2012 Şubat Anneleri

Abovvvvvv bana 4,5 kiloya daha az olabilirdi diyen diyetisyenimle tanışmak istermisin
Tabi bizim de yığınak çok o ayrı
Ekmek ve hamurişini bi de abur cuburu kessen meyve zarar etmez aslında.
Benim diyet listesini yollıyımmı sana?
Kişiye özelden ziyade gebeye özel kendisi?

bebeğine maşallah cnm
ay benim bebişim kaç kg oldu acaba yaaaa
yarın olsun hemennn
oy meyvede mi gitti
hele gofret artık yassah sana iyiceee

Sağol canım valla sorma hoşbeş yiyemicem artık Meyve de kilo aldırıyormuş bunu ben yeni öğrendim

Ay maşallah seninki de benimkinden tosbik Ben 49dum şimdi hayatımda ilk kez 63ü gördüm, bu gidişle 73ü de görürüm.

Haklısın canım olay bebiş olunca akan sular duruyor. Bendede pıhtılaşma sorunu var hergün iğnelerimi saati saatine vuruyorum.. Eşim bu ilaç düzenime hayret ediyor.

Ayyy canım ya banada yollasan ne güzel olur...

Ben İstanbuldayım canım.Fondü sevilmez mi
Ama diyabetliyim maalesef ben de yiyemem ki

canim bana daha teshis konmadi... sadece supheleniyorlar simdilik... sunu yemeyi kes filan da demediler...o yuzden hersey serbest.. testten sonra diyabet cikarsam yandim... :26:

canimmmm, masallah bebegine....
4 kgnin altinda dogari su anki olcumlerine gore mi soyledi...? Benimkine de normalden buyuk demislerdi.. Korkuyorum 4 kilo uzerine olcak diye... Oyle benim istegime gore sezeryan da yapmazlar, beni zorlarlar normale.. :26:
Bebek bu zamanlarda mi donuyor?? ayy ben cok cahil kalmisimmm.. cok erken degil mi donmesi icin.. :26:

Tatlım listem var, ona göre yiyorum. Bir de biraz hareket edebilsem daha da iyi olur ama biraz üşengeçgillerdenim, hep yarın başlıcam diyorum o yarın bi türlü gelmiyo
Ödem arada benim de oluyo, bol su içiyorum.
Arada kaçamaklarım var ama, kızartma, hamurişi ve tatlı yemeyince almıyorum ben...

Ben de CHICCO MAMMA DONNA çatlak önleyıcı kullanıyorum,kışın çok zor oluyor hergün sürmek ama şimdilik çatlak yok inşallah hiç çatlamayız..

İnşallah canım, inşallah çatlamayız. Benim vücudum çatlamaya müsait ama yavaş kilo alınca çatlamadım.

Azoşum benim annem kardeşime 48 kiloyla hamile kaldı, 88le doğuma gitti :18::18:
Şöyle diyim sana meyveyi kasayla alıyoduk
Bi oturuşta bi sini lahmacun yiyodu, bi kasa ayva yiyodu
Ama çok da çabuk verdi.

Azelyacım bende ara öğünlerde activa probiyotik yoğur yiyorum sende bi dene, sanki daha tok tutuyor..

ben zaten 63 tüm, şimdi 69 um, ilk 5 ayı 4 kiloyla bitirmiştim ama son ay 2 daha aldım hızla. şekerim de olmadığını öğrendim ya bugün, artık daha da alırım kesin

azelyaaaa
bebeğine maşallah yaaa!ay nazarlardan korusun allahım!
meyve yemeden nasıl hamilelik geçirilir onu pek anlamadım!meyve=vitamindir!
ara öğünlerde hep yiyin derler falan..

Sağol canım Ben o vitamini fazlaca almışım Aşırı yedim meyvayı:26:

Hoşbeşlere veda :18:

Ay valla süper olur ya canım yollarsan çok makbule geçer..
Aslında ben kararında bırakamadım abarttım, günde iki bardak süt içiyordum zaten, bazen sıkılınca da gece yatmadan bi bardak daha içeyim diyordum..Hamurişini kesmemiştim, çok dikkatsiz davrandım :)

Haklısın canım olay bebiş olunca akan sular duruyor. Bendede pıhtılaşma sorunu var hergün iğnelerimi saati saatine vuruyorum.. Eşim bu ilaç düzenime hayret ediyor.

Doktorum da bana gördüğüm en disiplinli hamilesin diyor
Önceki halimi bilse, disiplin kiiiiimmmm ben kim

Ayyy canım ya banada yollasan ne güzel olur...

Yollayayım tatlım,olur.Akşam yazarım evde yollarım olur mu liste yanımda değil şimdi.

Bana kondu canım teşhis. Hatta boğazımı tutmazsam insülin başlanacak, el mecbur diyeti yapıyorum.
Ama kaçamaklarım olmuyor değil,Allahtan düzene girdim şimdi az şekeri tolere edebiliyor vücudum.Biraz da egzersiz yapabilsem, çok faydasını görücem, daha da düşecek şekerim.

tamam canım müsait olduğunda gönderirsin...

Sağol canım..Benimkisi ters duruyordu yani kafası yukardaydı, bu haftalarda dönmeye başlıyor ama doğuma kadar her an dönebilir..
Vallahi şu an iri dedi, sanırım bu dönem iri olan bebekler kgnun altında doğuyor yanlış olmasın da verdiğim bilgi..Neye dayanarak dedi onu hiç bilmiyorum, belki kilo alış durumuna göre demiştir.

Azoşum benim annem kardeşime 48 kiloyla hamile kaldı, 88le doğuma gitti :18::18:
Şöyle diyim sana meyveyi kasayla alıyoduk
Bi oturuşta bi sini lahmacun yiyodu, bi kasa ayva yiyodu
Ama çok da çabuk verdi.

Anammm maşallah :)) Bi sini lahmacunu bende yirim

Azelyacım bende ara öğünlerde activa probiyotik yoğur yiyorum sende bi dene, sanki daha tok tutuyor..

Sağol canım aklımda bulunsun, gebelikte bir zararı yoktur değil mi?

ben zaten 63 tüm, şimdi 69 um, ilk 5 ayı 4 kiloyla bitirmiştim ama son ay 2 daha aldım hızla. şekerim de olmadığını öğrendim ya bugün, artık daha da alırım kesin

Aman diyim dikkat et

Tamam ben değişimleriyle birlikte yollarım sana.
Çok rahat bir liste aslında, o kadar çok değişim alternatifi var ki, sıkmıyor insanı.
Hotmailine atarım akşam

Azelya ben artık markete gitmiyorum, eşimde listenin dışında bişey almıyor. Evde abur cubur yok artık.. Bakalım bu yöntem tutacakmı. Bide ben süt, peynir ve yoğurdu yarım yağlı yiyorum..

tatlım kendim mi yazdım bunu diye baktım aynı beni anlatmışsın. 1 ayda 3 kilo almalar, toplamda 9 kiloya ulaşmalar, üstelik bebeğin de 1035 gr çıkması 24+6'da iken... daha ne diyim ki herkes de hiç kilo almadın maşallah falan diyor bana. benim kocaman bir karnım var başka da hiiiiiiç birşey yok. 34 beden hamile pantolonları giyiyorum, 36 beden kot resmen bol geldi-geçen hafta aldım... nedir bu iş anlamadım gerçekten nereye gidiyor bu 9 kilo, manyak oldum cidden ya

gebelikte zararı yokm diye biliyorum. Gaz sorunumda azaldı..

Anammm maşallah :)) Bi sini lahmacunu bende yirim

Yani aslında ben de yerim itiraf etmek gerekirse
Biz rahmetli babam da dahil çok boğazlı tiplerdik, annem, ben, kardeşim.
Öyle kilolu tipler de değiliz aslında.... Ben biraz evlenince aldım işte....
Annem bir yemek yapar ordu doyacak zannedersin
Ben evlenince öğrendim az yemek olayını eşim biraz boğazsız olunca :)))))

Bende 9 kilo aldım, herkes sadece karnın var hiç kilo almadı diyor, bende şaşırıyorum. Ama benim boy 1.75 olunca kilo dağıldı sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…