- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #36.141
bende pek örnek koymaydı yelek hırka anlamam ama düz haroşa lastik yapmayı falan beceriyorum işte..yapabildiğim kadar..aslında hiç gerek yok ama maksat zaman geçsin benimki can sıkıntısı....geçen sene hep kız şeyleri örmüştüm evdeyken şapka patik bere..onları müdürümün torunu kız olcak .. ocakta ..ona hediye ettim. .severim müdürümü....pazartesi iş yerinde son günüm ....özlicem sizleride ama , evdede iyi dinlenicem ..artık ağırlaştım işe gelirken zor uyanıyorum.....kuzey ismi güzel yaa.. benimki beğenmiyoki öyle isimleri ...olmazsa demir koycam artık napim....:26:
Hoşgeldin
Kaç kilo oldum bil
kız çabuk söyle. annemle kardeşim geliyor çaya kalkıp çay koyacam... ben 61ım de. ehehehheheh
Yettim gari63 olmuşum hala liderlik bende :)))) Bir ayda 4 kilo aldım atla arkama gidelim buralardan
heytttt bee hakiki tosun paşa senmişsin meğersem... olsun bacım arkandan gelıyorum tam gaz. bekle beni. öptum çıkıyorum sıyusunnnn
Kış meyvelerini kalorisi biraz daha az bende ona seviniyorum. Meyveyi çok seviyorum yaz meyvelride kalorili ve bana bolca onlar kilo aldırdı..
kızlar kusura bakmayın nolur mesajı yazmamla küçük kızımın ağlayıp bilgisayarı alması bi oldu.cevap da yazamadım aklım sizde kaldı.bu arada çok hastayım boğazım acayip durumda.antibiyotik kulanıyorum mecburen.öpüyorum hepinizi.....
canım sen araık listesinde mi vardın önceden tanıdık geldin de,nasıl 25 haftalık oluyo:44::44::44: ben mi karıştırdım acaba,yoksa bi aksilik oldu tekra ımm hamişsin,hayırlı olsun
Yettim gari63 olmuşum hala liderlik bende :)))) Bir ayda 4 kilo aldım atla arkama gidelim buralardan
benim kilom da 63 oldu sekercim... masallah yani 9 /10 kilo yu buldu kilo artısım... ee son 3 ayda iyi alınıyomus..neyse yavruslar saglikli olsunlarda gerisi bos... gene incecik cıtır olur anneleri sonra (ins.)
Bir ayda 4 kilo aldım bende iyi yemisiz masallah(Boyum 1.65,5 falan)
bende 64 le hamile kaldım bu ayıma kadar çok iyi gidiyordu bu ay toplam 3 kilo almışım...son 3 ayımdan çok korkuyorum:18::18::18::18:
zaten çok zayıf değildim,birde pko var...2 gündür yürüyüş yapıyorum.
Azoss canim masallahh kuzey oglana damadimabugun evde temizlik vardi giremedim,gecmise bakiyordumm aferinnn kiz sana iyi bakiyon damadima... Operimm sizii
Selam kızlar, ben geldim.
Şimdi yazıcam listelerinizi.
Akşam biraz üzüm yedim şeker fırladı.Moralim bozuldu.....
Üzümle muzu yasaklamıştım halbuki kendime....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?