- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #35.201
:13:
bence hiçbiri
şık bi pasta alın
hem sen de yersin kendi sevdiğini almayı unutma hahahahahaa
Bak ben de sütlacı güzel yaparım ama nerden bakıyodum bilemedim.
Ama galiba portakal ağacından bakıyorum.
KK mühendisiyim ben
Sana hayatımın kısa özetini geçtim ya ciğerim, mühendisim.
Satınalmaya bakıyorum şu sıralar.Bi beş senedir filan.
Sen ne işle iştigal ediyorsunuz aceba?
Benim de makat gelişiydi hem de plasenta previaydı.
Sonra döndü, daha da çooook döner dediler ama bilemiyorum ne zamana kadar dönüyorlar...
Son haftalarda artık dönecek yeri kalmıyor sanırsam.
Dimi benim aklıma da çiçek yatmıştı, büyük şık bi buket.
Benimki de makat geliş, döner ben öyle umut ediyorum bakalım, doğum anında bile dönen varmış.
O biraz riskli ama dimi ilk kez gidicem:26:
Pasta da olabilir bak..Ama kadın hamile ya tiksindiyse pastadan
Dönüyor sıkma canını...Döndürme tekniği okudum birkaç tane..Ne kadar doğru bilmem ama denemek lazım..
Karanlıkta kasıklarınıza fener tutun diyordu "ışığa yönelme" ile dönebilirmiş bebek..Her akşam 15 dk. falan..
Sonra etkili başka bir madde "baba sesi" kasıklarına doğru konuşcak seninkisi :)) "sese yönelme" tekniği..
Bi de bebiş sağ tarafında ise sağına yatıp onu azcık rahatsız et, rahatı bozulunca dönebilirmiş..Ben denemeye başlıcam bakalım, inşallah dönerler.
Tahlillerim çıkmış kızlar.Arkadaşımı aradım telefonda bi ön bilgi verdi,az sonra da mail atacak.
Ama TSH'ı hemen telefonda söyledi, 2,26'ya gerilemişHamdolsun.
Yalnız birşeyin yüksek dedi, ne olduğunu anlamadım, ama önemli değil dedi,bakalım gelsin mail görücem.
Tahlillerim çıkmış kızlar.Arkadaşımı aradım telefonda bi ön bilgi verdi,az sonra da mail atacak.
Yalnız birşeyin yüksek dedi, ne olduğunu anlamadım, ama önemli değil dedi,bakalım gelsin mail görücem.
Şu çikelataları kaldırın yaaaaaaa
Kazen yazınca geliyordu dimi, Kazen Kazen...
Gözünaydın canım
sağdakiler güzel sağdakiler
top top olanlar
Saol canım.Ama bişeyin yüksek dedi ya inşallah önemli bişey değildir.
Sanki kulağıma anti-tpo dedi gibi geldi, o da önemli aslında ama...bakalım gelsin de mail.
gözün aydın hep iyi çıkar inşallah sonuçların
gözünaydın canım
Hayırlı olsun ,inşakkah hep düşük kalır
anti tpo nedir?
Sağdaki soldaki hepsini canım istiyor(
Kızlar bacaklarım çok ağrıyor yine yaaa
hayırdır niye???
bilmiyorum ki dün akşamda ağrıyordu
kasıklarımdan aşağı doğru
selamlar hatunlar ve bebikleri nasılsınız bakalımBugün acayip çarpıntım oldu ya neden anlamadım walla,pır pır kalbim benim hatun geceleri pek uyumayıp tekme şov yaptığından uuykusuz geceler geciriouzz tuvaletim gelince hele Allahım çıkcak gibi nasıl tepikliyoo yeri mi daralıo anlamadım :26: apış arası ağrılara dewam benim rahim ağzı baya bi sıkı çalışmalarla doğuma hazırlıo galiba kendini..bblau cum tahlillerin temiz çıkmış cnm gözünaydın sizden naber?
Bak ben de sütlacı güzel yaparım ama nerden bakıyodum bilemedim.
Ama galiba portakal ağacından bakıyorum.
KK mühendisiyim ben
Sana hayatımın kısa özetini geçtim ya ciğerim, mühendisim.
Satınalmaya bakıyorum şu sıralar.Bi beş senedir filan.
Sen ne işle iştigal ediyorsunuz aceba?
Pasta da olabilir bak..Ama kadın hamile ya tiksindiyse pastadan
selamlar hatunlar ve bebikleri nasılsınız bakalımBugün acayip çarpıntım oldu ya neden anlamadım walla,pır pır kalbim benim hatun geceleri pek uyumayıp tekme şov yaptığından uuykusuz geceler geciriouzz tuvaletim gelince hele Allahım çıkcak gibi nasıl tepikliyoo yeri mi daralıo anlamadım :26: apış arası ağrılara dewam benim rahim ağzı baya bi sıkı çalışmalarla doğuma hazırlıo galiba kendini..bblau cum tahlillerin temiz çıkmış cnm gözünaydın sizden naber?
aa geçmiş miydin ben biraz balığımdır unuturum
ben medyadayım canım
ee o tiksindiyse sen tiksinmedin yaaasize ikram eder siz yersiniz hahahaha
oleyyyyyyyy
belki de gerilemedi
daha önceki yanlıştı
adengökçe naptı acaba
inşallah iyi çıkmıştır sonuçları
Teşekkürler canım, arkadaşın keyfini bekliyorum mail atsa da doktoruma yollasam tam rahatlıcam :))
İnşallah iyi çıkmıştır gökçenin de öğleden sonra gelir dedim ama daha bitmedimi acaba....
Bilmiyorum benim tsh da belki gerilemedi, belki de yanlıştı dediğin gibi, iyi değil dedi arkadaş o hastane için ama...
Bir de yapan makinadan makinaya da çok farkedermiş ben bunu hem lab.görevlisinden hem doktordan duydum.
Bir makinanın 4 bulduğu değeri bir diğeri 2 bulabiliyormuş. Öyle de tolerans dediğin %1-2 olur, böyle geniş aralıkta olur mu, %50 olurmu, %100 olur mu yani :26:
alla alla nası o akadar farkeder ki
aman boşver sonuçta iyi çıktı çok şükür
Mıhlama Tarifi (Karadeniz Yemekleri) | Oktay Usta Yemek Tarifleri Yeşil Elma
ay Allaşkına seyredin dibim düştü olduğum yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?