayacaksınız gibi bi hissiyat var içimde.bende gidiyemde ütücüklerimi bitireyim..hazır cok kaynatmaya meyilli bir ortam yokken

bencede yaa bayramla birleştirseler ohhhhhhhhhhh
bu arada ya ne oldu cuma kocalar arandı edildi
cumartesi yoktum ben çok şey kaçırdım mı

sezaryan derse dr 22.02.2012 olsun diyeceğim 10.10.2010 da düğün tarihimdi

20.02.2012 de olabilir

o ne yaaa yok artıkkkk

şişt sen karışma hayatım

Ben Dr.Brown ve Chicco'nun kolik önleyici biberonlarından aldım canım.
%0 BPA.
Bez olarak yenidoğan boydan 1 paket alın diyor neredeyse herkes.

haklısınız sanırım ağrılar normal ama bebişimin birini niye aşşağıda hissediyorumki korkuyorum ya kolu bacağı çıkacak diye :):):):)

rabbim nasip ederse bi kız bi oğlan olcak :)
oğlumun kini karnımda hissediyorum kızımın kini kasığımda :S çok ürkütücü

kukunun üstünde hissediyorsan hemen normal bendede oldu sonra yukarı çıkıyo.....korkma

abovvvvv benim kızda öyle uyutmadı resmen beni gece sağa dönim vuriy sola dönim vuriy kendide uyumadı benide uyutmadı yani....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…