2012 Şubat Anneleri

kızlar fiyat çok uygun muhakkak alın bence
dün limangoda mı ne 50 liraydı 10 tanesi
bende vardı 20 tane görümceme verdim 10 tane
10 tane de bende kaldı
mutlaka alın derim

Fiyatı uygun dimi, ben de alıyım.

aa süper haber inşallah yanlış yapılmıştır tahlillerin :21:

herkese günaydın :16:

Günaydınnnnnn...
İnşallah yanlış yapılmıştır, bakalım bugün 2 gibi filan çıkar dedi arkadaş mail atarım sana dedi.

demekki hepimize aynı anda aynı şeyler oluyor
bizede cuma günü yarım gün ya bende yarım gün de yıllık iznimden alıp
tam gün yapıp başka doktora gidiyim bi
kendi doktorum 15 kasımda daha çok var :1:

Benim de 26 kasımda. Ben yeni gördüm ama bebikimi :)

günaydınlar herkese bende
aranıza katılmak istiyorum ilk gebeliğim çok heyacanlıyım
allah istiyen herkese hayırlı ve sağlıklı bebişler versin
benim son adet tarihim:30temmuz
13 haftalık gebeyim
ve doğumum doktorun dediği gibi tahmince
6 mayıss ilk gebeliğimde bebeğim karnımda gelişmemişti ölmüştü kürtaj olmuştum
aradan 7 ay sonra çook şükür tekrar gebe kaldım :38::38::38::38::38::38:

allah tamamına erdirsin canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

13 haftalık gebeyim

hoşgeldin canım...sağlıkla huzurla gelsin bu bebeğin inşallah:nazar::nazar:

sadece komşu olsa iyi hal hatır sormayan kayınvalidem bi defa sormadı kızın eksik bişeyi varmı diye hatta annem battaniye örüyor onu görünce burnunu dike dike şöyle dedi

*ayyy daha çok erken bunlar için

bende dedimki ne zaman başlasaydık acaba doğuncamı dedim.kimseden fayda yok annem sağolsun dedim.sanırım bir çöp alıp gelmeyecekler karşıma..iyi değilmiş doğmamış bebeğe bişeyler almak ..kendi işlerine öyle geliyor çünkü..daha bana faydası olmadığı gibi.cumartesi akşamıda beni aramış bağda pekmez kaynatacaklardı bende gelecekmişim annemlerle birlikte..neyse dedim ben bişey demeyim oğlu der nasılsa.akşam eşime dedim aradı annesini sen kimi çağırıyorsun anne bağa karnı burnunda kadın napar sana orda üşütse napacaz vebali kime dedi bişey diyemedi ona ohh iyi oldu içimi soğuttu kocam:16::16:ya varya zorla kendilerine diş biletiyorlar bacım o sebeple onlardan fayda yokken elin bana faydası hiç dokunmaz ama değilmi

haklısın canım bu devirde kime iyilikte yaparsan boştur
allah annemizi ve ailemizi başımızdan eksik etmesiiiiin inşalaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaammmmmiiiiinnnn

sadece komşu olsa iyi hal hatır sormayan kayınvalidem bi defa sormadı kızın eksik bişeyi varmı diye hatta annem battaniye örüyor onu görünce burnunu dike dike şöyle dedi

bende dedimki ne zaman başlasaydık acaba doğuncamı dedim.kimseden fayda yok annem sağolsun dedim.sanırım bir çöp alıp gelmeyecekler karşıma..iyi değilmiş doğmamış bebeğe bişeyler almak ..kendi işlerine öyle geliyor çünkü..daha bana faydası olmadığı gibi.cumartesi akşamıda beni aramış bağda pekmez kaynatacaklardı bende gelecekmişim annemlerle birlikte..neyse dedim ben bişey demeyim oğlu der nasılsa.akşam eşime dedim aradı annesini sen kimi çağırıyorsun anne bağa karnı burnunda kadın napar sana orda üşütse napacaz vebali kime dedi bişey diyemedi ona ohh iyi oldu içimi soğuttu kocam:16::16:ya varya zorla kendilerine diş biletiyorlar bacım o sebeple onlardan fayda yokken elin bana faydası hiç dokunmaz ama değilmi

aman hiç takma yaa
bizim karşı komşu var annemin yani kız 23-25 yaşında falan
dün kayınpederimi görmüş
nbr falan filan torunların olacak hayırlı olsun demiş
evet pınarın 2 tane kızı olacak demiş
oda demiş oğlunun da çocukları olacak
bilmiyorum onlardan haberim yok demiş adam

aman hiç takma yaa
bizim karşı komşu var annemin yani kız 23-25 yaşında falan
dün kayınpederimi görmüş
nbr falan filan torunların olacak hayırlı olsun demiş
evet pınarın 2 tane kızı olacak demiş
oda demiş oğlunun da çocukları olacak
bilmiyorum onlardan haberim yok demiş adam

yaa ne kadar sorumsuzluktur bu böyle valla anlamıyorum aklım almıyor hadi bizim için bişey yapmayın sevmiyorsunuz etmiyorsunuz diyelim ki bunun için bir sebep bile yok arada oğullarınız var yaa onlar için ilgili gözükün bari içinizden gelmeye gelmeye bile olsa..senin kayınpederde tüm bomba yapmış valla iyi bari senin kızlardan haberdarmış:)))

13 haftalık gebeyim

Hayırlı uğurlu olsun Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla :nazar:
Ama sanırım sen Nisan annelerinden olmalısın :1:
Burada takılmak istersen de hoşgeldin sefalar getirdin ama bizlerin en küçüğü dahi 20. haftayı geride bıraktığı için bilgi bakımından istediğini bulamayabilirsin tatlım :16:

Ben artık kayınvalide tarafından bir şeyler beklemeyi keseli çok oldu aslıcım.
3-5 bişey almadılar mı, aldılar inkar edemem.
Ama bir o kadar da moral bozdular.
Bebek arabasını aldığımızda avaz avaz bağıran bir kayınpeder. Hamileliğimi öğrendiğinde felaket tellallığı yapan da kendisi.
Bebeğimin kıyafetlerine bakıp “önemli olan kıyafeti göstermek değil, içinde bebeği görmek” diyen bir kayın…
Daha önce bir kayıp yaşamış bir anne adayına denir mi bu.
En son pazartesi günü, kayınvalidem ultrason resmini göstermek istedi eşimin abisine.
O da bir şeye sinirliymiş bağırarak bir şeyler anlatıyordu eşime.
Annesi ultrason resmini götürünce “Ya bi git ya şimdi bunun sırası mı” dedi. Annesi de baksana oğlum bebeğin resmi bu deyince de “ya git ya ne bakıcam” diye iteledi kadının elini.
Önceden olsa üzülürdüm. Şimdi zavallı olarak görüyorum kendisini. Doğmamış çocuğu kıskanan 30unu aşmış bir zavallı.

yaa ne kadar sorumsuzluktur bu böyle valla anlamıyorum aklım almıyor hadi bizim için bişey yapmayın sevmiyorsunuz etmiyorsunuz diyelim ki bunun için bir sebep bile yok arada oğullarınız var yaa onlar için ilgili gözükün bari içinizden gelmeye gelmeye bile olsa..senin kayınpederde tüm bomba yapmış valla iyi bari senin kızlardan haberdarmış:)))

yok kız anlamadın galiba
kızının kızları olacağını
benden haberi olmadığını söylemiş

[/COLOR]
Hoşgeldin EDAN, Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.Daha cinsiyet belli olmamıştır dimi?

sağol canııım tşk ederim
yok daha belli değil dündendir çook rahatsızım
bugün randevu aldım hastaneye gidecem
sorarım ama belli olurmu ki şimdi cinsiyeti çook merak ediyorum yaa
ona göre yavaş yavaş eşya almak istiyorum

Hayırlı uğurlu olsun Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla :nazar:
Ama sanırım sen Nisan annelerinden olmalısın :1:
Burada takılmak istersen de hoşgeldin sefalar getirdin ama bizlerin en küçüğü dahi 20. haftayı geride bıraktığı için bilgi bakımından istediğini bulamayabilirsin tatlım :16:

Ben artık kayınvalide tarafından bir şeyler beklemeyi keseli çok oldu aslıcım.
3-5 bişey almadılar mı, aldılar inkar edemem.
Ama bir o kadar da moral bozdular.
Bebek arabasını aldığımızda avaz avaz bağıran bir kayınpeder. Hamileliğimi öğrendiğinde felaket tellallığı yapan da kendisi.
Bebeğimin kıyafetlerine bakıp “önemli olan kıyafeti göstermek değil, içinde bebeği görmek” diyen bir kayın…
Daha önce bir kayıp yaşamış bir anne adayına denir mi bu.
En son pazartesi günü, kayınvalidem ultrason resmini göstermek istedi eşimin abisine.
O da bir şeye sinirliymiş bağırarak bir şeyler anlatıyordu eşime.
Annesi ultrason resmini götürünce “Ya bi git ya şimdi bunun sırası mı” dedi. Annesi de baksana oğlum bebeğin resmi bu deyince de “ya git ya ne bakıcam” diye iteledi kadının elini.
Önceden olsa üzülürdüm. Şimdi zavallı olarak görüyorum kendisini. Doğmamış çocuğu kıskanan 30unu aşmış bir zavallı.

çook sağol canım çok tşk ederim valla çook merak ettiğim sorular oluyo bazen ama
soracak kimse yok bu arada canım doktorum bana
6 mayısta doğum tahmini demişti nisandamı olur acaba :26::26::26:

Back
X