- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #34.981
yaa güselim benimde kendi annem öle diyoki sizde gördüm böle doğuma yakın alışveriş edilir dedim anne güsel söylüyonda karnım tepeleme nereye gidecem nasıl gezicem o halimle üstüne üstlük bir anda hepsini almam mümkün değil dedim sustu bendeydi yaa şimdi evin herşeyini temizledi filan arada dokunduruyo lafını biz sizin gibiyken cam tepesinden inmezdim sana hamileyim 3günüm kalmış tüm evi temizledim doğumumu öle bekledim diyor.deli oldum senin halin varmış benim yok dedim.kayınvalidem daha çok düşünüyor beni kanımca...
aferin eşine valla iyi demiş sana laf bırakmamış senin kendine hayrın yok fazladan bide onlar mı yardım bekliyo hey gidin hey
valla çalışıyoruz die dediğin gibi kapımızı açamıyrlar haftasonuda evimizde temzilikle geçiyo hayat bitiyo işte insana ailesinden yardım gelmedikçe kimseden gelmezz...
kaynanalardan bekliyorum da böyle şeyler insanın kendi annesinin demesi de çok ilginç
bi de eskilerin ay ben cam tepesinden inmezdim
ay biz doktor yüzü görmedik
ay biz evde doğurduk
sinir oluyorum
2004 şubat bu şirkette başladım
canım bu işyerinde deel ömrü hayatın boyunca tüm toplam sigortanı diyom
kızlar merak ettiğim bişi var size sormak istiyorum
arada bi böyle adet olacakmışım gibi sancılar gelip gidiyo
normalmi sizce bide ilk ayım çok zor geçmişti mide bulantısından
şimdi bitti derken korkuyorum tekralanmasndan
bu sabah uyanır uyanmaz aç karına bile gidip kustum
arada bi böyle oluyo bide sanki böyle boğazıma kadar birşey gelmiş bişi yiyemiyorum
bu bi haftadırda sabahları saat 5te midem cız cızz sesler geliyo acıkmışım gibi oluyorum
çook tuhaff yaaa:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
benim bulantım olmadı canım o yüzden bilmiyorum
genelde bulantı olanların kız çıkıyodu galiba
bi de kese büyüdükçe hafif ağrı yapıyo