2012 Şubat Anneleri

sağol hayatım, ikizlerimiz iyi. Kızlarım, cimcimelerim geliyo :) çağla ve azra
çok yaramazlar teyzesii. Sığamadılar, habire tekme tokat sallanıyorum oturduğum yerde :)))

Oyyy maşallah onlara Ben bir tanenin tepikleriyle hopluyorum, seninkisi kimbilir nasıldır :))

Aşağıda bir DYGBAL gördüm sanki

Evet evet bir DYGBAL gördümmmm
Abowwwwwwww

Aramasan daha çok beklicektin demek

Sorma huyunu biliyorum, geçen bi iş için aramadım 1,5 gün bekledimdi :)))

Kızlar naneyi yedim eşim grip olmuşşşş

Karantinaya al kendini valla....

Ay canımmmm hoşgeldin, özledik yaaaaaa
Hadi bakalım hayırlı ugurlu olsun yeni hayatın, kızların da iyiymiş maşallah
Azra ismini bende düşünüyodum bi ara şimdi kararsızız :)))

ben şimdi indim kendime 2 tane tost yaptım geldim

Oh yarasın

çok yaramazlar teyzesii. Sığamadılar, habire tekme tokat sallanıyorum oturduğum yerde :)))

masallah valla ben iki taneyi dusenemiyorum benim oglum bi basina az hoplatmio beni ayy bi de 2 tane olsa yanmistim

isimleri cok guzel secmissiniz biz de batu dusunuyoruz oglumun adini:)

Bblau hayaıtm senin beklediğin tahliller ne tahlili?

Tatlım sen yokken doktorlar beni baştan yarattılar
Bi araba olay geldi başıma
Geçen hafta tesadüfen sırf meraktan baktırdığım TSH hormonum üst sınırda çıkınca başka bir yere yeniden baktırmıştım aynı hormon tahlillerimi de onları bekliyodum :)

HOŞGELDİN CANIM
BENİMDE AĞRILARIM VAR NEDEN OLUYORMUŞ

Oh iyi yapmışsın Bende ev hayatına bi geçiş yapsam çok sevinecem

Geçmiş olsun, sana geçmese bari ya, olmazsa ayrı yatıver canım

ayrı yatıcam evet normalde hemen geçer bana grip inş.olmam ya

sağol canım mesefeli dururum da benim bünye çok zayıf hemen kapıyor

valla dikkat et derim gecen hafta benim esim de hastaydi, ayri yattik ama gene de bana bulasti. benim bunye biras gribe karsi guclu atesim cikmadan 2 gunde atlattim ama bas agrisindan agladim, coooook dikkat et

evet inş.kolay atlatırım bulaştı

ayrı ayrı hissetmiyorsun dimi tekmeleri
normal tek hamilelik gibi

Kız özge buldun ekiz anasını bize bakman artık sen :18:

Son düzenleme:
Azoş bebişim bırak allasen şu ev temizleme fantazisini ya, yatıp uyucam desene, ne halısı yaaaaaaaa

Evi silmeden uyuyamam hayırrrrr Benim takıntılar çok bblaum ya valla, misal pazarları hep mis gibi eve kalkmak isterim, onun içinde her akşam gidince ufak ufak birşeyimi yaparım pazara iş kalmasın diye
Bi de ev bal dök yala değilse içimden sofra hazırlamak bile gelmiyor

Son düzenleme:
Ay aman ben evde olup halı silmek, yer silmek istiyorum..Sonrada bir çay demleyip miss gibi evimi izleyerek içmek istiyorum

ne temizligi kizim otur sadece cay ic bence bak sonra benim gibi olursun bikac gun ust uste misafir agirladim ve kalca agrim basladi ki ben 3. aydan itibaren magnezyum ve kalsiyum takviyesine baslamistim simdi kalksam oturamiyorum, otursam kalkamiyorum cok fenayim kac gundur toz bile alamiyorum( benden tavsiye fazla zorlamayin kendinizi:2:

onu bende çok özledim ya, şimdi raporluyum birde
ama gözüm hep halılarda, süpürgede.

Ahh ahh yat deyince yatıyoruz yapıcak bişi yok

Yat sen dinlen, bebişler iki tane sende..Bak oyelken'in de ikizleri olacak iki kızçede o yapacak

kızlar benim ki 22 haftalık ama pek hissedemiyorum moralim bozuluyor sanırım hepiniz şiddetli bir şekilde hissedebiliyorsunuz

Anca başlar kuvvetliler gelmeye, merak etme.

canım sende ikiz annesisin dimi :) ayrı ayrı hissediyorum daha doğrusu, heryerden bir hareket geliyor.
Ikiside kendini sivriltmiyormu hele gerimgerim geriliyor karnım resmen ikiside belli oluyor. Karnım ikiye bölünüyor görünüm olarak, ortası boş kalıyor, biraz okşayınca düzeliyorlar.
Ama biri diğerine göre daha hareketli.
Canım hareketlerine dikkat et benimde ağrım oldu kasıklarımda, dr erken dogum tehlıkesı için rapor verdi progestanı uzun zamandır kullanıyorum zaten.
Bizim şu anda tekil gebeliğin 9.ayı gibi karnımız. O yüzden bu ağrılar olabilirmiş. Ama istirahat verdim diye rahatlama birşey olursa mutlaka yine ara gel dedi dr.
Ay çok uzattım dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…